Tamana73 28835 ارسال شده در 11 تیر، 2016 تولــــدت مبــــارک تولـــــدت مـــبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــــد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک ،مبارک مبارک تولدت مبارک بیـــــا شمـــعا رو فوت کـــن که صـــد سال زنــــده باشی تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبـارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــد سال زنده باشی تولــــد ت مبــارک تولـــدت مبــــــارک تــولد تولــد تولـــد تولدت مبارک الـــهی صد ساله شی نه صد وبیست ساله شی نه ۱٢٠سال کمه همیشه زنـــــــــــــــــــــــ ــــــــده باشی امروز خورشید درخشانتر است و آسمان آبیتر نسیم زندگی را به پرواز میکشد و پرنده آواز جدید میسراید امروز بهاری دیگر است در روز تولد مهربانترین در میلاد کسی که چشمانم با حضورش بارانی است امروز را شادتر خواهم بود و دلم را به میهمانی آسمان خواهم برد جشنی برای میلادت بر پا خواهم کرد تمامی گلها و سبزهها در میهمانی ما خواهند سرود ای مهربانترین روزهای زندگی هر روز گوارا باد بفرماااااید کیک.... eng.l.s اینم کادو بنده... 19
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 تیر، 2016 تولدت مبارک مهندس بهترین هارو برا آرزو دارم سالی پر از شادی و شیرین کامی و پر از خبر های خوش برات:icon_gol:
wheeler 8640 ارسال شده در 11 تیر، 2016 کجاش آرومه تولدت مبارک :icon_gol::icon_gol: یکم گردو بده بخوریم ...................
S.F 24932 ارسال شده در 12 تیر، 2016 درود به به، فروردینی می بینم همه فروردینی ها اروم ان مبارکه. سال زیبایی داشته باشی
sama-sh 6913 ارسال شده در 12 تیر، 2016 تولدتون مباررررررک انشاالله همیشه شاد و سلامت باشین:hapydancsmil:
helma.b 3345 ارسال شده در 12 تیر، 2016 تولدت مبارک دوست خوبم :icon_gol: امیدارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 تیر، 2016 بعد از مدتها نشان مخصوص خودمو بذارم :happybday: تولدت مبارک :happybday: :happy:
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 12 تیر، 2016 تولدتون مبارك و انشاالله سال بسيار خوبي داشته باشيد :icon_gol:
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 12 تیر، 2016 درود در سالروز تولدتان براتون آرزوی شادکامی و خوشبختی رو دارم.... تولدتون مبارک
ارسال های توصیه شده