رفتن به مطلب

منو و سفر

VINA

ارسال های توصیه شده

سلام

یه سوالی چند وقته ذهن منو درگیر کرده:ws38:

خب قدیمی ها میدونن که من یک شمالی با نشاطم بنا به جبر زمانه ساکن پایتخت

خیلی وقتا میرم یه سفر ولایت میبینم دور تا دور پارک و .. مسافرا چادر زدن

نوش جونشون ...طبیعته همه استفاده کنن

اما در سفر به کشور همسایه میدیدم همین ادمایی که تو سفر شمال و اصفهانشون زورشون میاد پول هتل بدن یا هزار تومن بدن پول پارکینگ

تو یه کشور دیگه هر بونجولی رو میبینن میخرن و همون لباسایی که چهار راه ولیعصر با بیست تومن میشه خرید و با یه قیمت گزاف میخرن

حالا یه سوال ایجاد شده چرا ما تو سفرامون تو کشور خودمون زورمون میاد هزار تومن بدیم اما تو کشورای دیگه واسه کنسرت منصور 150 دلار میدیم ؟ ما همونایی نیستیمم که زورمون میاد 100 تومن برای کنسرت لهراسبی و .. بدیم ؟

همه اینا به جهنم اقا چرا به گداهای ترکیه 5 لیر میدید ؟ خدایی تو تهران 5 هزار تومنی میدید به گداها یا صد تومنی چروکیدهاتون؟:ws3:

نگید کیفیت بهتره که والا من هنوز با تعجب میگن اقا هتلای مشهد ما کجا و هتلای 5 ستاره استانبول کجا

هتلای دبی بهتره :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام

یه سوالی چند وقته ذهن منو درگیر کرده:ws38:

خب قدیمی ها میدونن که من یک شمالی با نشاطم بنا به جبر زمانه ساکن پایتخت

خیلی وقتا میرم یه سفر ولایت میبینم دور تا دور پارک و .. مسافرا چادر زدن

نوش جونشون ...طبیعته همه استفاده کنن

اما در سفر به کشور همسایه میدیدم همین ادمایی که تو سفر شمال و اصفهانشون زورشون میاد پول هتل بدن یا هزار تومن بدن پول پارکینگ

تو یه کشور دیگه هر بونجولی رو میبینن میخرن و همون لباسایی که چهار راه ولیعصر با بیست تومن میشه خرید و با یه قیمت گزاف میخرن

حالا یه سوال ایجاد شده چرا ما تو سفرامون تو کشور خودمون زورمون میاد هزار تومن بدیم اما تو کشورای دیگه واسه کنسرت منصور 150 دلار میدیم ؟ ما همونایی نیستیمم که زورمون میاد 100 تومن برای کنسرت لهراسبی و .. بدیم ؟

همه اینا به جهنم اقا چرا به گداهای ترکیه 5 لیر میدید ؟ خدایی تو تهران 5 هزار تومنی میدید به گداها یا صد تومنی چروکیدهاتون؟:ws3:

نگید کیفیت بهتره که والا من هنوز با تعجب میگن اقا هتلای مشهد ما کجا و هتلای 5 ستاره استانبول کجا

هتلای دبی بهتره :ws3:

سلام مینای

واقعا چرا اینجوریه فرهنگ سفر رو ما بلد نیستیم با چادر زدن تو شهرها هم ناامنی ایجاد میشه هم چهره شهر زشت میشه به نظر من نوعی اگه پول نداری سفر بصورت آوارگی هم نرو

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام مینای

واقعا چرا اینجوریه فرهنگ سفر رو ما بلد نیستیم با چادر زدن تو شهرها هم ناامنی ایجاد میشه هم چهره شهر زشت میشه به نظر من نوعی اگه پول نداری سفر بصورت آوارگی هم نرو

سلام

اخه کسی که ماشینش لندکروزه از تهران میکوبه میاد شیراز داره کلی پول بنزین میده اما حاضر نمیشه دوشب هتل بگیره بعد انواع گاز پیکنیکی اینا هم میاره غذا بپزه

حالا همینو تو یکی از این کشورای حاشیه ببین چقد ریخت و پاش میکنن

والااااا

این پول کف چرک دستو تو مملکت خودت خرج کن:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

از چی بگم برات دوست داری چه چیزی از جیب من درآد؟

یکی از دلایل حاشیه نشین شدن مردم سطح درآمدیشون هستش و خب به طبع نمیتونه قیمت های بالا رو برای اجاره بهای چند روز هتل بپردازه پس ناچارا گوشه گوشه پارکها اتراق میکنن که همون باعث ناامنی و بد شدن چهره شهرها میشن و خودشون رو هم تو معرض کلی خطرات قرار میدن.

تو کشور های خارجی این چیزا کمه چون سطح درآمد مردم نسبت به خرجشون یه توازن داره

البته بحث بیشتر گویا حول پولدارهای مملکتمون میچرخه کهزورشون میاد تو ایران خرج کنن و خارج بریز پاش:|

کاملا قبول دارم

ما یه مریضی داریم که جنس خودمون رو بنجول میدونیم حالا جالبه این جنسا همونه که از مثلا ترکیه میادش

البته جنس های خوب هم هست ولی معمولا ایرانی ها همون جنسای بنجل رو بهشون با قیمت بالا میندازن

یا مورد دیگه:|

طرف تو ایران یه دست غذا نمیخوره تا همین خارج روزی بالای سیصد هزار میده آبشنگولی میخوره

بزور باید دستشونو کشید از دیسکو آوردشون بیرون بعد جالبه علاوه بر پولی که برای حضور میدن یه انعام پدر مادر دار هم به طرف میدن

واقعا ایرانیا انقدر دست و دل بازن یا مرغ همسایه غاز هستش؟

کنسرت لیلا و ابی تو همین کشور همسایه برگزار شد که برا هر نفری اون موقع 45 دلار گرفتن(دلاری 880 تومن بود) حالا هر نفر ایرانی فکر میکرد چون از ایران بیرون اومده بی درو پیکره بالای 200 دلار هر نفر مشروب خریده بود و موقع ورود ازشون گرفتن یعنی یه لحظه صحنه رو دیدم یاد دوران خدمت افتادم شیشه های مشروب رو از قاچقچیا میگرفتیم:|

تو دبی برید بهترین هتلها رو ایرانی ها گرفتن:| حالا بماند اینا خیلیاشون اصلا سفر داخل ایران نمیرن که بخوان با ماشین برن و گوشه پارک ها اتراق کنن:|

• Like 4
لینک به دیدگاه
از چی بگم برات دوست داری چه چیزی از جیب من درآد؟

یکی از دلایل حاشیه نشین شدن مردم سطح درآمدیشون هستش و خب به طبع نمیتونه قیمت های بالا رو برای اجاره بهای چند روز هتل بپردازه پس ناچارا گوشه گوشه پارکها اتراق میکنن که همون باعث ناامنی و بد شدن چهره شهرها میشن و خودشون رو هم تو معرض کلی خطرات قرار میدن.

تو کشور های خارجی این چیزا کمه چون سطح درآمد مردم نسبت به خرجشون یه توازن داره

البته بحث بیشتر گویا حول پولدارهای مملکتمون میچرخه کهزورشون میاد تو ایران خرج کنن و خارج بریز پاش:|

کاملا قبول دارم

ما یه مریضی داریم که جنس خودمون رو بنجول میدونیم حالا جالبه این جنسا همونه که از مثلا ترکیه میادش

البته جنس های خوب هم هست ولی معمولا ایرانی ها همون جنسای بنجل رو بهشون با قیمت بالا میندازن

یا مورد دیگه:|

طرف تو ایران یه دست غذا نمیخوره تا همین خارج روزی بالای سیصد هزار میده آبشنگولی میخوره

بزور باید دستشونو کشید از دیسکو آوردشون بیرون بعد جالبه علاوه بر پولی که برای حضور میدن یه انعام پدر مادر دار هم به طرف میدن

واقعا ایرانیا انقدر دست و دل بازن یا مرغ همسایه غاز هستش؟

کنسرت لیلا و ابی تو همین کشور همسایه برگزار شد که برا هر نفری اون موقع 45 دلار گرفتن(دلاری 880 تومن بود) حالا هر نفر ایرانی فکر میکرد چون از ایران بیرون اومده بی درو پیکره بالای 200 دلار هر نفر مشروب خریده بود و موقع ورود ازشون گرفتن یعنی یه لحظه صحنه رو دیدم یاد دوران خدمت افتادم شیشه های مشروب رو از قاچقچیا میگرفتیم:|

تو دبی برید بهترین هتلها رو ایرانی ها گرفتن:| حالا بماند اینا خیلیاشون اصلا سفر داخل ایران نمیرن که بخوان با ماشین برن و گوشه پارک ها اتراق کنن:|

دقیقا بحث این کنسرت ها که رو اعصاب و روان بود ..هر کنسرت 150 دلار

نوشیدنی هم که فری

این دوستان تو جای اب معدنی میریختن بیارن بیرون:w58:

همون تاکسی های سواستفاده گر بیرون میموندن برسونشون هیتل چون میدیدن مستن چند برابر ازشون میگرفتن تازه فرداش میفهمیدن چه کلایی سرشون رفته:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

بابا نکنید :banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

نخواستیم خرج کنه کسی ولی کاش فرهنگ به خرج بدن زبالشونو شوت نکنن از پنجره ماشین بیرون.... همین چند وقت پیش بود داشتم میرفتم یه پلاک حالا نمیگم از کجا:w000: دم عید بود یه کیسه مشکی پر از آشغال رو شوت کرد وسط خیابون ... خیلی سعی کردم مودبانه جوابشو بدم دهنم رو باز نکنم در سطح خودش باهاش حرف نزنم ... خلاصه یه نفس عمیق کشیدم که آروم باشم شیشه رو آوردن پایین گفتم ببخشید شما تو شهر خودتونم همینطوری آشغالو شوت میکنین وسط خیابون ؟ یه خانواده بودن قیافه هاشون همه اینجوری بود اینو که گفتم : :ws3: دوباره پرسیدم با همون قیافه پدر خانواده : نه :ws3:

که بعد دیگه مامانم دندمو سوراخ کرد انقد فشار داد که مثلا تو چیزی نگو ..... :icon_razz:

نمیدونم واقعا من حاضرم کیفمو که تازه خریدم اگر پلاستیک ندارم بستنی ذوب شده توش بریزه ولی آشغالمو هیچ کجای دنیا روی زمین نندازم ...نه من نه خونوادم.... از کوچیکیم همین بودم چون خونوادم یادم دادن....

بعد خیلیییییییییییی برام جالبه پای حرف هر کیم میشینی میگه ما؟ هرررررگز آشغال نمیریزیم....

فک کنم این آشغالا خودشون پا دارن وارد طبیعت میشن که یه هوایی بخورن :ws3:

منظورم از نوشته هام اینه که لطف به کنار خسارت نزنن خودش خیلیه ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...