Yamna 1 17420 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 بنام خدا به دور از تزویر به دور از چاپلوسی تو وجود خودتون تا حالا فک کردید به خودتون از 20 چن نمره میدید؟اصلا از خودتون راضی هستید؟ 27
رضا نیوز 805 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 ت این جامعه نمرهم 15میدم خب شرایط هم تاثیر داره ، وضع خرابه 12
nasim184 12256 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 سوال جالبي بود....واقع بينانه ميگم فك كنم الانا خيلي چيزا كم دارم....شايدم با نمره منفي زياد كه جرات ندارم بدم بابا پاي برگم امضا بزنه...از جايزه هم خبري نيست....اما اين نمره تو ابعاد مختلف متفاوته ولي همين الان كلي ببينم صفر هم نمره زياديه برام ... سعي ميكنم بهتر شه ولي 13
S.F 24932 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 اول اینکه باید معیار رو از معیارهای خارجی به داخلی شیف بدیم. هرچند میگن بهینه ترین حالت اکثرا، حالت بینابینی هست. دوم اینکه تعریف رضایت چیه؟ و اینکه من همیشه یک حسرت از گذشته دارم"چرا کم یاد گرفتم" اما اگر بخام برگردم و ب خودم نگاه کنم، خوب هر تصمیمی ک گرفتم، تبعاتی داشته ک ب عهده گرفتم. چرا شونه خالی کنم! من در لحظه از خودم راضی هستم و اختمالا a به خودم میدم. ک حدود 18-19 هست. اما هدف این تاپیک چیه؟ دنبال پیز خاصی هستید؟ 13
sam arch 55879 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 ممنون از دعوتتون... من در بیشتر مواقع...در مقابل فعل های انسانی...کیفی گرا هستم...تا کمی گرا.... مثلا یک خصیصه از بی شمار اخلاقیات انسانی راستگویی هست... مثلا میشه گفت...من از 20...نمره ی راستگویی م 2 هست؟!.. متر و معیارش چیه؟! فرمول داره؟! قیاسه؟! شهوده؟! مَثَله؟! قابل راستی آزمایی هست؟!(عجب کلمه ی بین المللی گفتم..اینک شما رو به ادامه ی اخبار دعوت می کنم) بعد تو کارنامه همه ی خصیصه هام رو مثه این راستگویی بنویسم..جمع بزنم و بعد معدل بگیرم... بگم مثلا قبول شدم...رفوزه شده ام برم شهریور بیام.. یا اصلا تو شهریورم رد شدم! یا تک ماده کردم؟! این پروسه شُدنی هست؟ برای یک ادم کیفی گرایی در مسائل انسانی مثه منِ نوعی...عدد گذاشتن بر روی این اعمال غیر قابل اندازه گذاری به شکل عُرفی...سخت و ناممکن می اد... می تونم بپرونم...ولی خوب پروندن خوب نیست....آنچه در پروندن هست :حاله!.. حالت خوب باشه..می گی ایکس... حالت بد باشه می گی زِد... در مجموع...من از راهی که در پیش گرفتم راضی هستم به صورت نسبی...چون احوالم با این راه خوبه... ولی همچنان نگاهم رو به جلو هست...و فکر می کنم...راهی که شروع کردم...میوه اش چند پیچ بعدی هست... راه رو اگه درست بشناسی و واسش برنامه داشته باشی... یک جایی که خاکی شد...یک جایی که باریک شد... یک جایی چاله چوله شد... راه کار داشته باشی...شرایط کمترین تاثیر گذاری رو می تونن در تو داشته باشن...نه کاملا بی تاثیر...ولی میتونن کم اثر بشن...(من هنوز اینجوری نشدم...تجربه می خواد) . . . پ.ن:یعنی می مُردییک عدد می گفتی سام!() 11
saghar... 6666 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 یه نمره واحد نمیتونم به خودم بدم اما در کل از راهی که اومدم و جایگاهی که دارم که نتیجه عملکرد خودم هست تا حدودی راضی ام اما خب خیلی کارا کردم و اتفاق ها افتاده که باعث میشه میزان رضایت کیفی خودم از خودم کم بشه و بگم کاش این راه رو نمیرفتم کاش این اتفاق که خودم باعثش بودم نمی افتاد 12
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 خیلی میتونستم بهتر باشم و با نمیدونم جوی که دارم مثال دست به هرچی میزنی خاکستر میشه نه اون شدت ولی لب دریا میرم باید با خودم یه ظرف آب ببرم نمیدونم باید چند بدهم به خودم شاید از اونی که میخواستم و نشدم و قرار هم نیست بشم 16 ولی سعی کردم با چیزی های که سر راهم قرار گرفته به راهم ادامه بدهم هرچند از هدف هام دورم چون دارند کلا راههای رسیدن بهشونو بلوک میکنند نمیدونم چرا به ما که میرسه همه چی شایعه میشه با نصف تلاشم و بر حسب موقعیتم 18 میدم به خودم . حس روحی رو دارم که کسی نمیبینتش هرکار مثبتی که کنه و همه فکر میکنند خیلی بهش میرسند و کلا حس بدی هست. 11
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2016 اول اینکه باید معیار رو از معیارهای خارجی به داخلی شیف بدیم. هرچند میگن بهینه ترین حالت اکثرا، حالت بینابینی هست. دوم اینکه تعریف رضایت چیه؟ و اینکه من همیشه یک حسرت از گذشته دارم"چرا کم یاد گرفتم" اما اگر بخام برگردم و ب خودم نگاه کنم، خوب هر تصمیمی ک گرفتم، تبعاتی داشته ک ب عهده گرفتم. چرا شونه خالی کنم! من در لحظه از خودم راضی هستم و اختمالا a به خودم میدم. ک حدود 18-19 هست. اما هدف این تاپیک چیه؟ دنبال پیز خاصی هستید؟ بله من دنبال چیزی خاصی هستم اینکه دوستانم چقد از خودشون رضایت دارن بهم کمک میکنه 9
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2016 ممنون از دعوتتون... من در بیشتر مواقع...در مقابل فعل های انسانی...کیفی گرا هستم...تا کمی گرا.... مثلا یک خصیصه از بی شمار اخلاقیات انسانی راستگویی هست... مثلا میشه گفت...من از 20...نمره ی راستگویی م 2 هست؟!.. متر و معیارش چیه؟! فرمول داره؟! قیاسه؟! شهوده؟! مَثَله؟! قابل راستی آزمایی هست؟!(عجب کلمه ی بین المللی گفتم..اینک شما رو به ادامه ی اخبار دعوت می کنم) بعد تو کارنامه همه ی خصیصه هام رو مثه این راستگویی بنویسم..جمع بزنم و بعد معدل بگیرم... بگم مثلا قبول شدم...رفوزه شده ام برم شهریور بیام.. یا اصلا تو شهریورم رد شدم! یا تک ماده کردم؟! این پروسه شُدنی هست؟ برای یک ادم کیفی گرایی در مسائل انسانی مثه منِ نوعی...عدد گذاشتن بر روی این اعمال غیر قابل اندازه گذاری به شکل عُرفی...سخت و ناممکن می اد... می تونم بپرونم...ولی خوب پروندن خوب نیست....آنچه در پروندن هست :حاله!.. حالت خوب باشه..می گی ایکس... حالت بد باشه می گی زِد... در مجموع...من از راهی که در پیش گرفتم راضی هستم به صورت نسبی...چون احوالم با این راه خوبه... ولی همچنان نگاهم رو به جلو هست...و فکر می کنم...راهی که شروع کردم...میوه اش چند پیچ بعدی هست... راه رو اگه درست بشناسی و واسش برنامه داشته باشی... یک جایی که خاکی شد...یک جایی که باریک شد... یک جایی چاله چوله شد... راه کار داشته باشی...شرایط کمترین تاثیر گذاری رو می تونن در تو داشته باشن...نه کاملا بی تاثیر...ولی میتونن کم اثر بشن...(من هنوز اینجوری نشدم...تجربه می خواد) . . . پ.ن:یعنی می مُردییک عدد می گفتی سام!() نه خوب توضیح دادید می دونم نمیشه یه عدد گفت کلی هستش ولی خب آدم ها ته دلشون با خودشون چند چند هستن این مهمه 8
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 من نمره م رو گفتم. صفر در بهترین حالت صفر هستش البته از نظر من:| شاید این سوال رو از نیوتن انیشتین و ... هم بپرسی میگن صفر:| آدم حریص هستش در هر موردی هرچقدر که پیشرفت کنه باز قناعتی وجود نداره و باز دنبال پیشرفت هستش که اگر اینجوری نبود علم قدرت و کل زندگی یک جا به نهایتش میرسید و رشدی نمیکرد. همین حریص بودن هستش که مارو به دنبال یادگیری و پیشرفت و افتخار سوق میده. 8
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2016 من نمره م رو گفتم. صفر در بهترین حالت صفر هستش البته از نظر من:| شاید این سوال رو از نیوتن انیشتین و ... هم بپرسی میگن صفر:| آدم حریص هستش در هر موردی هرچقدر که پیشرفت کنه باز قناعتی وجود نداره و باز دنبال پیشرفت هستش که اگر اینجوری نبود علم قدرت و کل زندگی یک جا به نهایتش میرسید و رشدی نمیکرد. همین حریص بودن هستش که مارو به دنبال یادگیری و پیشرفت و افتخار سوق میده. منظورم اینکه از تلاشتون، از خوب بودنتون، از کارهایی که کردید و نکردید ....تو دلتون به خودتون چی میگید؟ 8
saba mn 20993 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 14 راضی نیستم از خودم حس میکنم خیلی کارها میتونستم انجام بدم ولی نشده تنبلی خودم بوده:icon_razz: 11
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 درود فرواوان نمره رو باید بقیه بدن حالا هرچی هم میخوان بدن من کاری ندارم من همیشه کار خودمو میکنم حالا بی شوخی از خودم ناراضی نیستم چون تو کار خیلی تلاش میکنم اما امکانات، وضع اقتصادی و دغدغه های زندگی نابود میکنه ادمو و حس نارضایتی و شکست بوجود میاره 9
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 19 اسفند، 2016 والا انصافا نمیدونم چی بگم شاید بعد دوباره پست بذارم ولی اصلا نمیدونم چی بگم همه چی تو دنیا نسبیه من حتی اگه به خودم نمره بدم باید نسبت به یه فرد دیگه بدم که در این صورت دست بالای دست بسیاره والا بهتر اینه که بقیه به آدم نمره بدن چون بقیه راحت تر و منصفانه تر شما رو نسبت به یه فرد مشابهتون نقد میکنن 13
ارسال های توصیه شده