samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ چادر ايا حجاب كاملي است يا مانتو ؟چرا ؟ 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ چادر ايا حجاب كاملي است يا مانتو ؟چرا ؟ هر لباسی توش راحت باشی خوبه ..حالا می خواد چادر باشه یا مانتو یا ... 8 لینک به دیدگاه
مهناز-72 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ تويي قران نيومده كه حتما و يا فقط چادر حجابه پس هر پوشش مناسبي حجاب رو داره........البته من چادر رو بيشتر دوست دارم چون سنت حضرت زهرا هست 5 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ هر دوحجاب خوبه فكر كنم همه آزادن در انتخاب حجاب 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ حجاب ذهنی زیباتر از حجاب ظاهری است. 18 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ حجاب ذهنی زیباتر از حجاب ظاهری است. قشنگ گفتی 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اینا دیگه عالی هستن !!!:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ با lorena و Aartemisخیلی موافقم... کلا بی حجابی بهتره! 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ فکر کنم تو 10 تاپیک این بحث شده کلا فلسفه حجاب زیر سئواله مانتو و چادر و گونیش بماند 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ با lorena و Aartemisخیلی موافقم... کلا بی حجابی بهتره! من هم با lorena و negari و viviyan به شدت موافقم 3 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ به نظر من حجابي كه اسلام گفته اسلام نگفته جادري باشين يا مانتويي من خودام چادري هستم خيلي احساس راحتي ميكنم خانوم گوهره بايد قدر گوهر بودنشو بدونه 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اممم میگم بذارید هرکی عقیده خودشو داشته باشه... حجاب شخصیه... 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ببخشيد منظور؟ منظورم واضحه، زن شی ء نیست، جواهر نیست، زن انسانه مثل مرد... 6 لینک به دیدگاه
فرشته تهرانی 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نظر شخصیم در مورد چادر اینه که چادر یه نوع پوششه مثل هر نوع پوشش دیگه ای. مثل مانتو اما در مورد حجاب اول باید مشخص شه که منظور از حجاب چیه!؟ صرفا پوشاندن یا اون حجابی که ادیان گفتن! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ منظورم واضحه، زن شی ء نیست، جواهر نیست، زن انسانه مثل مرد... البته زن با مرد تفاوت داره و حجاب هم یکی از تفاوت هاش هست که باید حجاب رو رعایت کنه. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ عزيز بنده نگفتم خانوم شي هست تفاوت نذاشتم منظور با ازش بودن و والا بودنه خانوم بود باارزش ترین و والاترین صفت انسانه عزیزم، انسان فقط؛ با تمام خوبی ها و بدیها... 4 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ باارزش ترین و والاترین صفت انسانه عزیزم، انسان فقط؛ با تمام خوبی ها و بدیها... به نظر شما حجاب و متانت داشتن ارزش نيست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده