*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ من لطفن.. حتما دوست عزیز، خوشحال میشیم از حضورتون شماره 55 به نام شما ثبت میشه سبز باشید 4 لینک به دیدگاه
salehi. 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چ خووووب من عاشق کتابم . ب نظرم رمان های معروف باشه بهتره (ایرانی و خارجی ) . من پایه ام:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چ خووووب من عاشق کتابم . ب نظرم رمان های معروف باشه بهتره (ایرانی و خارجی ) . من پایه ام:hapydancsmil: کتابهایی که تاکنون گذاشتیم تو این بخش هستن [h=2]کتابخوانی گروهی[/h] 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بچهها بیاید بازم کتابخوانی رو از سر بگیریم. من یکی قول میدم پایه باشم و بخونم هر دفعه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از اول هفته بعد دوباره شروع میکنیم 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ درود خوش اومدید بخش قسمت گروهی رو نگاه کنید 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اسم من رو هم اضافه کنین بی زحمت . بعد از امتحانات ایشالا ملحق شم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اسم من رو هم اضافه کنین بی زحمت . بعد از امتحانات ایشالا ملحق شم به گروه کتابخوانان خفن خوش اومدید 6 لینک به دیدگاه
nilofar hosseini 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سلام nilofar hosseini هستم دوست دارم عضو گروه باشم و موضوعات هنری باشه ترجیحا نقاشی - تصویر سازی- عکاسی 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ سلام nilofar hosseini هستم دوست دارم عضو گروه باشم و موضوعات هنری باشه ترجیحا نقاشی - تصویر سازی- عکاسی سلام به تیم کتابخوانی گروهی انجمن نواندیشان خوش اومدید میتونید فهرست کتابهایی که تا الان با هم خوندیم رو در اینجا پیدا کنید : کتابخوانی گروهی همینطور اگر کتاب خوبی رو میشناسید و قصد پیشنهاد دادنش رو دارید به این تاپیک سر بزنید : پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) و راستی بزودی کتاب جدید معرفی و مطالعهش شروع میشه 9 لینک به دیدگاه
mahdizaree 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ سلام منم کتاب خوندن رو دوست دارم فقط ادبی باشه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به تیم کتابخوانی گروهی انجمن نواندیشان خوش اومدید میتونید فهرست کتابهایی که تا الان با هم خوندیم رو در اینجا پیدا کنید : کتابخوانی گروهی همینطور اگر کتاب خوبی رو میشناسید و قصد پیشنهاد دادنش رو دارید به این تاپیک سر بزنید : پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) و راستی بزودی کتاب جدید معرفی و مطالعهش شروع میشه کتاب جدید چی شد ؟ 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ کتاب جدید چی شد ؟ کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: ممنون از يادآوريتون انشاالله امروز يا نهايتاً فردا همخواني جديد رو آغاز ميكنيم. 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ کتاب جدید چی شد ؟ کتابا تموم شدن؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: ممنون از يادآوريتون انشاالله امروز يا نهايتاً فردا همخواني جديد رو آغاز ميكنيم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده