*sepid* 9772 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 من لطفن.. حتما دوست عزیز، خوشحال میشیم از حضورتون شماره 55 به نام شما ثبت میشه سبز باشید 4
salehi. 14 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 چ خووووب من عاشق کتابم . ب نظرم رمان های معروف باشه بهتره (ایرانی و خارجی ) . من پایه ام:hapydancsmil: 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 چ خووووب من عاشق کتابم . ب نظرم رمان های معروف باشه بهتره (ایرانی و خارجی ) . من پایه ام:hapydancsmil: کتابهایی که تاکنون گذاشتیم تو این بخش هستن [h=2]کتابخوانی گروهی[/h] 3
maryam39 8211 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 بچهها بیاید بازم کتابخوانی رو از سر بگیریم. من یکی قول میدم پایه باشم و بخونم هر دفعه:hapydancsmil: 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 اسم من رو هم اضافه کنین بی زحمت . بعد از امتحانات ایشالا ملحق شم 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 اسم من رو هم اضافه کنین بی زحمت . بعد از امتحانات ایشالا ملحق شم به گروه کتابخوانان خفن خوش اومدید 6
nilofar hosseini 15 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 سلام nilofar hosseini هستم دوست دارم عضو گروه باشم و موضوعات هنری باشه ترجیحا نقاشی - تصویر سازی- عکاسی 5
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2016 سلام nilofar hosseini هستم دوست دارم عضو گروه باشم و موضوعات هنری باشه ترجیحا نقاشی - تصویر سازی- عکاسی سلام به تیم کتابخوانی گروهی انجمن نواندیشان خوش اومدید میتونید فهرست کتابهایی که تا الان با هم خوندیم رو در اینجا پیدا کنید : کتابخوانی گروهی همینطور اگر کتاب خوبی رو میشناسید و قصد پیشنهاد دادنش رو دارید به این تاپیک سر بزنید : پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) و راستی بزودی کتاب جدید معرفی و مطالعهش شروع میشه 9
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 آبان، 2016 سلام به تیم کتابخوانی گروهی انجمن نواندیشان خوش اومدید میتونید فهرست کتابهایی که تا الان با هم خوندیم رو در اینجا پیدا کنید : کتابخوانی گروهی همینطور اگر کتاب خوبی رو میشناسید و قصد پیشنهاد دادنش رو دارید به این تاپیک سر بزنید : پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) و راستی بزودی کتاب جدید معرفی و مطالعهش شروع میشه کتاب جدید چی شد ؟ 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 آبان، 2016 کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 آبان، 2016 کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 4
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2016 کتاب جدید چی شد ؟ کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: ممنون از يادآوريتون انشاالله امروز يا نهايتاً فردا همخواني جديد رو آغاز ميكنيم. 6
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2016 کتاب جدید چی شد ؟ کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: ممنون از يادآوريتون انشاالله امروز يا نهايتاً فردا همخواني جديد رو آغاز ميكنيم. 6
ارسال های توصیه شده