anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خوبه...خیلی خوبه...از هز انگشتت یه هنر میریزه 6 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ اون دو صفحه ی اول عالی بودن ولی این . . .!!! گرچه ما کل فکر و ذکرمون محاسبه هست و از هنر سر در نمیاریم . . .!!! :flowerysmile: خوبه...خیلی خوبه...از هز انگشتت یه هنر میریزه :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ ما شاء الله........ خیلی خیلی خوبه........ حداکثر خلاقیت و ذوق و هنر و لطافت و ....... به قول ما گیلانی ها: ایذیره نیا. جه لاکوکه دست و پنجه هیتو هنر و کدبانویی و خانومی وارسره. خیر و بهره بوخورد خوره ایته استاد ایسه. یعنی: چه معنی داره بیام معنی کنم. دهههههههه. خودت باید بدونی........ *********** 9 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ چقدر عالی و زیبا کار کردین افرین ... تبریک میگم این همه ذوق و سلیقه و هنر خدادادی رو ... آرزوی موفقیت های روز افزون ... :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ سلام پری جونم وااااااااااااای که چقدر این طرح ها زیبا و قشنگ بودن واقعا بهت تبریک می گم به خاطر طرحهای قبلی، فعلی و طرحهایی که در آینده می زنی از خدا می خوام که همیشه یاری رسانت باشه:4uboxsmiley: 8 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ چقدر هنرمند خوش به حالت خوش به حال شوبرت من از وقتی وارد دانشگاه و محاسبات و ... شدم کلا ذوق هنریم مرده یه تابلوهم نکشیدم:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ ما شاء الله........ خیلی خیلی خوبه........ حداکثر خلاقیت و ذوق و هنر و لطافت و ....... به قول ما گیلانی ها: ایذیره نیا. جه لاکوکه دست و پنجه هیتو هنر و کدبانویی و خانومی وارسره. خیر و بهره بوخورد خوره ایته استاد ایسه. یعنی: چه معنی داره بیام معنی کنم. دهههههههه. خودت باید بدونی........ *********** مرسی، اما نفهمیدم چی گفتی... چقدر عالی و زیبا کار کردین افرین ... تبریک میگم این همه ذوق و سلیقه و هنر خدادادی رو ... آرزوی موفقیت های روز افزون ... :icon_gol: ممنون... :flowerysmile: سلام پری جونموااااااااااااای که چقدر این طرح ها زیبا و قشنگ بودن واقعا بهت تبریک می گم به خاطر طرحهای قبلی، فعلی و طرحهایی که در آینده می زنی از خدا می خوام که همیشه یاری رسانت باشه:4uboxsmiley: مرسی... :flowerysmile: چقدر هنرمندخوش به حالت خوش به حال شوبرت من از وقتی وارد دانشگاه و محاسبات و ... شدم کلا ذوق هنریم مرده یه تابلوهم نکشیدم:icon_pf (34): اشکال نداره... منم چون رشتم هم یه رابطه هایی با این کارا داره انجام میدم عزیزم... :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ موفق باشی عزیزم.خیلی هنرمندی...... آفرین 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تبريك ميگم خيلي هنرمندانه هستند اميدوارم موفق تر از ايني كه هستيد بشيد حتما ادامه بديد احسنت لذت بردم 6 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم چی بگم پری جان:jawdrop: کارهات فوق العاده است 5 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ کارات فوق العاده و خیلی زیبا بودن عزیزم ... موفق باشی :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ واقعا کارهای هنریت قبل تحسینه .............. بهت تبریک میگم ، واقعا زیباست 5 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم چی بگم پری جان:jawdrop:کارهات فوق العاده است :flowerysmile: تبريك ميگم خيلي هنرمندانه هستند اميدوارم موفق تر از ايني كه هستيد بشيد حتما ادامه بديد احسنت لذت بردم :flowerysmile: موفق باشی عزیزم.خیلی هنرمندی...... آفرین :flowerysmile: کارات فوق العاده و خیلی زیبا بودن عزیزم ... موفق باشی :flowerysmile: :flowerysmile: واقعا کارهای هنریت قبل تحسینه .............. بهت تبریک میگم ، واقعا زیباست :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ کارات خیلی عالی بود کلی استفاده کردم ایشالا که روز به روز بهترم بشه 5 لینک به دیدگاه
sevda 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ وای من فقط میتونم بگم همشون فوق العاده س :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ شما عجب هنرمندی هستین! احسنت واقعا!:w71: 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ شما عجب هنرمندی هستین!احسنت واقعا!:w71: خیلی زیبا بودن. وای من فقط میتونم بگم همشون فوق العاده س :jawdrop: دیگه دارم خجالت می کشم... :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خجالت؟!!؟!! فوق العاده بود... 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ خوب شاید گیلانی نباشی.......... عیبی نداره..... گفتم: نگاه کن. ماشاء الله از دست و پنجه این دختر همینجور هنر و ذوق و کدبانویی میباره. الهی که از زندگیت خیر و خوبی ببینی که خودت یه استادی......... خوب واقعاً استادی دیگه نیستی مگه.......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده