میلاد 24047 ارسال شده در 10 آذر، 2011 یعنی واقعا میخوای اونهمه استدلال بنویسم!!ملت خو گیج میشن.اینچیزا روی کاغذ فقط میشه توضیح داد3نفر اخری 2تا سبز و 1بنفش ندارن چون اولی میفهمید کلاهش ابیه پس این ترکیبا میمونن 3ابی 2ابی 1سبز 2ابی 1بنفش ابی سبز ینفش ابی 2سبز از طرفی با توجه به استدلال خط اول نفر سوم احتمال میده که کلاه اولی میتونه هر سه رنگ باشه و با توجه به اینکه کلاهش چه رنگیه و ترکیبایی که نوشتم بازم 6ترکیب برای 3حالت بوجود میاد و اخرشم میشه ابی... فکر کنم داری درست میگی :persiana__hahaha: کامل مینویسی یا خودم بنویسم؟ 1
anvil 5769 ارسال شده در 10 آذر، 2011 فک نکن خودشه.خودت فقط با حساب من نفر سومی دیگه میدونست کلاهش چه رنگیه!! 1
میلاد 24047 ارسال شده در 10 آذر، 2011 یه شکل کشیدم من حالت ها رو نوشتم روی حال غیر ممکن خط زدم از چپ به راست خوانده شود :w12: سه تا ستونه توضیحاتش هم آتوسا داد 3
zahra22 19501 ارسال شده در 10 آذر، 2011 یه شکل کشیدم من حالت ها رو نوشتم روی حال غیر ممکن خط زدم از چپ به راست خوانده شود :w12: سه تا ستونه توضیحاتش هم آتوسا داد ا با تشکر از همه عزیزانی که مارا در این تاپیک همراهی کردن..:rose: 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 آذر، 2011 راست میگه................ معماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
میلاد 24047 ارسال شده در 13 آذر، 2011 فرض کنید تو یه اتاق هستین که 3 تا کلید روشن خاموش کردن چراغ توشه (هر سه تاش تو حالت خاموش هست ) توی اتاق بغلی هم 3 تا از این لامپ حبابی ها هست که هر کدوم از لامپ ها با یدونه از اون کلید ها روشن میشه از این اتاقی که شما هستین نمیتونین اون یکی اتاق که لامپ ها هستند رو ببینین حالا کلید ها رو به هر وضعیتی میتونین در بیارین (روشن و خاموش) یک بار هم اجازه دارین برین اتاق بغلی وضعیت لامپ ها رو ببینین چجوری میتونین با یک بار رفتن به اون اتاق بفهمین کدوم کلید ماله کدوم لامپ هست؟:w12: --------------------------------------------------------------------------------------------- اینا هم واسه پیشگیری از جوابای زهرا:w127: -هیچ کس کمکی نمیکنه -هیچ بزار خاصی ندارین -جادوگر هم نیستین -چراغ ها و کلید ها هم همه سالم هستند 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 13 آذر، 2011 ی لامپ رو روشن میکنیم بعد چند مین خاموش میکنیم ی کلید دیگه رو روشن میکنیم بعد میریم اطاق بغلی چراغی که روشنه کلیدش کلید دومیه بوده چراغی که داغه کلیدش اولیه بوده که روشن بعدم خاموش کردیم چراغی که سرده کلیدش همونیه که اصلا بهش دست نزدیم!! جایزه داره؟:626gdau: 1
میلاد 24047 ارسال شده در 13 آذر، 2011 ی لامپ رو روشن میکنیم بعد چند مین خاموش میکنیم ی کلید دیگه رو روشن میکنیمبعد میریم اطاق بغلی چراغی که روشنه کلیدش کلید دومیه بوده چراغی که داغه کلیدش اولیه بوده که روشن بعدم خاموش کردیم چراغی که سرده کلیدش همونیه که اصلا بهش دست نزدیم!! جایزه داره؟:626gdau: نه جایزه نداره :2525s: 2
میلاد 24047 ارسال شده در 13 آذر، 2011 تا شب سوسک میشی!:184: قبلا شنیده بودیش یا خودت الان فکر کردی فهمیدی؟ :v57xpgj21gn50sq6izf 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 13 آذر، 2011 قبلا شنیده بودیش یا خودت الان فکر کردی فهمیدی؟ :v57xpgj21gn50sq6izf این قسمتش خیلی مهم نیست! مهم سوسک شدن شومااااااااااااست! 1
zahra22 19501 ارسال شده در 13 آذر، 2011 فرض کنید تو یه اتاق هستین که 3 تا کلید روشن خاموش کردن چراغ توشه(هر سه تاش تو حالت خاموش هست ) توی اتاق بغلی هم 3 تا از این لامپ حبابی ها هست که هر کدوم از لامپ ها با یدونه از اون کلید ها روشن میشه از این اتاقی که شما هستین نمیتونین اون یکی اتاق که لامپ ها هستند رو ببینین حالا کلید ها رو به هر وضعیتی میتونین در بیارین (روشن و خاموش) یک بار هم اجازه دارین برین اتاق بغلی وضعیت لامپ ها رو ببینین چجوری میتونین با یک بار رفتن به اون اتاق بفهمین کدوم کلید ماله کدوم لامپ هست؟:w12: --------------------------------------------------------------------------------------------- تو باز معما گفتی... خووووووووووووب من اومدم.. اینا هم واسه پیشگیری از جوابای زهرا-هیچ کس کمکی نمیکنه -هیچ بزار خاصی ندارین -جادوگر هم نیستین -چراغ ها و کلید ها هم همه سالم هستند :ws47: 1
zahra22 19501 ارسال شده در 13 آذر، 2011 فرض کنید تو یه اتاق هستین که 3 تا کلید روشن خاموش کردن چراغ توشه(هر سه تاش تو حالت خاموش هست ) توی اتاق بغلی هم 3 تا از این لامپ حبابی ها هست که هر کدوم از لامپ ها با یدونه از اون کلید ها روشن میشه از این اتاقی که شما هستین نمیتونین اون یکی اتاق که لامپ ها هستند رو ببینین حالا کلید ها رو به هر وضعیتی میتونین در بیارین (روشن و خاموش) یک بار هم اجازه دارین برین اتاق بغلی وضعیت لامپ ها رو ببینین چجوری میتونین با یک بار رفتن به اون اتاق بفهمین کدوم کلید ماله کدوم لامپ هست؟:w12: --------------------------------------------------------------------------------------------- ا تو اول باید مصرف برق یاد بگیری ... پیام اخلاقی:((آخه لامپ حبابی تا به کی...(وزارت نیرو)..)) 1
zahra22 19501 ارسال شده در 14 آذر، 2011 اول میریم در اتاق و باز میکنیم بعد چراغا رو امتحان میکنیم..:girl_yes2:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 معما : فرض کنید راننده یک اتوبوس هستیدمقصد اتوبوس از مشهد به شیراز است, تعداد مسافرین 36 نفر میباشد و در تهران 23 نفر پیاده و 14 نفر سوار میشوند؛در اصفحان نیز 18 نفر پیاده و 5 نفر سوار میشوند؛راننده چند سال دارد؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 هم سن پسر ِ مادر بزرگ ِ خواهر زاده ی من:biggrin: درسته :persiana__hahaha:
goddess_s 16415 ارسال شده در 29 آذر، 2011 معما : فرض کنید راننده یک اتوبوس هستیدمقصد اتوبوس از مشهد به شیراز است, تعداد مسافرین 36 نفر میباشد و در تهران 23 نفر پیاده و 14 نفر سوار میشوند؛در اصفحان نیز 18 نفر پیاده و 5 نفر سوار میشوند؛راننده چند سال دارد؟ هم سنه منه؟
ارسال های توصیه شده