MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ اصلا به مرحله تنظیمات نمیرسه!میگه this file doesn't exist من همچین چیزی ندیدم تا حالا !! خب اگه حجم پیچیده ای نیست تو کد 3d کن بعد وارد مکسش کن، راحت تره بنظرم :gnugghender: لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من همچین چیزی ندیدم تا حالا !!خب اگه حجم پیچیده ای نیست تو کد 3d کن بعد وارد مکسش کن، راحت تره بنظرم :gnugghender: نمیدونم این دیگه چه حرکت مسخره ای بود از تری دی مکس! فایلو جا به جا کردم درست شد! لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ نمیدونم این دیگه چه حرکت مسخره ای بود از تری دی مکس!فایلو جا به جا کردم درست شد! جزو بلاهای ناشناخته برنامه س لابد باز خوبه درست شد لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ دو تا سوال دارم 1. یه 4 دیواری دارم که متریال آجر باید بهش بدم به همه دیوارام متریال میدم مشکلی نیست ولی یکی از دیوارا بند کشیای عمودی آجر و نداره هرچی تایلارو بالا پایین میکنم درست نمیشه...متریالم وبه دیواراری دیگه assign میکنم مشکلی نیست همونجوری که باید باشست فقط این یه دیوار این مشکل داره سوال دوممم اینکه یه باکس داشتم که بهش متریال دادم حالا میخوام دوباره برگرده به حالت باکس معمولی و دیگه متریال نداشته باشه چکارش کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ دو تا سوال دارم 1. یه 4 دیواری دارم که متریال آجر باید بهش بدم به همه دیوارام متریال میدم مشکلی نیست ولی یکی از دیوارا بند کشیای عمودی آجر و نداره هرچی تایلارو بالا پایین میکنم درست نمیشه...متریالم وبه دیواراری دیگه assign میکنم مشکلی نیست همونجوری که باید باشست فقط این یه دیوار این مشکل داره سوال دوممم اینکه یه باکس داشتم که بهش متریال دادم حالا میخوام دوباره برگرده به حالت باکس معمولی و دیگه متریال نداشته باشه چکارش کنم؟ سلام به دیوار مدیفای uvw map بده و تایل هاش رو از اون قسمت درست کن میتونی متریالش رو تغییر بدی و یا اینکه یک متریال دیفالت خاکستری مکس رو بهش اعمال کنی 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام به دیوار مدیفای uvw map بده و تایل هاش رو از اون قسمت درست کن uvw map داده بودم ولی قسمت w tile رو که برای تایلای عمودیشه هرچقدر مقدار میدم هیچ تغییری توش ایجاد نمیشه :icon_pf (34):نمیدونم چیکارش کنم دیگه میتونی متریالش رو تغییر بدی و یا اینکه یک متریال دیفالت خاکستری مکس رو بهش اعمال کنی مرسی ....ولی کلا میخواستم متریال نداشته باشه بشه یه باکس معمولی ...خام 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ uvw map داده بودم ولی قسمت w tile رو که برای تایلای عمودیشه هرچقدر مقدار میدم هیچ تغییری توش ایجاد نمیشه :icon_pf (34):نمیدونم چیکارش کنم دیگه شاید تایلش خیلی بزرگه یا خیلی کوچکباید روی حالت باکس باشه نه plane حواست به این هم باشه مرسی ....ولی کلا میخواستم متریال نداشته باشه بشه یه باکس معمولی ...خام بدون متریال فکر نکنم دیگه بشه ، یعنی تا حالا امتحان نکردم ، من حتی اگر مدلسازی ساده هم باشه یک متریال دیفالت مکس رو بهش اختصاص میدم ، هیچ چیزی نداره که اذیت کنه ، رنگش رو دوست نداشتی میتونی تغییرش بدی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ بدون متریال فکر نکنم دیگه بشه ، یعنی تا حالا امتحان نکردم ، من حتی اگر مدلسازی ساده هم باشه یک متریال دیفالت مکس رو بهش اختصاص میدم ، هیچ چیزی نداره که اذیت کنه ، رنگش رو دوست نداشتی میتونی تغییرش بدی رو باکس بود مکسم و بستم دوباره باز کردم درست شد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ رو باکس بودمکسم و بستم دوباره باز کردم درست شد:icon_pf (34): احتمالا هنگ کرده بوده 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام!!! من میخوام تو مکس رندر به صورت اسکیسی بگیرم!کسی میدونه چطور میشه این کار رو تو مکس انجام داد؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام!!!من میخوام تو مکس رندر به صورت اسکیسی بگیرم!کسی میدونه چطور میشه این کار رو تو مکس انجام داد؟ سلام من ندیدم با مکس بشه رندر اسکیسی گرفت ، ولی میتونید وقتی رندر گرفتید بوسیله یک سری پلاگین های مربوط به فتوشاپ این کار رو انجام بدید 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام من ندیدم با مکس بشه رندر اسکیسی گرفت ، ولی میتونید وقتی رندر گرفتید بوسیله یک سری پلاگین های مربوط به فتوشاپ این کار رو انجام بدید نه من خودم ترم اول تو دانشگاه انجام میدادم!اما الان دارم دوره میکنم یادم رفته!فیل این قسمت هم دست بچه هاست و من ازشون دورم!اگه کسی بتونه کمک کنه متشکر میشم!ضمنا خودم اگه تونستم فیلم ا***یس گرفتن رندر رو گیر بیارم حتما تو سایت میزارم!!!! 2 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... من روش کرک گیری 3دی مکس 2013و 2012 رو بلد نیستم ... من همه ی مراحل نصبشو طی کردم ولی آخرش باز نمیشه تری دی مکسم... و وقتیم که باز میکنم اینجوری میشه http://www.noandishaan.com/upload/images/4ix84n7dc44cu5clmqcm.png 1 لینک به دیدگاه
فاراقلیط 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان.کسی میتونه منو کمک کنه.کسی بلده یه صحنه بارانی بسازه؟ممنون 1 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... من روش کرک گیری 3دی مکس 2013و 2012 رو بلد نیستم ... من همه ی مراحل نصبشو طی کردم ولی آخرش باز نمیشه تری دی مکسم... و وقتیم که باز میکنم اینجوری میشه http://www.noandishaan.com/upload/images/4ix84n7dc44cu5clmqcm.png کسی نیست تا جواب این سوالمو بده .... 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... من روش کرک گیری 3دی مکس 2013و 2012 رو بلد نیستم ... من همه ی مراحل نصبشو طی کردم ولی آخرش باز نمیشه تری دی مکسم... و وقتیم که باز میکنم اینجوری میشه http://www.noandishaan.com/upload/images/4ix84n7dc44cu5clmqcm.png این مشکل از کرک نشدن نیست ، گرافیکه سیستمتون جوابگوی این ورژن از مکس نیست مکس رو به این طریق که در تصویر زیر مشخص کردم باز کنید ، به احتمال زیاد درست میشه : 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ قبلا یکبار براتون گذاشته بودم ولی گویا توجهی بهش نکردید ، دوباره قرار میدم : طریقه کرک کردن نرم افزار : بعد از نصب نرم افزار ۳dsmax2013 وقتی برای اولین بار روی آیکون این نرم افزار کلیک کنیم. پنجره ای برای Active کردن نرم افزار نمایان می شود که کد فعال سازی از شما میخواهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته بعد از زدن گزینه Active در اولین پنجره از شما نشانی و آدرس خواهد خواست که به راحتی هرچه تمام شما با زدن کلیک بر روی گزینه Close به مرحله بعد رفته و همان پنجره ابتدایی نمایان می شود که اینبار نیز باید گزینه Active را بزنیم.اینبار به پنجره دیگری منتقل خواهیم شد که در این پنجره گزینه دوم یعنی I have an activation code from Autodesk را میزنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا قبل از هر چیز برنامه اصلی کرک و فعال سازی برنامه را اجرا میکنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در این مرحله باید Request code موجود در پنجره فعال سازی برنامه را در برنامه فعال ساز وارد نماییم که متوانید این کد را با موس انتخاب کرده و کلید های میانبر ctrl+c را از کیبورد بزنید و در برنامه فعال سازی paste نمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا باید گزینه Patch را در برنامه فعال سازی بزنید.در صورت درست انجام دادن این مراحل پنجره زیر نمایان خواهد شد که با ok کردن آن به ادامه فعال سازی برمیگردیم. * اگر فایل کرک شما درون cd قرار دارد حتما اول آن را به داخل کامپیوتر خود ریخته و بعد گزینه Patch را بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حال گزینه Generate را بزنید و کد نمایان شده را درون فضای مشخص شده ۱۶ خانه ای paste نمایید. * کل کد را کپی و نشانگر موس را در خانه اول ۱۶ خانه ای قرارداده و کلید میانبر ctrl+v را بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا کلیک Next را بزنید. در صورت موفقیت تصویر و پیغام زیر را مشاهده خواهید نمود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان. من وقتی تو ویری نور میزارم کارم سیاه میشه ولی رندرش خوب میشه. این طبیعیه؟؟؟ اگه نیست چیکارش باید بکنم؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان. من وقتی تو ویری نور میزارم کارم سیاه میشه ولی رندرش خوب میشه. این طبیعیه؟؟؟اگه نیست چیکارش باید بکنم؟ سلام دوست عزیز بله طبیعیه میتونید طبق تصویر زیر تیک گزینه ای رو که مشخص کردم فعال کنید تا در ویو پورت آبجکت ها بهتر نشون داده بشن و سیاه نباشن لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز بله طبیعیه میتونید طبق تصویر زیر تیک گزینه ای رو که مشخص کردم فعال کنید تا در ویو پورت آبجکت ها بهتر نشون داده بشن و سیاه نباشن مرسی دوست من. درست شد :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده