Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ درود خدمت دوستان نواندیشانی به بیست و پنجمین نظر سنجی مسابقه عکس با موضوع هفت سین خوش آمدید:welcome: نکات مهم : 1- عکس ها بدون نام عکاس نمایش داده میشن پس در رای دادن به این کاری نداشته باشید که عکس برای کیه به بهترین و زیباترین عکس رای بدهید. 2-تبلیغات ممنوعه و در صورت روئیت، شرکت کننده از مسابقه حذف میشه واخطار هم میگیره ! 3- نظرسنجی به صورت انتخاب چندگانه هست 4- نظرسنجی به مدت 7 روز فعال میباشد 5-علاوه بر اینکه زیبایی هفت سین ها رو در نظر میگیرید سعی کنید یه امتیاز هم برای زاویه عکاسی و رعایت اصول و مقررات عکاسی در نظر بگیرید 17 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ هفت سین شماره 1 هفت سین شماره 2 هفت سین شماره 3 هفت سین شماره 4 هفت سین شماره 5 هفت سین شماره 6 هفت سین شماره 7 هفت سین شماره 8 هفت سین شماره 9 هفت سین شماره 10 هفت سین شماره 11 هفت سین شماره 12 هفت سین شماره 13 هفت سین شماره 14 20 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام قشنگ بودن مرسی از دوستان شرکت کننده من شماره 13 رو انتخاب کردم خیلی قشنگ بود و به دلم نشست 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ من اول بگم که از دیدن همه لذت بردم بدون اغراق. مث قدیما خیلی از سفره ها شلوغ بودن و سفره ی عقد رو تداعی میکنن. شبکه استانی ماذندران و گلستان هم همیشه دکور برنامه شون شلوغه.. شماره 13 اگه سبزه رو یه جایی میذاشت که بیشتر مشخص میشد بهتر بود یا رنگ سفره رو عوض میکرد.. از زاویه ی دید 4 خیلی خوشم اومد و جایگزینی سیب با ماهی هم جای تامل داشت.. من به 4 و 5 و 13 رای دادم 8 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ همگی بسیار زیبا بودن من نیز رای دادم :gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ همه عالی بودن و بهشون تبریک میگم و بازم سال خوبی براشون آرزو دارم. دوست داشتم همه رو انتخاب کنم ولی خب دیگه رای گیری بی معنی میشه. برای همین اینهارو انتخاب کردم: من به 5 ، 12 ،13 و 14 رای میدم 5 به خاطر سادگیش و اینکه حتی تو شرایط سخت خدمت هم سنت کهن رو برپا داشته و لحظه ای کنار دوستاش شاد بوده. 12 به خاطر تزیینات و ست بودن و اینکه زیاد هم شلوغش نکرده 13 این خیلی به نظرم قشنگ بود و رای اولم به حساب میاد یه جورایی فلکلور بود(به خاطر حوضش) و رنگ ظروف 14 هم بخاطر تنگش که ریشه گیاه رو گذاشتن که ظاهر ماهی بخوره 8 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ فوق العاده ! واقعا به همه کسایی ک شرکت کردن تبریک میگم. این سفره ها در کل از سفره های سال قبل بهتر بودن. راس خویشتن را درون صاندوق انداختیم 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ بسیار زیبا رای دادیم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ من رای دادم.... شماره 9 بیا پ.خ بده کارت دارم.مرسیییییی.... 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ بسیار عالی . منم رای دادم . می خواستم شرکت کنم ولی تنبلیم شد بفرستم 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ همگی زحمت کشیدین انشاالله همیشه شاد باشید کلی سوختم که عکس سفرمو نفرستادم برا مسابقه خخخ 5 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ همه اشون به نوعی زیبان ولی شماره های "12" و "13" سفره هایی هستن که می تونم بگم : wow ... چه محشرن ! پس انتخابم همین دوتاست . :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ :hapydancsmil: وای چ عالی مرسی از همگی:hapydancsmil: 5 و 11 5 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ ***واقعا همه شون قشنگ بودن*** انتخاب من: شماره 1 شماره11 شماره13 شماره14 به امید سالی سرشار از سلامتی و خوشی برای همه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ همه قشنگ بودند دستمون درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده