Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستای خوبم. ضمن تبریک روزای خوب ربیع الاول پیشاپیش ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و شب یلدا رو تبریک عرض میکنم. آرزوی بهترینا رو تو این روزای خوب پاییزی و خوشگل دارم برای تک تکتون. با نزدیک شدن به شب یلدا و برنامه های مخصوص شب یلدا با هماهنگی دوستان انجمن قرار بر این شد که یه شب نشینی و دورهمی در انجمن داشته باشیم با حضور همه دوستان قدیم و جدید.... و اما این تاپیک زده شده برای "نظرسنجی" برای "ساعت شب نشینی" در "شب یلدا" منتظر حضورتون در نظر سنجی هستیم. دلتون گرم. 28 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ رای دادم :babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: 16 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ رای خود را به صندوق انداختیم به امید رای آوردن ساعت ۵ 17 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ من ۲۴ ،رای دادم اگه بیداربودم میام 15 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از دعوت عطیه جان... ولی اگر اجازه بدین..من رای ندم... چون کارم مشخص نیست..و برنامه ام متغیر.... کلا ممکنه تو هیچ وقت از سال تو هیچ مناسبتی من این ور و اونور نرم..ولی شب یلدا...جز برنامه های ثابت هست...که یا می رم...یا میان پیشم... اگه بیان پیشم که چون خودم هستم و یک دست اسلحه! از صبحش گرفتارم تا پاسی از صبح روز بعد... اگر مهمان باشم..اصولا از عصر برنامه ها شروع می شه تا پاسی از صبح... برای همین چون امکان شرکت ندارم...رای هم نمی دم که رای دوستانی که می تونن شرکت کنن تعیین کننده باشه.... خوش بگذره... اگر اتفاقی افتاد که من اون زمان حضور داشتم..یک سهمیه آجیل و شیرینی و انار و صد البته هندوانه برام کنار بزارین...فوقش نیومدم..بعدا میخورم دیگه.... پارسال یادمه از تو مهمونی داشتم تو انجمن می چرخیدم به کمک تبلت یک دوست... به هر حال اگر نبودم جام رو سبز نگه دارین... 16 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سلام ممنون از دعوتتون از بین ساعتی که نظرسنجی کردید احتمال اینکه 24 بتونم بیام خیلی بیشتره ولی بازم اگر دوستان روی ساعت دیگه ای توافق کنن سعی میکنم بیام ممنون از همگی 12 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سلام به قول سام عزیز منم تکلیفم مشخص نیست اگه بودم حتما به انجمن سر میزنم اگه نشد بیام جای ماروهم سبز نگه دارین به همگی خوش بگذره 9 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سلام بچه ها . ساعت 17که هنو شب نشده که بگیم یلدا شده . ساعت 24 هم دیگه خیلی دیره.حداقل یه ساعت تا دو ساعت هستیم .بعدش دیگه خواب آلود میشیم .من 24 رای دادم ولی از 22 هستم. 12 لینک به دیدگاه
rozhano_88 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سلام مدیر گرامی من به دلیل مشغله زیاد نمیتونم بیام دور هم خوبی داشته باشین 11 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سلام من اون شب تولد پدرم هستش برای همین بین 23 تا 24 خوبه. ...امیدوارم بتونم بیام.... 17 هم خیلی زوده. ... 12 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ من از ساعت 17 تا بعد 24 هم هستم یه جورایی صاحب مجلس میشم 14 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ رای دادم اون موقع من خوابم ولی چون 5 قطعا خونه نیستم و در مترو دارم له میشم همون 24 رو انتخاب کردم 13 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ ما هم معلوم نیس کجاییم با کی هستیم اگه شد حتما میایم 10 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همگی من خیلی دلم میخاد بیام ولی اون شب مهمون داریم و ساعت 24 خیلی دیره عصر وقت بیشتری دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سلام مرسی ازدعوت شما 5 را روساعت پیدا کردم ولی 24 نبود شایدساعت مانداره معلوم نیست ! یهومیام انجمن یهوچندروز نمیام الانهم یجورای حکومت نظامی توخونه یکسریها تاقچه بالا گذاشتن(خدا کند مشکل حل شود). بهرحال آرزوی ساعاتی خوش برای تمامی شماها می کنم 12 لینک به دیدگاه
S-A-E-I-D 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از دعوتتون.خدا دورهمی و دلخوشی گرم به هممون بده 11 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ خیلی ها نیستند سلامت- مهندس سهند-فکور-مهندس روزبه و... 11 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ ما به رسم قدیم دور هم جمع می شیم، و دورهمی مجازی نداریم؛ کامپیوتر لبتاپ و تبلت و موبایل تعطیل. فقط برای عکس یا فیلم گرفتن شاید از دوربین موبایل استفاده بشه؛ کسی هم رعایت نکنه جریمه می شه. 12 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ من که اون موقع سرکارم ولی 12 به بعد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده