.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ آخی داشتم درس می خوندم حوصله م سر رفت گفتم بیام اینجا هوام عوض شه انصافا چقدرم هوام عوض شد دمت گرم سپیده جون فدات شم من می رم فردا امتحان دارم قربون شما فعلا 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ :pichak::pichak::pichak::pichak: بيا سپيدهههههههههههههههههههههههههه:62izy85: :pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ آخی داشتم درس می خوندم حوصله م سر رفت گفتم بیام اینجا هوام عوض شه انصافا چقدرم هوام عوض شد دمت گرم سپیده جون فدات شم من می رم فردا امتحان دارم قربون شما فعلا خواهش گم:shad: خدا نکنه عزیزم:icon_razz: باشه برو موفق باشی اوووم ماچ:pichak: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ آخی داشتم درس می خوندم حوصله م سر رفت گفتم بیام اینجا هوام عوض شه انصافا چقدرم هوام عوض شد دمت گرم سپیده جون فدات شم من می رم فردا امتحان دارم قربون شما فعلا بدو درستو بخون. منو که می بینی همش اینجام امتحانام خیلی وقته تموم شده! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ :pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::icon_razz: شما دوتا هی واسه هم پپسی وا کنید 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ مهناز جان و معمار سبز عزیز تبریک میگم بهتون ... :flowerysmile: امیدوارم موفق باشید :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ عمرا.... سپیده تو توهمات خودشه... ولش کن واستا خوش باشه! :ws28: :icon_razz::w00::guntootsmiley2: فعلا که رفته! :vahidrk:تخ کن:vahidrk: مهناز استعفا اینا ندیااااااااااااااااااا :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: هه.... تازه رسیدم. حالا حالا ها هستیم در خدمتتون. :icon_razz::icon_razz::w00::icon_razz::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ بدو درستو بخون. منو که می بینی همش اینجام امتحانام خیلی وقته تموم شده! راست میگه این الان همکار مدیره باید بره گرد گیری کنه همه جارو:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ :flowerysmile::w14:مهناز عزیز و دوست معمار عزیز تبریک میگم:w14: :flowerysmile: امیدوارم موفق باشین :flowerysmile: سپیده جان به تو هم تبریک میگم خوشم میاد کلا تنوع طلبی 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم , ان شالله موفق باشید.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم , ان شالله موفق باشید.:icon_gol: ممنووووووووون :flowerysmile::w14:مهناز عزیز و دوست معمار عزیز تبریک میگم:w14: :flowerysmile: امیدوارم موفق باشین :flowerysmile: سپیده جان به تو هم تبریک میگم خوشم میاد کلا تنوع طلبی ممنون عزیزم. راست میگه این الان همکار مدیره باید بره گرد گیری کنه همه جارو:icon_razz: سپیدهههههههه بهت نگفته بودم ترم تابستونی گرفتم؟:banel_smiley_52: در ضمن من به گرد و خاک حساسیت دارم. این کارا رو بده به ابراهیم :icon_razz::w00::guntootsmiley2: :vahidrk:تخ کن:vahidrk: :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: :icon_razz::icon_razz::w00::icon_razz::icon_razz: بی خیال سپیده... بعدا با هم حلش می کنیم :167: مهناز جان و معمار سبز عزیز تبریک میگم بهتون ... :flowerysmile: امیدوارم موفق باشید :flowerysmile: مرسی گلم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم موفق و پیروز باشید 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ سپیده جان به تو هم تبریک میگم خوشم میاد کلا تنوع طلبی میسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:flowerysmile::shad::flowerysmile: لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم هم به مهناز مهربونم و هم به فاطمه نازم... امیدوارم هیشه موفق باشید... یه بووووووووووووووووووووووووووس خیلی خیلی مخصوص واسه هر دوتاتون... :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم هم به مهناز مهربونم و هم به فاطمه نازم... امیدوارم هیشه موفق باشید... یه بووووووووووووووووووووووووووس خیلی خیلی مخصوص واسه هر دوتاتون... :wubpink: مرسی ملینا جونننننننننننننننم.... خیلی گلی. تبریک میگم موفق و پیروز باشید ممنون عزیزم. 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خوب مهناز کی استعفا میدی راحت شیم؟ ehe بفرمایید کیک: کو؟ من میخوام لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28: منم همکار همکار همکار مدیر کنین تا اینجوری خوشحال شم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ مهناز جان و معمار سبز عزیز تبریک میگم بهتون ... :flowerysmile: امیدوارم موفق باشید :flowerysmile: میسی عزیزم ممنون :flowerysmile::w14:مهناز عزیز و دوست معمار عزیز تبریک میگم:w14: :flowerysmile: امیدوارم موفق باشین :flowerysmile: سپیده جان به تو هم تبریک میگم خوشم میاد کلا تنوع طلبی قربونت برم گلم مرسییییییییییییییییی:rose: تبریک میگم , ان شالله موفق باشید.:icon_gol: :4uboxsmiley: تبریک میگم موفق و پیروز باشید چاکریم تبریک میگم هم به مهناز مهربونم و هم به فاطمه نازم... امیدوارم هیشه موفق باشید... یه بووووووووووووووووووووووووووس خیلی خیلی مخصوص واسه هر دوتاتون... :wubpink: ملیناااااااااااااااااااااااااااا :aghosh: مرسییییییییییییییییی...........قلبونت بلم چاکریم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده