آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سلام این یه سال و کم بودم نظرم طبیعتا نمیتونه جامع و کامل باشه اما خوب به احترام دوستان پاسخ میدم غرفه ترین هایی که نیستند:جای خیلیا خالیه غرفه مرام و معرفت:به حق آقای رفسنجانی و دختر باران و آریودخت غرفه اخلاق:-قاصدک---imaan غرفه دانش و معلومات:s.f----yaser.c--just mechanic 18 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ میگم این رزرو چه قد کلاس داشتا!!! نمیدونستم!!! کلی سپاس خوردم از این به بعد یادم باشه از این تریک ها بزنم!!! همین اول اولش بگم اسم ها رو به ترتیب خاصی نمیزنم....اول و دوم سوم و ... نداره همه بهترینن غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... از زن دارها باس بگم؟؟؟؟ باشه!!! مجید بهره مند از بچه های محیط زیست میگم تو این قسمت sama-sh بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ بابا اینجا اگه مسئول درست حسابی داشت که....:w888::4chsmu1: S.F Eng.SAHAND Saba mn غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: سه تا از بهترین ها رو میگم وگرنه بهترین زیاد هس Just Mechanic Mehdi Aref mherdad غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... اول بگم که خودمو نمیگم چون ریا میشه!!! ولی بعد از خودم همسایه هام: a_ghadimi آرتاش و از غیر همسایه هام!!! maryam39 m.sh1992 Paroshat غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ دکتر که زیاد هس!!! ولی عشق خودم Soha1410 غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... Soha1410 Star Shining Javid Maleki این آخریه لوطی نیس ..... اراده کنم تو قوطیه!!! غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ از اینایی که ذوق مرگ میشن و اینا میگی؟؟؟؟؟ اینا زیادن!!! اما من کسی رو میگم که با ایده ترین هست و در عین خوش اخلاقی من تو کاربرای اخلاق نگفتمش چون میخواستم اینجا بگم اسمشو...به نظرم این بعد از شخصیتش که ایده پرداز قهاری هست مغفول واقع شده: زفسنجانی غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. اوه اوه!!آقا منکراتیش نکن!!! نمیگم جون حاجی!! آخه اگه به زبون بیارم تاپیکش خورده!!!! :دی غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... ما یه همسایه داشتیم جاش خالیه انصافا!!! a_ghadimi یه دشمنم داشتم بهتر که رفت!! Gandom.E یه داداشم داشتم رفت سربازی فک کنم شهید شد دیگه نیومد!!! Moment غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... امسال رو نمیگم... اما ز پارسال دو تا خاطره خیییلی خوب دارم!!! هنوز هم باهاش کلی ذوق میکنم یکی کل کل های جام جهانی بود با بچه های خوب و با ادب انجمن داشتیم.... یکی هم مسابقه علمی بود که بازم با کسایی کل کل میکردم و بحث میکردمکه واقعا با شعور و با شور بودن شاید چون دیگه اونا کم کم رفتن و یا کم حرف شدن منم نطقم کور شد!! وگر نه من اینجوری نبودم همه شاهدن!!! آخر اون مسابقه هم ادمین به زور داداش خودشو اول کرد وگرنه طلا تو مشت ما بود!! غرفه اسپم: اسپمر ترین......... بلا شک Imaaan صد در صد Imaaan اصن من موندم این بشر چه جور یه شبه شد مدیر ارشد انجمن!!! من تو رو یه روز عزل میکنم!!! غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... مگه داریم؟!؟!؟لابد محمد عارف!!! البته اون یه جای دیگه براش در نظر گرفته بودم!!! Black Banner رو هم خیلی تو این زمینه قبول دارم.. جای اونم تو انجمن خالیه انصافا.... غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... من فقط ایمان رو دیدم که از خودم داهاتی تر بود!!! دیگه به همون رای میدم بزن Imaaan غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ آقا این قسمت حاشیه اش زیاده من نمیخوام مستقیم رای بدم!!! یه رای به همون برنده سال های قبل از طرف منم بده!!! و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... خداییش خیلی زیادن اما من رو تالار برق خیلی تمرکز دارم و بقیه تالارها رو درست نمیشناسم!!! تالار برق هم که داره خاک میخوره پس ولش کن کسی رو نمیگم!!! غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ مگه اینجا هواپیماس؟؟؟؟؟؟ و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! 19 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ هرسال این موقع این تاپیکها رونقو طرفداری داشت که نگو.. حالا همه رفتن و کسی نیست.. اون زمان بچه ها اگ هم گرفتار بودن و یا یه کاری پیش میومد نمیتونستن بیان ولی خدایی یه کاری میکردن حضور داشته باشن ولی الان نیستن.. نمیدونم امسال چرا اینجوری بود.. ولی هرجا هستن شاد و پیروزو سلامت باشن//:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ هرسال این موقع این تاپیکها رونقو طرفداری داشت که نگو.. حالا همه رفتن و کسی نیست.. اون زمان بچه ها اگ هم گرفتار بودن و یا یه کاری پیش میومد نمیتونستن بیان ولی خدایی یه کاری میکردن حضور داشته باشن ولی الان نیستن.. نمیدونم امسال چرا اینجوری بود.. ولی هرجا هستن شاد و پیروزو سلامت باشن//:icon_gol: الانم تا حدی سر میزنن. ولی حال حرف زدن ندارن. مثلاً همین تاپیک رو تا الان 99 نفر دیدن، اما چند نفر پست گذاشتن؟ حالا این تاپیک رو نهایت میگن، کسی رو نمیشناسیم و زیاد نبودیم ولی تو تاپیکای دیگه هم همین اتفاق میفته تو همین تاپیک هم میتونستن حداقل یادی از دوستاشون بکنن. هدف اصلی که این تاپیک هرساله داشته همین یاد کردن ها بوده. 14 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ الانم تا حدی سر میزنن. ولی حال حرف زدن ندارن. مثلاً همین تاپیک رو تا الان 99 نفر دیدن، اما چند نفر پست گذاشتن؟ حالا این تاپیک رو نهایت میگن، کسی رو نمیشناسیم و زیاد نبودیم ولی تو تاپیکای دیگه هم همین اتفاق میفته تو همین تاپیک هم میتونستن حداقل یادی از دوستاشون بکنن. هدف اصلی که این تاپیک هرساله داشته همین یاد کردن ها بوده. دقیقا.. خوبه سال اسب بود.... بابا میشد محمد حداقل یه کوچولو بنویسن.. درحد یه تشکر خالی یه گل.. 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... سامیار202 حنانه تالار ادبیات بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ مدیر: محمد صبا عاطفه مهدی عارف سید مهدی مسئول: Eng.ls مهناز تمنا masi.eng غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: *sepid* قاصدک lean آریودخت yaser.c shining.star سهند (سالار) غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... victoria.r آرتاش فکور سام.آرچ هستی1989 آتیه معماری غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ حمید levrone s.f hamid.cfd غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... mina yosefi pari.v فرنوش خادمی moment مهدی عارف میلاد خوشفکر *sepid* غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ قاصدک mina yosefi *sepid* eng.l.s partow غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. (...) غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... essi spow moment(راج کومار) vergil وحید setare.blue علیرضا هاشمی:| بلک بنر مریم زارع فرهاد مرسی فری جعفر علیشاه غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... (....) غرفه اسپم: اسپمر ترین......... تمنا غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... نیلوفر تالار مکانیک hfml تالار مکانیک محمد علی تالار کتابخونه نوترینو محیط زیست غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... :| غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ سبز گوجه ای انجمن:| سالهای قبل مقام میاورد:| و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... امیر قاسمیان NYZ4LI(تالار مقالات) ایمان محمد غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ مینا تمنا و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! :| 18 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ سال 94 هم داره نفس های آخرشو میکشه ، فکر میکنم این 4 امین یا 5 امین تاپیک با این موضوع هست که هر سال تکرار شده و من شرکت میکنم و یکی از سخت ترین تاپیک ها هم هست ، اسم زیادی به ذهنم میرسه که همگی برام عزیز هستن و اسم بردن از همه امکان پذیر نیست ، به نمایندگی از این دوستان بعضی اسم ها که بیشتر تو ذهنم هست میگم غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... هستی ،علیرضا هاشمی، فرنوش خادمی بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ تمنا، معصوم mesi ،سهند،عاطفه،صبا ام ان، غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: مینا یوسفی، معصوم،تمنا غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... زهرا آپامه، سارا افشار،والنتینا(فری) غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ کسی که تاثیر گذاشته باشه در سال جاری به نظرم نمیرسه غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... ناصر، علیرضا هاشمی غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ شهدخت پارسا، معصوم ، فکور غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. Nazanin.ad ،سوده، زهرا آپامه ، یکتا، ساغر، والنتینا غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... خیلیها:آریودخت، شقایق، شاروک، فرنوش،اسیvictoria_r Asetrea tar$ Gandom.E faezeh mzk laden mim-shimi pari.v One gear not found Saba Heidari S a d e n a R.Irankhah setare.blue sahar 91 Mr.101 غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... ازدواج خودم غرفه اسپم: اسپمر ترین......... داش اسماعیل (آقای خاص)، پسر ایرانی غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... Mohammad-Ali, افشین غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... دوستان رو ندیدم اکثرا غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ بانوهارو هم ندیدم و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... معصومه mesi غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ تمنا، مینا یوسفی و ترین ترین ها همه بچه ها خوبن 16 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند ستاره یوسفی بهترین مدیر یا مسئول تالارها سام آرچ غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن قاصدک ستاره یوسفی غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر. m.sh1992 سام آرچ Yaser.C غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر. Just Mechanic spow غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن آقای زفسنجانی بامعرفت و بابا سهند انجمن غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین B nam o neshan قاصدک غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون. آقای زفسنجانی عزیز که مدتیه نیستن دیگه. غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است. حنانه غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند. جلسه مدیریتی برج گلدیس (البته مال پارسال بود) غرفه اسپم: اسپمر ترین.........moment یادش به خیر غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند. black banner غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها .... خودم :ws28: غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن. (پری دریایی) غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده. حقیقتا محمد عارف بهترین پاسخگوئه. بیسته در این زمینه غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ tamana73 و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! 19 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ من پستم آپ شد!!!! از همه کسایی که اسمشو به خاطر ضعیف بودن حافظه نبردم معذرت میخوام 10 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ مطمئنا خوبای انجمن خیلی بیشتر از این حرفا هستن، ولی برای هر کدوم فقط 3 نفری که الان تو ذهنم هست می نویسم، ببخشید اگه کسی جا افتاد. غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... فائزه (H O P E)، شیوا (Shiva-M)، سامیار (سامیار220) بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ ناصر (Just Mechanic)، تمنا (Tamana73)، صبا (saba mn) غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: ایلیا (قاصدکــــــــ)، سپید (*sepid*)، امیرعلی (Mohammad-Ali) غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... محمد (Mohammad Aref)، سام آرچ (sam arch) و NYC غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ سجاد (S.F) و levrone و محمد (Mohammad Aref) غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... سید مهدی (seyed mehdi hoseyni)، ادمین (Mehdi.Aref)، تمنا (Tamana73) غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ ایلیا (قاصدکــــــــ)، ناصر (Just Mechanic)، مینا (Mina Yousefi) غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. سهند (ENG.SAHAND)، یاسر (Yaser.C)، سجاد (S.F) غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... سامیار (سامیار220)، زری (sun-shine)، مریم (Dreamy Girl) غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... باغ ملی گیاه شناسی، پل طبیعت، کتابخونی گروهی غرفه اسپم: اسپمر ترین......... نداشتیم. غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... NYZ4LI و Thorin Oakenshield و mherdad غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... همه خوشتیپن غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ همه بانوان انجمن و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... محمد (Mohammad Aref)، امیر قاسمیان (amir ghasemiyan)، ناصر (Just Mechanic) غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ تمنا (Tamana73)، صبا (saba mn)، مهناز (Mahnaazz) 17 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ از همتون راضیم...گلچین های روزگارین.... اسم ببرم یه کتاب میشه... ولی ممنونم از اینایی که همه جوره در اون مواردمیگنجند...جدا نا پذیرن اصا... محمد عارف عزیز،تمنا،زهرا اپامه ،پری،رفسنجانی،پری،ناصر،آریودخت،قاصدک،مصی،لین،حمید شهرساز،کومار،سام ،سهند،آرتاش،گندم،مرتضی،کلمنت ، پرتو،مینا یوسفی سوده،هستی،هادی ناصح،دختر باران،....،وووووووو.................................................... همگی مراقب خوبیاتون باشید.:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ از حضور همه دوستان ممنونم ممنون از همه دوستانی که با حضورشون تو این تاپیک، در روزهای آخر سال یادی از دوستان دیگه کردن. خب این تاپیک همونطور که گفتیم فقط بهونه ای هستش واسه اینکه بیشتر همدیگه و دوستانمون و کسایی که نیستن رو یاد کنیم. و اما مرحله اعلام آمار و نتایج تو غرفه مدیریت: بهترین مدیرای بازنشسته مدیرای زیادی امسال بازنشسته شدن خسته نباشید میگم به همه شون امیدوارم باز بتونیم از حضورشون بهره ببریم و اما سه نفر برتر که به انتخاب اعضا بیشترین رای رو آوردن: نفر اول سامیار با 5 رای نفرات دوم مجید، فرانه و ستاره بلو با 1 رای بهترین مدیریا مسئول انجمن: از تک تک مدیرا و مسئولین هم به خاطر تلاش هاشون ممنونم و امیدوارم این آرا انگیزه ای بشه برای فعالیتی بیشتر از قبل و اما سه نفر برتر که به انتخاب اعضا بیشترین رای رو آوردن: نفر اول مهناز با 8 رای نفر دوم صبا با 7 رای و نفر سوم ناصر با 5 رای غرفه کاربری: کاربراها با حضور و فعالیت خوبشون هرکدوم سهم به سزایی تو جایگاه کنونی انجمن داشتند و امیدوارم که بعد از این شاهد حضور پررنگ تر و فعال تر کاربران باشیم و اما سه نفر برتر انتخابی: نفر اول ایلیا با 8 رای نفر دوم محمدعلی با 4 رای نفر سوم فکور با 3 رای غرفه اخلاق: واقعا کم نیستند با اخلاق های انجمن که بتونیم ازشون اخلاق و منش یاد بگیریم و اما اخلاق ترین ها به انتخاب اعضا: نفرات اول سهند و ایلیا و مهناز با 4 رای نفرات دوم سجاد و ایمان و محمدعارف و سام آرچ با 3 رای غرفه دانش و معلومات: دیگه تو یک انجمن علمی و آموزش حضور داریم و به طبع هر کاربری تو زمینه ای معلومات داره ،کسانی که معلومات خودشونو تو زمینه های مختلف نشون دادند و ما خیلی چیزا ازشون یاد گرفتیم و ازشون ممنونم واما اساتید انتخابی برتر: نفر اول سجاد با 6 رای نفر دوم ناصر با 5 رای نفر سوم levrone با 4 رای غرفه مرام و معرفت بیشتر بچه های انجمن امتحان خودشونو تو مرام و معرفت پس دادند و اکثرا با معرفت و لوطی هستند دَمِ همشون گرم شدیدا و اما 3 نفر برتر انتخابی: نفر اول سیدمهدی با 4 رای نفرات دوم مهدی عارف، سجاد، علیرضا هاشمی، محمد عارف و ناصر با 2 رای غرفه سلیقه: خانوم های نواندیشانی همه شون با سلیقه اند ولی نمیدونم چرا امسال زیاد تو انجمن هنراشونو نشون ندادن ولی امید وارم سال 95 از خلاقیت دوستان هنرمندمون بهره مند بشیم و اما نفرات برتر انتخابی: نفر اول ایلیا با 5 رای نفر دوم مهناز و زفسنجانی و ناصر با 2 رای غرفه محبوبیت: قسمت خوشمزه انتخابا همین غرفه دلبرین هاست که خودتونو تو دل دستاتون جا کردین قدرشو بدونید و اما نفرات برتر انتخابی: نفر اول مهدی عارف با 3 رای نفرات دوم سما، آپامه، سهند و محمدعارف با 2 رای غرفه ترین هایی که نیستند: متاسفانه متاسفانه تعداد ترین های این غرفه دیگه خیلی زیاد شده و امیدوارم بچه ها هر چه زودتر به جمعمون برگردند که واقعا جای خالی خیلی ها اینجا احساس میشه و اما 3 نفر برتر انتخابی: نفر اول سامیار با 3 اری نفرات دوم شقایق و Dreamy girl و sun shine با 2 رای غرفه اسپم: یه تحولی ام امسال تو این غرفه به وجود اومد و پسر ایرانی و مومنت بازنشستگیشونو اعلام میکنه و امسال هم جایگاه اول خودشونو به ناصر دادند نفر اول ناصر با 2 رای نفرات دوم روزبه و افشین و تمنا و پسرایرانی و اسماعیل با 1 رای غرفه استعدادهای نشکفته: تعدادشون کم بود امسال نفر اول محمدعلی با 4 رای نفرات دوم سجاد، نیلوفر0، hfml ، Thorin Oakenshield با 2 رای غرفه تیپ: همه غرفه زیبایی: همه از بیخ غرفه بهترین پاسخگو: به ندرت پیش میاد سوال یا درخواستی از طرف کاربران جواب داده نشه همه بچه ها به خصوص تیم مدیریتی و مسئولین خیلی خوب از پس این کار براومدند دست همگی درد نکنه و اما ترین های انتخابی اعضا : نفرات اول ایمان و ناصر با 6 رای نفر دوم محمد عارف با 5 رای نفر سوم ایلیا با 3 رای غرفه بهترین مهموندار: خوشبختانه اکثر بچه ها تو این زمینه فعال هستند و خیلی زود با کاربرای جدید گرم میگیرند و هواشونو دارند... و اما ترین های انتخابی برتر : نفر اول تمنا با 11 رای نفر دوم مینا یوسفی با 5 رای نفر سوم مهناز با 4 رای از محمد عارف بابت کمک در شمارش آرا تشکر میکنم و برای تک تک دوستان آرزوی موفقیت دارم و سال جدید رو هم تبریک میگم امیدوارم سالی پر از ترین ها براتون باشه 21 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون از " مینا یوسفی" که امسال هم شادی خوب بودن، و به یاد هم بودن و احساس خوب در دل هم به جای گذاشتن رو به ما یادآوری کرد متشکریم ترین ترین ها :w72: 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ کلکسیون تاپیک ترین ها تو سالهای مختلف، چه نامبرده ها و چه شرکت کننده ها، یادگاری خوبی هست که هرساله به جا میمونه. از همه دوستان ممنونم. ایشالا فرصت کنم میام مدالهای ترین های امسال رو هم بهشون میدم 15 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ از همه دوستانی که در گوشه ای از ذهنشون بودم ممنونم روزگاری شیرین و روشن داشته باشید 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ از همه دوستانی که در گوشه ای از ذهنشون بودم ممنونمروزگاری شیرین و روشن داشته باشید امسال اصلا من تو ذهن هیچ کس نبودم.. ممنونم از ارادت همه دوستان نسبت به من..اشکالی نداره// 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ لطفا مدال من رو بذارید همینجا میام میبرم پ ن پ شوخی میکنم؟؟؟ تبریک به دوستان 14 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ من امسال دیر رسیدم ایشال سال بعد شرکت می کنم در نظرسنجی هر کی رای کم داره بگه من بهش رای میدم ایشالا همگی سال خوبی داشته باشین :icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ :icon_gol: سپاس از دوستان ک من رو مورد لطف خودشون قرار دادند :icon_gol: سپاس از استارتر مینای عزیز :icon_gol: و انجمن :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
spring2020 129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من تازه این تاپیک رو دیدم از اونجایی که عضو تازه واردم و زیاد بچه های سایت رو نمیشناسم بیشتر سوالاتم یعنی بهتره بگم همشون رو کاربری Imaaan پاسخگو بودن خوشحالم که اول شدن تبریک میگم بهشون واقعا در خصوص اینجانب که خیلی لطف داشتن و همه ی سوالاتم رو به بهترین نحو پاسخ دادن از همه ی مدیران انجمن واقعا سپاسگذارم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده