رفتن به مطلب

اخبار تغذیه


afa

ارسال های توصیه شده

جالب است بدانید که میوه‌ها خواص بسیاری از جمله خواص ضدپیری دارند و نه تنها می‌توانند سبب زیبایی پوست و تناسب اندام فرد مصرف‌کننده شوند، بلکه می‌توانند روند پیری را در او عقب انداخته و حتی انواع بیماری‌ها را درمان کنند.

*خستگی مفرط :

دلیل خستگی مفرط معمولا کم‌خونی است، یعنی زمانی اتفاق می‌افتد که میزان تجمع هموگلوبین در خون کاهش یابد. کم‌خونی سبب اکسیژن‌رسانی کم‌تر شده و به دنبال خود ضعف، رنگ‌پریدگی و خستگی را به دنبال می‌آورد. مصرف موادغذایی غنی از آهن و ویتامین‌ها b12 مثل اسفناج، بادام، عدس، لوبیا قرمز و گوشت گاو و گوسفند می‌تواند درمان این درد باشد.

*مشکلات پوستی:

محیط، نور آفتاب، آلودگی هوا و سیگار می‌تواند سبب آسیب‌دیدگی پوست شود. برای آنکه از بروز اولین چروک‌ها پیشگیری کنید و پوست خود را صاف و شفاف نگه دارید، بهتر است مواد غذایی غنی از ویتامین a، c و e و سلنیوم مصرف کنید. مصرف انگور، آواکادو، پیاز، تربچه، بادام و چای سبز می‌تواند به سلامت پوست و برطرف شدن مشکلات پوستی کمک کند.

*مشکلات مربوط به مو:

برای آنکه موهایی محکم و زیبا داشته باشید، بهتر است موادغذایی غنی از آهن و ویتامین a مثل آلو یا کلم‌چینی بخورید. گوشت گاو، میگو، اسفناج و بادام از آنجا که حاوی زنیک و آهن هستند بسیار مفیدند. زنیک طول عمر خود را افزایش داده و نه تنها مانع از ریزش سریع آن می‌شود، بلکه محرک رشد مجدد موهاست.

*واریس:

موادغذایی حاوی ویتامین c، مس و ترکیبات فنولی از بروز واریس پیشگیری می‌کنند. به افرادی که مبتلا به واریس هستند توصیه می‌شود لیمو، گردو و چای سبز مصرف کنند.

*مشکلات خواب داشتن :

خواب خوب خود کلید اصلی داشتن تناسب اندام، پوست درخشان، چشمان براق و... است. برای داشتن خوابی خوب بهتر است موادغذایی حاوی قندهای طبیعی مصرف کنید تا تعادل گلیسمی در خون شما برقرار شود. از جمله مواد غذایی توصیه شده می‌توان به کشمش، غلات کامل، لوبیا قرمز، عدس و آلو اشاره کرد.*

ضعف حافظه :

ویتامین e، منیزیم و ویتامین b می‌تواند جلوی ضعف حافظه را بگیرد. مواد غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین ویتامین c، e و سیلیسیوم گیاهی می‌توانند سبب افزایش حافظه شوند. از جمله موادغذایی توصیه شده برای بالا بردن حافظه گیاه جینسینگ، کلم‌سبز و کلم‌پیچ، گردو، گندم کامل، انبه، میگو، تخم‌ آفتاب‌گردان و جعفری است.

زرده تخم‌مرغ هم غنی‌ترین ماده غذایی حاوی کولین است. کولین به ارگانیسم در تبدیل چربی به اسیتیلکولین کمک می‌کند و نقشی مهم در مکانیسم حافظه دارد.

*بیماری‌های قلبی:

معمولا به کسانی که مبتلا به ناراحتی‌های قلبی‌اند توصیه می‌شود موادغذایی حاوی چربی‌های اشباع مثل کره، پنیر، همبرگر و... مصرف نکنند چون چربی اشباع سبب بالا رفتن کلسترول خون می‌شود. در عوض بهتر است موادغذایی حاوی اسیدهای چرب منوی غیراشباع، فلاونوییدها و فیبر مصرف کنند. این ترکیبات در برخی روغن‌ها مثل روغن زیتون و برخی مواد غذایی و میوه‌ها مثل انگور، خربزه، آواکادو، بروکلی، ماهی ساردین، صدف و چای سبز موجود است.

*بیماری‌های چشمی:

حتما شنیده‌اید که می‌گویند برای پیشگیری از ضعیف شدن چشم هویج بخورید. جالب است بدانید تمام میوه‌ها و سبزیجات قرمز و نارنجی رنگ حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های a،c، e و لوتنین هستند و می‌توانند سبب وضوح دید شوند. به جز هویج توت‌فرنگی، تخم‌مرغ، زردآلو، چغندر و کدوتنبل هم قدرت دید شما را افزایش می‌دهد.

*ناراحتی‌های استخوانی:

پوکی استخوان یا دیگر بیماری‌های استخوانی مربوط به پیری می‌شوند. مصرف موادغذایی غنی از کلسیم و ویتامین d می‌تواند از مبتلا شدن به این بیماری‌ها پیشگیری کند. به همین دلیل توصیه می‌شود موادغذایی نظیر بروکلی، اسنفاج، شیر، ماست، روغن زیتون، نارگیل و شاه‌ماهی مصرف کنید.

*مشکلات گوارشی:

مصرف موادغذایی حاوی فیبر مثل میوه و سبزیجات و نوشیدن حداقل 5/1 لیتر آب در روز به هضم و دفع راحت‌تر کمک می‌کند. در صورتی که دچار سنگینی معده یا سوزش هستید، بهتر است موادغذایی اسیدی مثل پنیر، گوشت قرمز و مرکبات را از برنامه غذایی خود حذف کنید. مصرف میوه‌هایی مثل انگور، موز، گندم کامل و برنج قهوه‌ای می‌تواند مفید باشد.

*مشکلات مفصلی:

التهابات و درد مفاصل از جمله بیماری‌های است که لازم است به خاطر آن به پزشک مراجعه کنید. مصرف میوه و سبزی‌های غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها مثل گردو، غلات و ماهی‌های چرب می‌تواند از بروز این ناراحتی‌ها پیشگیری کند. سیب، اواکادو، دانه گندم کامل و روغن زیتون هم مفید است

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* آیا شیر طعم دار، به اندازه ی شیر معمولی مغذی است؟

- بله، شیر طعم دار نیز مانند شیر معمولی، دارای 9 ماده مغذی ضروری است که شامل

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، ویتامین های
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
می باشد. این شیر در مقایسه با نوشیدنی هایی مثل
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، دارای قند و کالری کمتری است.

 

* آیا شیرهای طعم داری که دارای قند اضافی هستند، باعث بروز اختلال «

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
» در کودکان می شوند؟

- نوشابه های گازدار یا آب میوه های مصنوعی، تقریباً دو برابر شیرهای طعم دار دارای قند هستند. علاوه بر این، انجمن پزشکی و آکادمی طب اطفال آمریکا و اداره غذا و دارو، ارتباطی بین مصرف

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و بروز مشکلات رفتاری در کودکان پیدا نکرده اند.

 

* آیا شیرهای طعم دار، چربی و کالری زیادی دارند؟- شیرهای طعم دار نیز انواع مختلفی دارند مثل شیر کم چرب و بدون چربی. به عنوان مثال یک لیوان شیر طعم دار کم چرب فقط 5/2 گرم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دارد که برابر همان مقدار چربی شیر معمولی است. * آیا شیرهای طعم دار باعث پوسیدگی دندان می شوند؟- مواد موجود در شیر کاکائو خیلی کمتر از نوشابه های گازدار و خوراکی های شیرین و چسبناک باعث
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
می شوند.

نوشیدن مایعاتی مثل شیرهای طعم دار، دهان را خیلی سریع تر تمیز می کنند.

برخی تحقیقات نشان می دهد، کاکائوی موجود در شیر کاکائو، دندان ها را از پوسیدگی حفظ می کند. * آیا شیرکاکائو دارای کافئین زیادی است؟- خیر. مقدار

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
موجود در شیر کاکائو برابر است با مقداری که در نوشیدنی های بدون کافئین وجود دارد. 240 میلی لیتر (یک لیوان) شیر کاکائو دارای 2 تا 7 میلی گرم کافئین است. نوشابه های سیاه (
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
) 10 برابر شیرکاکائو، کافئین دارند.

براساس مطالعات جدید، مقدار کافئین موجود در شیر کاکائو خیلی کمتر از آن حدی است که بتواند تاثیر مخربی بر رفتار کودک داشته باشد. * آیا شیرهای طعم دار فقط مخصوص کودکان است؟- مسلما خیر. شیر طعم دار در عین حال که نیاز فرد به خوردن غذاهای شیرین را برآورده می کند، دریافت کلسیم و 8 ماده مغذی دیگر را افزایش می دهد.

تحقیقات دانشمندان نشان داده که شیرهای طعم دار، نوشیدنی سالمی برای بچه ها و بزرگسالان هستند. برای انتخاب یک نوشیدنی سالم، یک تحقیق بر روی 4000 کودک و بزرگسال بین سنین 5 تا 17 سال انجام شد. نتایج این تحقیق به شرح زیر بود:

1- کودکانی که شیرهای طعم دار مصرف کرده بودند، نسبت به آنهایی که نخورده بودند، مواد مغذی بیشتری دریافت کرده بودند.

2- کودکانی که شیر کاکائو یا شیر طعم دار نوشیده بودند، نسبت به آنهایی که شیر طعم دار نخورده بودند، کلسیم بیشتری دریافت کرده بودند.

3- کودکانی که شیر کاکائو یا شیر طعم دار نوشیده بودند، در کل، شیر بیشتری مصرف کرده بودند.

4- مطالعات قبلی نشان می دهد کودکان و بزرگسالانی که بیشتر نوشیدنی های مصنوعی (مثل آب میوه های مصنوعی و نوشابه های گازدار) می نوشند، ویتامین های B2،

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، A،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و کلسیم و فسفر کمتری دریافت می کنند.

 

 

نیره ولدخانی- کارشناس علوم تغذیه

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

آیا می دانید در بسیاری از موارد غذایی که می خورید به طور صحیح جذب نمی شود ؟ علت در چبیست؟

بیمار برای جلوگیری از این عارضه باید از غذاهای نفاخ مانند حبوبات پرهیز كند و اگر به تركیباتی مانند شیر حساسیت دارد باید به پزشك مراجعه كند چرا كه امكان دارد به اختلال در جذب لاكتوز دچار شده باشد كه این بیماران مبتلا به اسهال و نفخ شكم می‌شوند.

 

رئیس جامعه متخصصان داخلی گفت: نفخ شكم از مهمترین علایم سوء جذب غذاست كه علت اصلی آن اختلالات حركتی روده است.

 

ایرج خسرونیا اظهار داشت: یكی از علائم سوء جذب غذا نفخ شكم است كه فرد با احساس پری در شكم و برجستگی و آروغ‌زدن و باد گلو به پزشك مراجعه می‌كند كه علت آن بیشتر به دلیل اختلالات حركتی روده است.

 

وی با بیان اینكه عدم ترشح مناسب آنزیم‌های دستگاه گوارش می‌تواند منجر به این عارضه شود تصریح كرد: بیمار برای جلوگیری از این عارضه باید از غذاهای نفاخ مانند حبوبات پرهیز كند و اگر به تركیباتی مانند شیر حساسیت دارد باید به پزشك مراجعه كند چرا كه امكان دارد به اختلال در جذب لاكتوز دچار شده باشد كه این بیماران مبتلا به اسهال و نفخ شكم می‌شوند.

 

خسرونیا تصریح كرد: گاهی اوقات نفخ علائم بیماری مزمن دیگری مانند كولیت، سرطان روده و اختلالات عصبی نیز می‌تواند باشد.

وی خاطرنشان كرد: رژیم غذایی و مصرف داروهایی كه موجب كاهش نفخ شكم می‌شود می‌تواند به درمان این عارضه كمك كند همچنین ورزش می‌تواند با افزایش حركات روده موجب دفع سریع‌تر باد و نفخ شكم شود.

 

 

 

 

منبع :salamatnews.com

لینک به دیدگاه

طلای چاشنی‌ها و كلید طلایی طول عمر

 

این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده می‌شود و در آشپزی آسیایی‌ها و هم چنین آمریكایی‌ها نیز جایگاه مهمی دارد.

 

زردچوبه كه بعنوان طلای ادویه‌های غذایی شناخته شده است، حاوی ماده‌ای موسوم به «كوركومین» است كه خاصیت آنتی اكسیدانی فوق‌العاده بالایی دارد و هم چنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.

 

به گزارش ایسنا، این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده می‌شود و در آشپزی آسیایی‌ها و هم چنین آمریكایی‌ها نیز جایگاه مهمی دارد.

دكتر مهتاب جعفری استادیار داروسازی در آمریكا در این باره تاكید كرد: نتایج آزمایشات ما نشان می‌دهد كه این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوق العاده‌ای دارد و با پیشگیری از تشكیل تومورها و بهبود عملكرد اعضای بدن و تحرك آنها، سبب افزایش طول عمر می‌شود. این ادویه روی ژن‌های مربوط به سرطان و نیز ژنهای مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است.

 

به گزارش خبرگزاری شینهوا، دكتر جعفری می‌گوید: برای بررسی نقش احتمالی كوركومین در پیشگیری از سندرم حاد گرفتگی تنفسی، سرطان كبد و پوكی استخوان پس از یائسگی، انستیتو ملی سلامت در آمریكا بودجه اختصاصی را در نظر گرفته است.

salamatnews.com

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

آب این میوه خون ساز و رنگ صورت را باز می کند!

 

آب انار شادی بخش و مقوی قلب و معده است

انار خون ساز است و رنگ صورت را شاداب می‌كند. شادی بخش، مفرح و مقوی قلب و معده است.

 

از نظر طب قدیم ایران میوه انار سرد، تر و قابض است. آب انار سرد و تر است. پوست انار نیز سرد و خشك و بسیار قابض است.

 

پوست ریشه درخت انار از بقیه قسمت‌های این درخت قابض‌تر است. همه قسمت‌های درخت انار دارای تان است كه بسیار قابض است. برای مصارف دارویی از گل، برگ، پوست درخت، پوست ریشه و دانه انار استفاده می‌شود.

انار شیرین ادرار آور و ملین مزاج است و برای بیماری‌های مجاری ادرار مفید است، ترشح صفرا را زیاد می‌كند و اسهال را برطرف می‌كند.

 

انار خون ساز است و خون را تصفیه می‌كند و برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت كلیه است، رنگ صورت را شاداب می‌كند و شادی بخش و مفرح است.

 

صدا را باز كرده و گرفتگی صدا را برطرف می‌كند، برای افزایش وزن مصرف انار مفید است و آب انار مقوی قلب و معده است.

جوشانده پوست ریشه درخت انار كرم معده و روده را از بین می‌برد، جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد كرم دارد و برای برطرف كردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار یا جوشانده برگ‌های انار استفاده شود.

 

برگ‌های له شده انار اگر روی پوست گذاشته شود، خارش را از بین می‌برد و برای برطرف كردن سوختگی پوست، گل‌های انار را له كرده و با روغن كنجد مخلوط كنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالند.

دم كرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می‌كند و دم كرده گل‌های انار به صورت غرغره برای از بین بردن زخم‌های دهان به كار برده می‌شود و دم كرده ریشه درخت انار برای برطرف كردن دندان درد مفید است و می‌توان برای این كار آن را در دهان مضمضه كرد.

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

این روز‌ها خیلی مد شده است که افراد در میهمانی‌ها به بهانه پیروی از رژیم لاغری، ابتدا یک بشقاب بزرگ سالاد میل می کنند و بعد سراغ غذا می‌روند.

آنها به این امید که سالاد خورده‌اند و چاق نمی‌شوند تا آنجا که می‌توانند غذا می‌خورند. اما متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف سالاد تنها زمانی به رژیم لاغری کمک می‌کند که جایگزین بخشی از حجم غذایی شود که فرد قصد خوردن آن را دارد.

به بیان دیگر با توجه به اینکه سالاد فیبر زیادی دارد، خوردن آن قبل از غذا معده را پر می‌کند اما زیاده‌روی در مصرف آن به همراه غذا می تواند به بزرگ‌تر شدن حجم معده و در نتیجه افزایش اشتها بینجامد.

از سوی دیگر سالاد‌هایی که معمولا به همراه سس فراوان و دیگر افزودنی‌ها در رستوران‌ها سرو می شوند، چندان هم رژیمی نیستند و برخی انواع آنها تا هزار کالری دارند.

پزشکان می گویند یک سالاد ساده کاهو به همراه خیار، گوجه ، جوانه‌ها، قارچ یا غلات که با سرکه یا آبلیموی تازه خورده شود نه تنها در رژیم لاغری موثر است بلکه ویتامین‌های مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند.

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

بادام هندی سرشار از مس

 

بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می شود. بادام هندی خام در اصل برای از بین بردن تمامی رزین های سمی آن بو داده می شود. این گیاه حاوی میزان بالای چربی های اشباع نشده، روی، منیزیم، کلسیم، چربی، کربوهیدرات و پروتئین و ... است. در این مطلب از « Healthbenefits» به چند خاصیت آن اشاره می کنیم:

۱) بادام هندی کلسترول ندارد.

۲) برای حفظ سلامت لثه و دندان مفید است.

۳) بادام هندی انرژی زاست.

۴) حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.

۵) میزان بالای تری گلیسیرید را که با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد، کاهش می دهد.

۶) غنی از آنتی اکسیدان است که در از بین بردن رادیکال های آزاد موثر است.

۷) منیزیم بادام هندی در ترکیب با کلسیم ماهیچه ها و استخوان های سالم بدن را محافظت می کند.

۸) در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است.

۹) دارای انرژی و فیبر غذایی بالایی است. در صورت مصرف متعادل برای حفظ وزن مفید است.

۱۰) سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی، استخوان ها و مفصل ها ضروری است.

۱۱) مصرف این گیاه به بدن کمک می کند تا جذب آهن به شکل بهتری صورت گیرد و باعث رشد استخوان و بافت پیوندی و تولید ملانین (رنگ دانه پوست و مو) می شود. از آنجا که در دمای اتاق سریع فاسد می شود، بهتر است

آن را در یخچال نگه داری کنید.

لینک به دیدگاه

جو برای تنظیم کلسترول مفید است

 

جو از غلات به حساب می آید. جو سرشار از پروتئین، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، منگنز، ویتامین C، ویتامین B۲، B۱، فولات و اسیدچرب است. در این مطلب از «Ask.com» به چند خاصیت جو می پردازیم؛

۱) این غله برای حفظ میزان کلسترول خون مفید است و از تولید کلسترول بد (LDL) در کبد جلوگیری می کند.

۲) کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین موجود در آن برای سیستم عصب ضروری است.

۳) جو در کاهش درد شکم و درمان یبوست مفید است.

۴) فیبر موجود در آن در جلوگیری از بروز سرطان روده نافع است.

۵ ) مصرف منظم آن، بیماری قلبی را کاهش می دهد.

۶) جو ماده ضدافسردگی موثر به حساب می آید.

۷ ) این گیاه که نسبت به غلات دیگر فیبر بالایی دارد، باعث احساس سیری می شود. بنابراین برای افرادی که می خواهند وزن کم کنند، می تواند مفید باشد.

لینک به دیدگاه

به عدس می گویند گوشت فقرا

 

عدس یکی از بهترین حبوبات محسوب می شود که ۲۰ درصد پروتئین دارد و حاوی مقداری آهن است که البته از نوع آهن گیاهی است و لابد می دانید که آهن های گیاهی به خوبی آهن های حیوانی جذب نمی شوند اما به هر حال اگر عدس را با مواد غذایی که ویتامین c و یا بتاکاروتن دارند (مثل گوجه فرنگی یا انواع مرکبات) مصرف کنید، جذب آهن آن به شدت بالا می رود....

در کل، به دلیل آهن و پروتئین موجود در آن، عدس را گوشت فقرا هم می نامند. البته برخلاف پروتئین های حیوانی، عدس فاقد ویتامین b۱۲ است که در گوشت وجود دارد. بنابراین نمی توان تنها از این ماده غذایی استفاده کرد زیرا گوشت دارای مواد مغذی ای است که در عدس یافت نمی شود. این ماده غذایی به شکل عدسی به عنوان یک صبحانه مغذی تهیه شده و تکمیل کننده غذا در عدس پلو است و باز هم می گوییم که یکی از بهترین نوع حبوبات به حساب می آید.

مساله ای که باید به آن توجه کرد این است که حبوبات به طور کلی نفاخ هستند و باید کامل پخته شوند. برخلاف سایر حبوبات که نفخ آنها با خیساندن تا حدی از بین می رود، نفخ عدس با خیساندن چندان از بین نمی رود و با اینکه نفخ آن کمتر از نخود و لوبیاست اما به هر حال باید خیلی خوب بپزد تا کامل هضم شود.

متاسفانه بسیاری از افراد عدس را به حد کفایت نمی پزند و این موضوع سبب هضم نشدن آن به ویژه در کودکان می شود، به طوری که دانه های عدس موقع خوردن زیر دندان حس می شود. پس فراموش نکنید که عدس فواید بسیاری دارد، به شرط آنکه صحیح پخته شود تا به طور کامل هضم شده و فرد بتواند از آهن و پروتئین آن بهره کامل را ببرد.

لینک به دیدگاه

چای سبز و محافظت از پوست

 

علاوه بر فواید چای سبز در حفظ سلامت بدن،این نوع چای در محافظت از پوست نیز نقش مؤثری دارد.بدین منظور باید نکات زیر را مد نظر قرار داد.

شست وشوی مرتب پوست صورت با آب چای سبز باعث نرمی و زیبایی پوست شده و احتمال بروز آکنه را کاهش می دهد.بدین منظور باید یک کاسه را از آب سرد پر کرده و چای سبز کیسه ای را درون آن قرار داد تا خیس بخورد. سپس صورت را با آب آن شست وشو داد.

چای سبز علاوه بر مرطوب کردن پوست ،خاصیت ضد عفونی کننده داشته و حاوی موادی است که خواص ضد پیری دارند.

استفاده از چای سبز کیسه ای به عنوان ماسک چشم یا کرم چشم مؤثر است.پلی فنل به جذب مواد سمی موجود در پوست کمک کرده و با فراهم آوردن رطوبت مورد نیاز پوست،مانع از پیری پوست،ایجاد چین و چروک و حلقه های سیاه دور چشم می شود.

