رفتن به مطلب

آیا ما لیاقت آزادی داریم ؟

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
سلام

ب نظرم دونوع آزادی هست 1 سیاسی 2 اجتماعی . 1 که فعلاباهاش کارنداریم ، ولی اگه خواستین می تونین صحبت کنید

یه دوخترخانومی توپیاده رو میرفت ماشینه آروم باهاش میرفت ومزاحمت ایجادمی کرد حتما خودتون دیدید.....

به بعضی هاشونم که میگی میگن آزادیه واقعا معنی آزادی اینه که هرکاری خواستی بکنی ؟

:ws28::ws28::ws28:

اون چقدر خل بوده! اصلا معنی آزادی (Liberalism) در جهان غرب این نیست که ، منظور آزادی های فردی مثل آزادی ادیان مثل کاتولیک ها ، پروتستان ها ، یهودی ها و ...) ، آزادی احزاب سیاسی ، آزادی بیان و ... است.

اینکه یکی مزاحم یه خانومی بشه و بعد بگه آزادی بهش میخندن تو جهان غرب

• Like 1
  • پاسخ 44
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

در حقیقت این گونه برداشت از آزادی ناشی از پروپاگانداهای سیاسی است که چهره ای زشت از آزادی در غرب را نشان دهند و آنرا آزادی به معنای بی بند و باری مطلق جنسی و اخلاقی نشان دهند در حالیکه واقعیت چیز دیگری است.

• Like 2
  • 1 ماه بعد...
ارسال شده در

ایجاد مزاحمت نه تنها آزادی نیست بلکه جلوی آزادی رو می گیره

مثل اینکه شما بگید حکومت ها آزادند که برای مخالفینشون مزاحمت ایجاد کنن یا آزادند که جلوی کار روزنامه نگاران رو بگیرن

• Like 2
  • 2 هفته بعد...
ارسال شده در
در حقیقت این گونه برداشت از آزادی ناشی از پروپاگانداهای سیاسی است که چهره ای زشت از آزادی در غرب را نشان دهند و آنرا آزادی به معنای بی بند و باری مطلق جنسی و اخلاقی نشان دهند در حالیکه واقعیت چیز دیگری است.

سلام

خب این هم نوعی آزادیه درسته

وقتی ما می گوییم آزادی شامل همه چیزمی شود بجز اینکه یک تعریفی براش داشته باشیم .

• Like 1
ارسال شده در
سلام

خب این هم نوعی آزادیه درسته

وقتی ما می گوییم آزادی شامل همه چیزمی شود بجز اینکه یک تعریفی براش داشته باشیم .

مشخصاً منظور هرانسان یا هر جامعه از «آزادی»، تعریف اون در محدود‌ه‌ی آرمان‌های اون فرد یا جامعه است.

مثلا هیچ دزدی نمی‌گه: من دزدی کردم و باز هم می‌کنم چون باید در جامعه "آزادی" باشه!

تجاوز به حقوق دیگران، در هر نوعی، خلاف آزادی هست.

• Like 1

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...