میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی واقعا میخوای اونهمه استدلال بنویسم!!ملت خو گیج میشن.اینچیزا روی کاغذ فقط میشه توضیح داد3نفر اخری 2تا سبز و 1بنفش ندارن چون اولی میفهمید کلاهش ابیه پس این ترکیبا میمونن 3ابی 2ابی 1سبز 2ابی 1بنفش ابی سبز ینفش ابی 2سبز از طرفی با توجه به استدلال خط اول نفر سوم احتمال میده که کلاه اولی میتونه هر سه رنگ باشه و با توجه به اینکه کلاهش چه رنگیه و ترکیبایی که نوشتم بازم 6ترکیب برای 3حالت بوجود میاد و اخرشم میشه ابی... فکر کنم داری درست میگی :persiana__hahaha: کامل مینویسی یا خودم بنویسم؟ 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ فک نکن خودشه.خودت فقط با حساب من نفر سومی دیگه میدونست کلاهش چه رنگیه!! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ یه شکل کشیدم من حالت ها رو نوشتم روی حال غیر ممکن خط زدم از چپ به راست خوانده شود :w12: سه تا ستونه توضیحاتش هم آتوسا داد 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ یه شکل کشیدم من حالت ها رو نوشتم روی حال غیر ممکن خط زدم از چپ به راست خوانده شود :w12: سه تا ستونه توضیحاتش هم آتوسا داد ا با تشکر از همه عزیزانی که مارا در این تاپیک همراهی کردن..:rose: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ معمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ راست میگه................ معماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ فرض کنید تو یه اتاق هستین که 3 تا کلید روشن خاموش کردن چراغ توشه (هر سه تاش تو حالت خاموش هست ) توی اتاق بغلی هم 3 تا از این لامپ حبابی ها هست که هر کدوم از لامپ ها با یدونه از اون کلید ها روشن میشه از این اتاقی که شما هستین نمیتونین اون یکی اتاق که لامپ ها هستند رو ببینین حالا کلید ها رو به هر وضعیتی میتونین در بیارین (روشن و خاموش) یک بار هم اجازه دارین برین اتاق بغلی وضعیت لامپ ها رو ببینین چجوری میتونین با یک بار رفتن به اون اتاق بفهمین کدوم کلید ماله کدوم لامپ هست؟:w12: --------------------------------------------------------------------------------------------- اینا هم واسه پیشگیری از جوابای زهرا:w127: -هیچ کس کمکی نمیکنه -هیچ بزار خاصی ندارین -جادوگر هم نیستین -چراغ ها و کلید ها هم همه سالم هستند 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ی لامپ رو روشن میکنیم بعد چند مین خاموش میکنیم ی کلید دیگه رو روشن میکنیم بعد میریم اطاق بغلی چراغی که روشنه کلیدش کلید دومیه بوده چراغی که داغه کلیدش اولیه بوده که روشن بعدم خاموش کردیم چراغی که سرده کلیدش همونیه که اصلا بهش دست نزدیم!! جایزه داره؟:626gdau: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ی لامپ رو روشن میکنیم بعد چند مین خاموش میکنیم ی کلید دیگه رو روشن میکنیمبعد میریم اطاق بغلی چراغی که روشنه کلیدش کلید دومیه بوده چراغی که داغه کلیدش اولیه بوده که روشن بعدم خاموش کردیم چراغی که سرده کلیدش همونیه که اصلا بهش دست نزدیم!! جایزه داره؟:626gdau: نه جایزه نداره :2525s: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ نه جایزه نداره تا شب سوسک میشی!:184: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ تا شب سوسک میشی!:184: قبلا شنیده بودیش یا خودت الان فکر کردی فهمیدی؟ :v57xpgj21gn50sq6izf 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ قبلا شنیده بودیش یا خودت الان فکر کردی فهمیدی؟ :v57xpgj21gn50sq6izf این قسمتش خیلی مهم نیست! مهم سوسک شدن شومااااااااااااست! 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ فرض کنید تو یه اتاق هستین که 3 تا کلید روشن خاموش کردن چراغ توشه(هر سه تاش تو حالت خاموش هست ) توی اتاق بغلی هم 3 تا از این لامپ حبابی ها هست که هر کدوم از لامپ ها با یدونه از اون کلید ها روشن میشه از این اتاقی که شما هستین نمیتونین اون یکی اتاق که لامپ ها هستند رو ببینین حالا کلید ها رو به هر وضعیتی میتونین در بیارین (روشن و خاموش) یک بار هم اجازه دارین برین اتاق بغلی وضعیت لامپ ها رو ببینین چجوری میتونین با یک بار رفتن به اون اتاق بفهمین کدوم کلید ماله کدوم لامپ هست؟:w12: --------------------------------------------------------------------------------------------- تو باز معما گفتی... خووووووووووووب من اومدم.. اینا هم واسه پیشگیری از جوابای زهرا-هیچ کس کمکی نمیکنه -هیچ بزار خاصی ندارین -جادوگر هم نیستین -چراغ ها و کلید ها هم همه سالم هستند :ws47: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ فرض کنید تو یه اتاق هستین که 3 تا کلید روشن خاموش کردن چراغ توشه(هر سه تاش تو حالت خاموش هست ) توی اتاق بغلی هم 3 تا از این لامپ حبابی ها هست که هر کدوم از لامپ ها با یدونه از اون کلید ها روشن میشه از این اتاقی که شما هستین نمیتونین اون یکی اتاق که لامپ ها هستند رو ببینین حالا کلید ها رو به هر وضعیتی میتونین در بیارین (روشن و خاموش) یک بار هم اجازه دارین برین اتاق بغلی وضعیت لامپ ها رو ببینین چجوری میتونین با یک بار رفتن به اون اتاق بفهمین کدوم کلید ماله کدوم لامپ هست؟:w12: --------------------------------------------------------------------------------------------- ا تو اول باید مصرف برق یاد بگیری ... پیام اخلاقی:((آخه لامپ حبابی تا به کی...(وزارت نیرو)..)) 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اول میریم در اتاق و باز میکنیم بعد چراغا رو امتحان میکنیم..:girl_yes2: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ معما : فرض کنید راننده یک اتوبوس هستیدمقصد اتوبوس از مشهد به شیراز است, تعداد مسافرین 36 نفر میباشد و در تهران 23 نفر پیاده و 14 نفر سوار میشوند؛در اصفحان نیز 18 نفر پیاده و 5 نفر سوار میشوند؛راننده چند سال دارد؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هم سن پسر ِ مادر بزرگ ِ خواهر زاده ی من:biggrin: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هم سن پسر ِ مادر بزرگ ِ خواهر زاده ی من:biggrin: درسته :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ معما : فرض کنید راننده یک اتوبوس هستیدمقصد اتوبوس از مشهد به شیراز است, تعداد مسافرین 36 نفر میباشد و در تهران 23 نفر پیاده و 14 نفر سوار میشوند؛در اصفحان نیز 18 نفر پیاده و 5 نفر سوار میشوند؛راننده چند سال دارد؟ هم سنه منه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده