رفتن به مطلب

آیا ما لیاقت آزادی داریم ؟

Mohammad-Ali

ارسال های توصیه شده

سلام

ب نظرم دونوع آزادی هست 1 سیاسی 2 اجتماعی . 1 که فعلاباهاش کارنداریم ، ولی اگه خواستین می تونین صحبت کنید

یه دوخترخانومی توپیاده رو میرفت ماشینه آروم باهاش میرفت ومزاحمت ایجادمی کرد حتما خودتون دیدید.....

به بعضی هاشونم که میگی میگن آزادیه واقعا معنی آزادی اینه که هرکاری خواستی بکنی ؟

:ws28::ws28::ws28:

اون چقدر خل بوده! اصلا معنی آزادی (Liberalism) در جهان غرب این نیست که ، منظور آزادی های فردی مثل آزادی ادیان مثل کاتولیک ها ، پروتستان ها ، یهودی ها و ...) ، آزادی احزاب سیاسی ، آزادی بیان و ... است.

اینکه یکی مزاحم یه خانومی بشه و بعد بگه آزادی بهش میخندن تو جهان غرب

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در حقیقت این گونه برداشت از آزادی ناشی از پروپاگانداهای سیاسی است که چهره ای زشت از آزادی در غرب را نشان دهند و آنرا آزادی به معنای بی بند و باری مطلق جنسی و اخلاقی نشان دهند در حالیکه واقعیت چیز دیگری است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

ایجاد مزاحمت نه تنها آزادی نیست بلکه جلوی آزادی رو می گیره

مثل اینکه شما بگید حکومت ها آزادند که برای مخالفینشون مزاحمت ایجاد کنن یا آزادند که جلوی کار روزنامه نگاران رو بگیرن

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
در حقیقت این گونه برداشت از آزادی ناشی از پروپاگانداهای سیاسی است که چهره ای زشت از آزادی در غرب را نشان دهند و آنرا آزادی به معنای بی بند و باری مطلق جنسی و اخلاقی نشان دهند در حالیکه واقعیت چیز دیگری است.

سلام

خب این هم نوعی آزادیه درسته

وقتی ما می گوییم آزادی شامل همه چیزمی شود بجز اینکه یک تعریفی براش داشته باشیم .

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

خب این هم نوعی آزادیه درسته

وقتی ما می گوییم آزادی شامل همه چیزمی شود بجز اینکه یک تعریفی براش داشته باشیم .

مشخصاً منظور هرانسان یا هر جامعه از «آزادی»، تعریف اون در محدود‌ه‌ی آرمان‌های اون فرد یا جامعه است.

مثلا هیچ دزدی نمی‌گه: من دزدی کردم و باز هم می‌کنم چون باید در جامعه "آزادی" باشه!

تجاوز به حقوق دیگران، در هر نوعی، خلاف آزادی هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...