Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان انجمن. توي مدت كمي كه من عضو انجمن شدم خيلي از هم صحبتي با اعضا لذت بردم. از تجربيات همه استفاده كردم. متاسفانه حدو 10 روز است كه متوجه غده اي كه در سرم هست شدم. خودم شوكه ام.من حتي سردرد هم نداشتم ولي ديگه خدا خواسته. راضيم به رضاي خدا هدف من از اين تايپيك طلب حلاليته. من 3شنبه عمل دارم توي بيمارستان ميلاد. وضعيت غده توي سرم خيلي وخيمه.شايد ديگه هيچوقت نتونم تايپيك بزنم يا حتي تشكر بفرستم چون شانسه زنده موندنم كمتر از 50 درصده. به هر حال از تمامي دوستان حلاليت ميطلبم. اگه يه موقع توي بحثها يا تايپيكها از بنده بي احترامي و جسارتي ديديد به بزرگي خودتون ببخشيد.خوبي يا بدي از بنده ديدي حلال كنيد. براي همه اعضاي انجمن آرزوي سربلندي، سلامتي و خوشبختي دارم. اميدوارم بتونم دوباره توي جمعتون حضور پيدا كنم. به دعاي همتون احتياج دارم :icon_gol:. من امروز هم هستم ولي از بعدازظهر ديگه بايد برم بيمارستان. حلالم كنيد 40 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ اولا برات از خدا بزرگ شفای عاجل مسئلت دارم دوست عزیز زیاد به این چند در صد ها فکر نکن اینا کار تجربه و توی کتاب هاست چیز مطلقی نیست به ان فکر کن وباخودت این رو تکرار کن که اگه فقط یک درصد هم شانس موفقیت باشه یا اگه از هر 100 نفر فقط یه نفر در این عمل موفق باشه چرا اون یه نفر من نباشم ؟..روحیه ی تو خودش همه ی این در صد ها رو به نفع تو عوض میکنه مطمئن باش و دعا کن من هم و همه ی کسانی که این نوشته ها رو میبینن برات دعا میکنن و برای موفقیت تیمی که میخواد اون جراحی رو انجام بده هم دعا میکنیم و دعا تاثیر داره فیض روح القدس ار باز مدد فرماید دیگران هم بکنند انچه مسیحا میکرد. ایشالا زود بر میگردی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم حقیقت نباشه. اگر هم هست , میدونم که بخوبی عمل میشی و برمیگردی به زندگی . برات دعا کردم عزیز. میدونم که برمیگردی و بازم با هم خواهیم بود. خداوند به همه مریضا شفای عاجل عنایت فرماید و تو را هم در کنف حمایت خویش صحیح و سالم نگه دارد. آمین 12 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ واقعا نمی دونم چی بگم خیلی شوک زده شدم . برات دعا می کنم که هر چه زودتر برگردی و با پست های زیبات به ما ملحق بشی خوب یه نصیحت زیاد به این آمار و ارقام هم اعتماد نکن یادت باشه 50 درصد یا حتی 40 درصد هم نمره خیلی خوبیه کافیه روحیه خودت رو حفظ کنی . به امید خدا هر چه زودتر برمیگردی 11 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ هیچ معلوم هست چی میگی مهراب این حرفا چیه؟ همه ما منتظرت میمونیم تابرگردی 9 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ مهراب جان دوست عزیز سلام اولا این چه حرفیه توکلت خدا باشه آدمهایی می شناسم بدترین بیماریهاشون داشتند اما روحیه شون را نباختند توکلت بر خدا باشد انشالله زود خوب میشوی و پیش ما میایی از خدای متعال برایت ارزوی سلامتی می کنم به امید دیدار مجددت یا علی 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ دوست خوبم امیدوارم هرچه زودتر با خبرهای خوب وسلامتی کامل برگردی امروز اولین روز از بقیه عمر توئه پس شاد باش ویادت باشه هیچگاه ناامید نباش!هرروز معجزه تازه ای اتفاق میافتد 12 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ قرار بود من اینجا پست ندم ولی نزاشتی دیگه!:icon_pf (34): امید وارم به سلامت برگردی.50 درصد میدونی چقدر زیاده؟ تو نمیدونی.اونی که شانسش 1 درصده میدونه. امید وارم زود برگردی. منتظرتیم ها!:w00: :icon_gol::icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ " اَمَّن يُّجيبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ يَکشِفُ السُّوءَ وَ يَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَليلاً مَا تَذَکَّرُونَ " آيا آن کيست که دعاي مضطر را اجابت مي کند و گفتاري را بر طرف مي سازد و شما را جانشينان زمين قرار مي دهد . آيا با وجود خداي يکتا ، معبودي هست ؟! چه کم است اندرز گيري شما . « نمل . آيه 62» 12 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ بابا این حرفا چیه مهراب!! من اگه از یکی طلب داشته باشم، تا نگیرم، خدا نمیکشتش!! آره پسر!! من هنوز ناهار نگرفتم ازت!! نگران نباش!! هیچیت نیس!! این دکتر کلا فقط بلدن تو دل آدمو خالی کنن!! اصلا جدیشون نگیر!! حرف زیاد میزنن!! 9 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ یکم شوکه شدم براتون دعا میکنم , ان شالله خیلی زود با خبرای خوب بر میگردید. 6 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ توکل به خدا مثل همیشه ... امیدوارم هرچه زودتر خوبه خوب بشی ... 5 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها دارم ميرم بيمارستان. توي اين مدت كه نيستم به خواهرم ميسپرم كه بياد و پروفايلمو چك كنه. اگر بار گران بوديم رفتيم اكر نامهربان بوديم رفتيم. خدانگهدار 7 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم خیلی سریع شفا پیدا کنین و درکنار خانواده و دوستانتون به خیر و سلامتی زندگی کنین 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها دارم ميرم بيمارستان. توي اين مدت كه نيستم به خواهرم ميسپرم كه بياد و پروفايلمو چك كنه. اگر بار گران بوديم رفتيم اكر نامهربان بوديم رفتيم. خدانگهدار دوست عزیز این حرفا چیه...امیدوارم تو این ماه پر برکت رحمت خدا شامل حالتون بشه...:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ اگه خودت بخوای دوباره برمیگردی قدرت اراده رودستکم نگیر من آدمایی رو میشناسم که چون روحیه شونو باخته بودن با اینکه بیماری لاعلاجی هم نداشتن ولی زندگی رو بدورد گفتن اما کسایی هم بودن که با وجود بیماری سخت باهاش مبارزه کردن و از روز اولشون هم بهتر تر شدن برمیگردی من مطئنم:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ ایشالا عملت به خوبی انجام میشه و برمیگردی. ما منتظرت هستیم. هیچ وقت نا امید نباش. 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ درود مهراب جان فراموش نكن تو از اون غده قوي تري و اين خيلي كمكت خواهد كرد . با آرزوي " آرامش " براي تو شاد باشي عزيزم 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ منم برات دعا میکنم که سالم و سرحال تر از قبل برگردی داداشه مهربونم دیگه این بار شیرینیه راستکی بهت میدم زودی بیا :w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده