Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 سال نو می شود.زمین نفسی دوباره می کشد. برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره...من...تو...ما... سال 94 هم رو به اتمام است . یکسالی که وقتی به پشت سر نگاه میکنیم پر از فراز و نشیبهای بسیار , پر از خاطرات شیرین و تلخ , وصالها و جداییها ,موفقیت ها و شکستها , قهر و آشتی ها بود. ثانیه ها میگذرد و ما یکسال دیگر رو با بهار زیبا و پرطراوت آغاز میکنیم و آرزو میکنیم سالی پر از موفقیتها و محبتها برای تک تک دوستان باشد. فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. در سال نو، ۳۶۵ روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و عشق را برای شما آرزومندم. پیشاپیش سال نو بر همه دوستان و یاران نواندیشان مبارک 22
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 معشوقه بسامان شد تا باد چنین بادا کفرش همه ایمان شد تا باد چنین بادا عید آمد و عید آمد یاری که رمید آمد عیدانه فراوان شد تا باد چنین بادا سال نو بر تمام دوستان نواندیشانی مبارک با آرزوهای بهترین ها :flowerysmile: 12
alimec 23102 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 زنده باد اولین نفری که بعده سال تحویل بهتون تبریک میگه: alimec زنده باد همه خواب بودین تا اخر سال خوابین خب ارزو میکنم لحظات شادتون نسبت به سال 94 بیشتر بشه ارزو میکنم بچه های سایت که اکثر تحصیلات تکمیلی دارن اگه بیکارن کار مناسب بگیرن ارزو میکنم مجردها نیمه ی گمشده ی خودشون رو ژیدا کنن کوچیک شما علی 14
S.F 24932 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 همه روز روزه رفتن، همه شب نماز کردن همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن ز مدینه تا به مکه، به برهنه پای رفتن دو لب از برای لبیک، به وظیفه بازکردن به معابد و مساجد، همه اعتکاف جستن ز مناهی و ملاهی، همه احتراز کردن شب جمعهها نخفتن، به خدای راز گفتن ز وجود بینیازش، طلب نیاز کردن به خدا قسم که آن را، ثمر آن قدر نباشد که به روی ناامیدی در بسته بازکردن شیخ بهایی تن تون سالم، فکرتون آروم. تو روزهای شادی و خوشی، حواسمون ب ناخوش ها هم باشه. در پناه حق 14
Imaaan 17059 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 منم سال جدید رو به همه دوستان عزیز نو اندیش تبریک میگم. امیدوارم که سال خیلی خوبی برای همه دوستان و انجمن باشه، سرشار از سلامتی، شاد و موفقیت. :icon_gol: 13
hanna0 773 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 سال نوی له هه مووتان پیروز بیت و هه روه ها گه له که مان ل بهاری سه وز دا چه ژنی آزادی بگیری سال نو رو به همه تون تبریک میگم و هر روزتان بهاری باشه و جشن آزادی بگیرید 12
saghar... 6666 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 سال نو رو به همه دوستان عزیزم تبریک میگم و سالی سرشار از شادی , سلامتی , موفقیت , عشق و محبت رو براتون آرزومندم 13
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 درود سال نو رو به همه تبریک میگم سالی پر از شادی سلامتی و موفقیت باشه براتون هر روزتان نوروز ،نوروزتان پیروز 13
ZOLEIKHA 542 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 سال نو مبارککککک دوستان سال خوبی داشته باشین / ان شاءالله . 14
Tamana73 28835 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 هرعیدتوراغرق صفامیخواهم هرروزتوراکامروامیخواهم ازبهرتوهرکه تورادارد دوست آرامش خاطرازخدا میخواهم ایامتان نوروز نوروزتان پیروز خدایارتان... عطیه.. 95/1/1 17:33 12
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 با سلام و تبریک فرا رسیدن بهار خدمت یکایک دوستان عزیزم :icon_gol: امیدوارم برنامهی خوب "سیم و زر" که در این عید هر روز پخش میشه رو از دست ندید. شبکه 4 سیما : هر روز ساعت 13.30 حال و فال خوش، آرزوی من برای شما دوستان اهل دانایی و زیبایی و نیکویی. 14
sam arch 55879 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 هر کی یادم رفت که سر بزنم به پنجره ی پروفایلش به من ببخشه... الهی...مهربون باشیم با هم... آرامش پیشکش لحظه هاتون 15
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 سلام به همه دوستان منم به نوبه خودم عید رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از خوشی و سلامتی و موفقیت برای همه دوستان عزیز باشه. 17
helma.b 3345 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 عید،ياديست ازعزیزترینها و خواستن بهترین آرزو برای آنها:ازخدامیخواهم چیزی رابه شماببخشد که جز خدا در باور هیچکس نگنجد" نوروز باستانی مبارک:icon_gol: 15
maryam skr 400 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 بوی جان می آید اینک از نفس های بهار دستهای پر گل اند این شاخه ها ، بهر نثار با پیام دلکش ” نوروزتان پیروز باد ” با سرود تازه ” هر روزتان نوروز باد ” شهر سرشار است از لبخند ، از گل ، از امید تا جهان باقی است این آئین جهان افروز باد . . . سال نوی همگی مبارک. براتون بهترینای خدا رو توو سال جدید آرزو می کنم:icon_gol: 12
mherdad 3826 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 سال نومی شود.زمین نفسی دوباره می کشد.برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره...من...تو...ما... کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟..نقش ما چیست؟...پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟... زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد و چون همیشه امیدوار وسال نومبارک...:icon_gol::icon_gol: 12
ارسال های توصیه شده