parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2010 اون دو صفحه ی اول عالی بودن ولی این . . .!!! گرچه ما کل فکر و ذکرمون محاسبه هست و از هنر سر در نمیاریم . . .!!! :flowerysmile: خوبه...خیلی خوبه...از هز انگشتت یه هنر میریزه :girl_blush2: 4
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 ما شاء الله........ خیلی خیلی خوبه........ حداکثر خلاقیت و ذوق و هنر و لطافت و ....... به قول ما گیلانی ها: ایذیره نیا. جه لاکوکه دست و پنجه هیتو هنر و کدبانویی و خانومی وارسره. خیر و بهره بوخورد خوره ایته استاد ایسه. یعنی: چه معنی داره بیام معنی کنم. دهههههههه. خودت باید بدونی........ *********** 9
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 چقدر عالی و زیبا کار کردین افرین ... تبریک میگم این همه ذوق و سلیقه و هنر خدادادی رو ... آرزوی موفقیت های روز افزون ... :icon_gol: 8
abie bicaran 2325 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 سلام پری جونم وااااااااااااای که چقدر این طرح ها زیبا و قشنگ بودن واقعا بهت تبریک می گم به خاطر طرحهای قبلی، فعلی و طرحهایی که در آینده می زنی از خدا می خوام که همیشه یاری رسانت باشه:4uboxsmiley: 8
royan aria 2423 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 چقدر هنرمند خوش به حالت خوش به حال شوبرت من از وقتی وارد دانشگاه و محاسبات و ... شدم کلا ذوق هنریم مرده یه تابلوهم نکشیدم:icon_pf (34): 7
parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2010 ما شاء الله........ خیلی خیلی خوبه........ حداکثر خلاقیت و ذوق و هنر و لطافت و ....... به قول ما گیلانی ها: ایذیره نیا. جه لاکوکه دست و پنجه هیتو هنر و کدبانویی و خانومی وارسره. خیر و بهره بوخورد خوره ایته استاد ایسه. یعنی: چه معنی داره بیام معنی کنم. دهههههههه. خودت باید بدونی........ *********** مرسی، اما نفهمیدم چی گفتی... چقدر عالی و زیبا کار کردین افرین ... تبریک میگم این همه ذوق و سلیقه و هنر خدادادی رو ... آرزوی موفقیت های روز افزون ... :icon_gol: ممنون... :flowerysmile: سلام پری جونموااااااااااااای که چقدر این طرح ها زیبا و قشنگ بودن واقعا بهت تبریک می گم به خاطر طرحهای قبلی، فعلی و طرحهایی که در آینده می زنی از خدا می خوام که همیشه یاری رسانت باشه:4uboxsmiley: مرسی... :flowerysmile: چقدر هنرمندخوش به حالت خوش به حال شوبرت من از وقتی وارد دانشگاه و محاسبات و ... شدم کلا ذوق هنریم مرده یه تابلوهم نکشیدم:icon_pf (34): اشکال نداره... منم چون رشتم هم یه رابطه هایی با این کارا داره انجام میدم عزیزم... :flowerysmile: 5
samaneh66 10265 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 تبريك ميگم خيلي هنرمندانه هستند اميدوارم موفق تر از ايني كه هستيد بشيد حتما ادامه بديد احسنت لذت بردم 6
Mitra 1723 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 کارات فوق العاده و خیلی زیبا بودن عزیزم ... موفق باشی :flowerysmile: 7
afa 18504 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 واقعا کارهای هنریت قبل تحسینه .............. بهت تبریک میگم ، واقعا زیباست 5
parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2010 نمیدونم چی بگم پری جان:jawdrop:کارهات فوق العاده است :flowerysmile: تبريك ميگم خيلي هنرمندانه هستند اميدوارم موفق تر از ايني كه هستيد بشيد حتما ادامه بديد احسنت لذت بردم :flowerysmile: موفق باشی عزیزم.خیلی هنرمندی...... آفرین :flowerysmile: کارات فوق العاده و خیلی زیبا بودن عزیزم ... موفق باشی :flowerysmile: :flowerysmile: واقعا کارهای هنریت قبل تحسینه .............. بهت تبریک میگم ، واقعا زیباست :flowerysmile: 7
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 کارات خیلی عالی بود کلی استفاده کردم ایشالا که روز به روز بهترم بشه 5
parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2010 شما عجب هنرمندی هستین!احسنت واقعا!:w71: خیلی زیبا بودن. وای من فقط میتونم بگم همشون فوق العاده س :jawdrop: دیگه دارم خجالت می کشم... :girl_blush2: 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 خوب شاید گیلانی نباشی.......... عیبی نداره..... گفتم: نگاه کن. ماشاء الله از دست و پنجه این دختر همینجور هنر و ذوق و کدبانویی میباره. الهی که از زندگیت خیر و خوبی ببینی که خودت یه استادی......... خوب واقعاً استادی دیگه نیستی مگه.......... 2
ارسال های توصیه شده