جیرجیری 856 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 :rose: :hi: از چه پستی تشکر می کنید ؟ من خودم بیشتر مواقع از پستی که مطلبی به من یاد بدهد تشکر می کنم و پستی که با احترام سخن بگوید و معمولا پستی که پاسخ به پرسش من بدهد . بیشتر تشکر کردن قدردانی نمودن از شخص پاسخگو است برای اینکه یک نفر وقت گذاشته و تاپیک را خوانده است. :w16: 6
Fakur 9754 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 :rose: :hi: از چه پستی تشکر می کنید ؟ من خودم بیشتر مواقع از پستی که مطلبی به من یاد بدهد تشکر می کنم و پستی که با احترام سخن بگوید و معمولا پستی که پاسخ به پرسش من بدهد . بیشتر تشکر کردن قدردانی نمودن از شخص پاسخگو است برای اینکه یک نفر وقت گذاشته و تاپیک را خوانده است. :w16: سئوال جالبی است. من دو جور تشکر میکنم. یکی برای اینکه واقعآ تشکر کرده باشم. دومی برای اینکه بهش خبر بدهم که براش جواب نوشتم. اولی تشکر هست و دومی زنگ خبر. 4
هوتن 15061 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 فقط یه نکته دوستان اول جواب بدید به یه پست بعد تشکر کنید که طرف وقتی میاد ببینه چی جواب دادی معطل نشه 6
جیرجیری 856 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2010 فقط یه نکته دوستان اول جواب بدید به یه پست بعد تشکر کنید که طرف وقتی میاد ببینه چی جواب دادی معطل نشه :rose: :hi: یعنی چه جور معطل نشه ؟ :jawdrop: 1
هوتن 15061 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 :rose: :hi: یعنی چه جور معطل نشه ؟ :jawdrop: عزیزم طرف تشکر رو میزنه بعد میره جواب بده اونکه تشکر ازش شده میاد میبینه خبری نیست در حالیکه میتونه اول جوابی رو که میخواد بده بنویسه بعد تشکر رو بزنه اونوقت طرفی که ازش تشکر شده میاد جواب رو هم میبینه 5
جیرجیری 856 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2010 عزیزم طرف تشکر رو میزنه بعد میره جواب بده اونکه تشکر ازش شده میاد میبینه خبری نیست در حالیکه میتونه اول جوابی رو که میخواد بده بنویسه بعد تشکر رو بزنه اونوقت طرفی که ازش تشکر شده میاد جواب رو هم میبینه :rose: ای که هی ما را باش چه خیالیا می کردیم :ws28:
.FatiMa 36559 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 سئوال جالبی است.من دو جور تشکر میکنم. یکی برای اینکه واقعآ تشکر کرده باشم. دومی برای اینکه بهش خبر بدهم که براش جواب نوشتم. اولی تشکر هست و دومی زنگ خبر. دقیقا منم همینطور 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 چند جور یکی که بانظرش موافقم یکی که نظرش مخالفمه اما با احترام گفته کسی هم که منتظر جوابش باشم یا جوابشو داده باشم 3
am in 25041 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 نظرم عوض شد!!!!!!!! هر پست که خوار آید ولی روزی به کار آید!!!!!!! 1
عمو سام 1166 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 نحوه لایک ها اینجا دقیقا مثل نحوه لایک ها توی فیسبوک شده. توی تاپیک تعهد یکی بگه روابط آزاد خوبه و مثال هم میاره از کارای خودش!!! کلی تشکر میگیره. یک جا هم که تاپیک کوبیدن و تخریب ایرانیه، هرکی بیشتر و بهتر ثابت کنه ایرانی ها بیخودن، بیشتر لایک میگیره. :-((( توی دو سه تاپیک هم که بودم حتی تاپیک های موسیقی و لذت و... اگه چیزی بنویسی که استارترش خوشش نیاد اونم لایک نمیزنه !!! O_o لایک زدن کلا احترام گذاشتنه به نظر بدون اینکه ببینیم کی بوده. من دوس دارمم واسه همه لایک بزنم، یکی دوبار زدم دیدم طرف نمیزنه. :-)) 6
zahra-d 4993 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 من اصولا از همه ی پست ها تشکر میکنم به جـــــــــــــــــــــــــز اونیکه بانظرش مخالف باشم،احترام به نظر مخالفو ازین حرفا هم حالیم نمیشه 4
The Developer 5479 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 امضای یکی از بچه ها (amirgb) بود ... واقعا جالب و حقیقت: خنده ام مي گيرديك شكلك ميذارم 20 تا تشكر مي گيرم.ولي 100 خط مطلب مي نويسم و تحليل مي كنم و حلاجي مي كنم 1-2 تا تشكر مي گيرم. در دنياي حقيقي هم همين هستيم.افرادي با معيار ها و مطلوب هاي غلط 6
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 من معمولا از پستي كه مطلبش برام جالب باشه تشكر ميكنم! اگرم با محتواي پستي مخالف باشم اغلب تشكر نميزنم برام خيلي مهم نيست طرف دوستمه يا نه!محتوا مهم تره! 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 پستی که بهم چیزی یاد بده،مطلبی باشه که خوشم بیاد مثل یه متن ادبی یا یه عکس زیبا،پستی که تو یه بحث حرف درستی بزنه،پستی که موافق نظرم باشه،یا پست کسی که تو یه بحث داره جوابمو میده. 4
ارسال های توصیه شده