چای سبز به پوست خاصیت انعطاف پذیری می بخشد و با محدود کردن اکسیژن مضر که یکی از دشمنان پوست است از پیری آن جلوگیری می کند.

ویتامین «ث» موجود در چای سبز پنج تا هشت برابر لیمو است. همچنین ماده ای در آن وجود دارد که شکل گیری لکه های سیاه را محدود می کند.

چای سبز حاوی ویتامین «آ» و «ب» است که در درمان آکنه نقش دارند.

برای شست وشوی پوست باید دو یا سه چای سبز کیسه ای را در آب سرد دم کرده و پس از تمیز کردن پوست،آب آن را به صورت بپاشید تا کاملاً جذب پوست شود.برای دستیابی به نتیجه بهتر، این کار را دوبار در روز و به مدت دو هفته تکرار کرده و نتایج مطلوب آن را مشاهده کنید.

برای کاربرد درمانی نیز باید چای سبز کیسه ای را برای مدت ۱۰ دقیقه روی محل آکنه و یا لکه قرار داد.

لینک به دیدگاه

فواید سرکه سیب

 

سرکه سیب یک آنتی باکتریال قوی است که حاوی مواد معدنی بسیاری چون پتاسیم، کلسیم، فسفر، کلر، سدیم، سولفور، مس، آهن، سیلیکون و ... است که برای سلامت بدن ضروری هستند.

سرکه سیب دارای خواص درمانی بوده و می تواند نقش آنتی بیوتیک را در درمان برخی از بیماری ها بازی کند. برخی از تأثیرات سرکه سیب عبارتند از:

▪ کاهش عفونت سینوسی و گلو درد

▪ تنظیم کلسترول

▪ درمان بیماری های پوستی مانند آکنه

▪ محافظت در برابر مسمومیت غذایی

▪ مقابله با آلرژی

▪ پیشگیری از خستگی ماهیچه ای بعد از انجام حرکات ورزشی

▪ تقویت سیستم ایمنی

▪ افزایش قدرت بدنی

▪ بهبود سوخت و ساز بدن و کاهش وزن

▪ بهبود سیستم هاضمه و درمان یبوست

▪ تخفیف علائم آرتریت و نقرس

▪ پیشگیری از تشکیل سنگ مثانه و عفونت های ادراری

علاوه بر این برخی از متخصصان بر این باورند ترکیب دو قاشق چای خوری از سرکه سیب در یک لیوان آب و نوشیدن آن قبل از وعده غذا یا در طول روز در کاهش وزن مؤثراست.

همچنین سرکه سیب می تواند در درمان اسهال مفید باشد و از آنجایی که سرکه سیب سطح بالای قند خون را کنترل می کند، در درمان دیابت نیز کاربرد دارد.

لینک به دیدگاه

خواص سویا

 

دانه سویا از بروز سرطان های شایع در زنان از قبیل سرطان سینه، تخمدان و رحم جلوگیری می کند. سویا دارای پروتئین زیاد اسیدهای آمینه ضروری، کلسیم، آهن و فیبر است.

دانه سویا برای سلامت قلب، سلامت استخوان ها، جلوگیری از سرطان و گاه عوارض یائسگی مفید است.

در دانه سویا ویتامین «ب۱۲»، آهن و روی موجود نیست.

دانه سویا موجب پایین آوردن کلسترول بد(ldl) و کاهش تری گلیسیرید خون می شود.فیبر از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.

به همین علت از دانه سویا برای پیشگیری از یبوست استفاده می شود.از سویا به جای هورمون درمانی و

به طور کلی به جای داروهای مصنوعی استفاده می شود.

کسانی که معده آنها تحمل شیر را ندارد، می توانند از شیرسویا استفاده کنند ولی کلسیم موجود در شیر سویا به اندازه شیر نیست.

در هر ۱۰۰ گرم دانه سویا ۳۶درصد پروتئین، ۱۹درصد چربی و ۱۶ گرم فیبر، ۲۴۰میلی گرم کلسیم، ۳۷۰میلی گرم اسید فولیک و ۱۷۳۰ میلی گرم پتاسیم وجود دارد.

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

[TABLE=class: rowtable trow]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=class: row_text2]مضرات خوردن تخمه

 

یک دندان‌پزشک توصیه کرد: از افراط در مصرف شیرینی و شکستن آجیل‌های مختلف با دندان در ایام نوروز پرهیز شود. فریدون نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:…

در ایام نوروز مصرف آجیل و شیرینی تشدید می‌شود و بر این اساس توجه به مراقبت دهان و دندان از اهمیت بسزایی در این ایام برخوردار است.وی گفت: در مورد مصرف شیرینی باید توجه داشت که میزان مصرف مهم نیست، بلکه دفعات مصرف مهم است و هر قدر دفعات مصرف کاهش یابد به همان اندازه مضرات شیرینی کاهش می‌یابد، زیرا میزان دفعات اسیدی شدن فضای دهان کاهش می‌یابد.

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: اگر تا ۲۰ دقیقه پس از مصرف شیرینی، دندان‌ها مسواک زده شوند تاثیر مضر شیرینی کاهش می‌یابد، اما در صورت افزایش این زمان مواد اسیدی تاثیر منفی خود را روی دندان خواهد گذاشت.

نعمتی همچنین اظهار کرد: مضرات مصرف آجیل در این ایام نیز مستقیم نیست، بلکه جانبی است، به گونه‌ای که نمک آجیل یا شکستن آن با دندان بیشترین صدمه را به دندان‌ها وارد می‌کند. وی به شهروندان توصیه کرد: در ایام نوروز حتما ۳ وعده در طول شبانه روز مسواک بزنند، با دندان خود برای شکستن آجیل استفاده نکنند و در صورت تمایل به مصرف شیرینی از مواد شیرین طبیعی نظیر خرما، کشمش و عسل استفاده کنند.

 

 

 

 

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

یک کارشناس تغذیه توصیه کرد: از خرید انواع ماكارونی و رشته های فله خودداری كنید.به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یوسف نقیایی ضمن بیان این مطلب، یادآور شد: به جای ماكارونی های ساده بهتر است از انواع سبوس دار و غنی شده با آهن و ویتامینها خریداری شود.وی در خصوص رعایت نكات بهداشتی هنگام خرید گروه نان و غلات اظهار داشت: بهتر است نان های سبوس دار مثل نان سنگگ و نان جو خریداری كنید.این کارشناس تغذیه همچنین توصیه کرد: خرید انواع نانهای سفید مثل نانهای فانتزی، باگت، نان لواش را محدود كنید.

لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

یک پژوهش جدید در آمریکا نشان می دهد مصرف انگور خطر ابتلای احتمالی به بیماری های شبکیه چشم را به تاخیر می اندازد و از نابینا شدن افراد جلوگیری می کند

به خاطر چشمتان انگور بخورید!

پژوهشگران دانشگاه نیویورک می گویند: «بیماری های شبکیه چشم از شایع ترین بیماری ها در جهان و علت اصلی از دست دادن بینایی در سالخوردگان است.»

آنها خاطرنشان می کنند: «اگر افراد در اوایل زندگی خود به میزان معقول انگور مصرف کنند؛ به آنها در پیشگیری از ابتلا به مشکلات بینایی و بیماری های شبکیه چشم در سنین بالا کمک خواهد کرد.»

 

آفتاب

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

سبزی شاهی را با احتیاط مصرف کنید!

 

زیاده روی در مصرف سبزی شاهی برای روده بزرگ و مثانه ضرر دارد.به نقل از Destination santé، مصرف روزانه دو تا سه فنجان دم نوش سبزی شاهی در افزایش اشتها و رفع مشکلات گوارشی و کیسه صفرا مفید است.به گفته متخصصین داروهای گیاهی، برای هر فنجان دم نوش ۱ تا ۲ قاشق شاهی کافی است و نباید در مصرف این گیاه زیاده روی کرد.متخصصان دریافتند سبزی شاهی سرشار از ویتامین های C و A, E است. امروزه مصرف این سبزی در زمینه گیاه پزشکی، تولید گیاهان دارویی و در آشپزی برای تهیه انواع سالادها، آش ها در تمام دنیا به کار می رود.

 

ایسنا

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

[h=2] نشاط و هوشیاری با روغن کنجد

[/h]

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، استفاده از روغن کنجد را در درمان اختلالات عصبی و افزایش نشاط و هوشیاری مؤثر دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ لیلا شورورزی،کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اظهار داشت: روغن کنجد علاوه بر دارا بودن چربی‌های غیر اشباع مانع اختلالات عصبی، افزایش نشاط و هوشیاری، کاهش دردهای مزمن و گرفتگی غضلات می‌شود.

وی افزود: ویتامین e موجود در روغن کنجد خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی را در افراد کاهش می‌دهد.

علاوه بر این روغن کنجد تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد حرارت، هیچ گونه اختلالی در ترکیب آن به وجود نمی‌آورد و در بین روغن‌های گیاهی موجود، در برابر حرارت دوام بیشتری دارد.

 

این کارشناس تفذیه در ادامه گفت: همچنین روغن‌ زیتون عملکرد محافظتی برای معده داشته و این ارگان را از زخم و التهاب مصون نگه می‌دارد و سبب افزایش ترشح صفرا و هورمون‌های لوزالمعده شده و در نتیجه از تشکیل سنگ صفرا جلوگیری می‌کند .

گفتنی است: بر اساس تحقیقات انجام شده در روغن زیتون نوعی آنتی‌اکسیدان با عوامل ضد سرطان موجود است که گلبول‌های قرمز خون را از صدمه محافظت می‌کند اما با تمام این فواید بهتر است از حرارت دادن زیاد روغن زیتون اجتناب شود.

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

اين توصيه جديد دانشمنداني است كه معتقدند؛ مصرف محصولات حاوي شكر مانند كيك‌ها و نوشيدني‌هاي شيرين، عامل اصلي ابتلا به چاقي، سرطان، بيماري قلبي و مشكلات كبدي است. تقريبا هر سال بيش از 35 ميليون نفر در سراسر جهان به‌دليل استفاده از اين محصول دچار بيماري‌هاي خطرناك مي‌شوند و جان خود را از دست مي‌دهند.

 

البته مصرف مقادير بسيار كم شكر هيچ مشكلي ندارد اما اگر در خوردن شكر زياده‌روي شود، به‌تدريج بيماري‌هاي خطرناك در بدن ايجاد شده و در نهايت باعث مرگ شما مي‌شوند.شكر علاوه بر آن‌كه انسان را چاق مي‌كند، سوخت‌وساز بدن را تغيير مي‌دهد، فشارخون را افزايش مي‌دهد و تعادل هورمون‌هاي بدن را به‌هم مي‌زند. همين عوامل مي‌تواند به كبد آسيب وارد كرده و يك عمر بيماري و مشكل را براي شما ايجاد كند.دانشمندان بر اين باورند كه استفاده از شكر و محصولات حاوي اين ماده بايد تا حد ممكن محدود شود.استفاده از شكر در طول 50 سال گذشته بيش از 3برابر شده و متاسفانه امروز تعداد مبتلايان به چاقي در سراسر جهان بيشتر از افرادي است كه از سوء‌تغذيه رنج مي‌برند.

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد میوه‌های سبز رنگ نقش زیادی در آرامش اعصاب دارند.

روان شناسان در میان رنگ‌ها رنگ سبز را به عنوان رنگ آرامش بخش معرفی کرده‌اند و معتقدند با دیدن این رنگ می‌توان احساس آرامش کرد و معتقدند مصرف سبزیجات سبز رنگ خواص درمانی بسیاری برای سلامتی دارد.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهند کاهو، گوجه سبز، کیوی جعفری و چاقاله بادام جزء میوه و سبزیجات آرامش بخش و تقویت کننده اعصاب معرفی شده‌اند و از آن‌ها می‌توان برای تحریک و تسریع مغز و قدرت یادگیری و تحریک مغز برای فعالیت‌های مغزی استفاده کرد.

 

نتایج مطالعات نشان می‌دهند رنگ سبز میوه‌ها می‌تواند افراد را سرزنده و شاداب کند و احساس زندگی سرشار از خوبی را در ‌آن‌ها ایجاد کند و موادغذایی سبز رنگ جزء مفیدترین غذاهای مصرفی هستند که مصرف آن‌ها را نباید از یاد برد و از آن‌ها غافل شد.

 

 

 

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

لینک به دیدگاه

[h=1]تخم مرغ برای سلامت این عضو بدن ضروریست[/h]

 

تحقیقات انجام شده در آمریکا نشان می دهد خوردن روزانه یك عدد تخم مرغ به حفظ سلامت چشم‌ها كمك قابل توجهی می‌كند بدون‌آنكه تاثیر چندانی بر کلسترول خون داشته باشد.

 

بر اساس مطالعات دو آنتی اکسیدان لوتئین و زئاگزانتین که از خانواده کاروتنوئیدها به شمار می روند، به میزان فراوانی در تخم مرغ و سبزیجات برگ سبز یافت می شوند. این دو ترکیب نقش بسیار مهمی در سلامت چشم و سیستم بینایی ایفا می کنند. بررسی ها نشان می دهند لوتئین موجود در تخم مرغ به مراتب جذب بهتری نسبت به سبزیجات دارد.

 

گرچه این مطالعه نشان داد که مصرف روزانه تخم مرغ تاثیر چندانی بر سطح کلسترول خون ندارد اما متخصصان به افراد مبتلا به کلسترول خون بالا توصیه می کنند که در مورد مصرف زرده تخم مرغ با پزشک مشورت نمایند.

 

 

 

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...