masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۹۴ meytim گفته است: من هم قرار نیست برای همیشه بیکار بمونم. خواستم بگم اوضاع عوض شده. قبلاً من هروقت که بیکار میشدم بعد از یک هفته جستجو یک جا جذب می شدم و گاهی اوقات می دیدم که دو تا شرکت سر جذب من با هم رقابت می کنن. اما الآن اینطور نیست. با عرض معذرت... بلاخره دنیا درحال پیشرفته و علم هم درحال پیشرفت شما باید خودتونو در هر مرحله از تحصیل هستید به روز کنید تا شما رو جذب کنن.. مثل این میمونه که یه طرح نوشته باشید طرحتون در فلان سال بهترین جذب رو داشته باشه ولی برای چتدسال دیگه متد ها و روشها عوض شده باشه و طرحتون دیگه ارزش خاصی نداشته باشه.. شما باید به هرسال خودتونو و علمتونو پیشرفت بدید اگر به دنبال جذب کردن هستید.. شما باید خلاقیتتونو بالاببرید برای پیشرفت.. نه منتظر باشید که جذبتون کنن.. این دید ماست نه اینکه اوضاع عوض شده.. ماها بسنده کردیم به پارتی.. به اینکه اوضاع کشور عوض شده.. ایا باید همینجوری دست به دست بشینیم و شکایت کنیم که اوضاع عوض شده؟یا اینکه دست به دست بشینیم بگیم دیگه جذب کردن فرق کرده.. ببخشید دوست عزیز توجیه ای بیش نیست به دنبال خلاقیت و به روز رسانی باش.. بهاینکه چرا جذب نمیشی ببین چی میخوان.. اگر هدف به دنبال باشه.. میرسید.. وگرنه با توجیه کردن و ناراحت شدن و غیره خیر.. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۹۴ کارهست ، ولی کاری که پول داشته باشه نیست! کارهست ، ولی برای یه قشرخاص! کارهست ، ولی بایدبابات ریس باشه! کارهست ولی بایداقتدارتو خردکنی ...! کارهست ، پول هم داره ولی من مدیریت بلدنیستم ومثل آب خوردن تمام می شه! کارهست ، پول هست ، چیزی هم ارزونه ، فقط من لیاقت ندارم اینجازندگی کنم.! تاکی باید ازپدرومادرکمک بگیریم ناسلامتی مثلا کارداریم! ولی بازهم میگم میشه ، توهمین شرایطم میشه بایدصبرداشت زندگی 100 سال اولش مشکله مادورریزنداریم مدیرپیربه چه دردمی خوره ، سن که میره بالا یه حالت احتیاط میادتوکار ، ولی جوانها ریسک پذیری بالای دارند . 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۹۴ meytim گفته است: با بعضی از این نظرات موافقم و با بعضی مخالف. مثلاً در مورد دستمزد توی کشورهای آفریقایی؛ این که خب معلومه، معمولاً دستمزد توی کشورهای آفریقایی از اکثر جاهای دنیا بیشتره، چون امنیت کمتره (در حقیقت بخشی از دستمزد اصطلاحاً پول خون شخصه). یا در مورد مالیات و بیمه؛ این یه ترفنده که هم کارفرما و هم کارمند سود می برند؛ البته 5 سال مونده به بازنشستگی از این رویه استفاده نمی کنن. منظورم از كشورهاي افريقايي ، كشورهايي كه توشون جنگ دخاليه نيس همين كشورهاي افريقايي مستعمره اروپا ( فرانسه و انگليس و اينا ) يه كارمند عادي دفتري كه يه سواد خوندن نوشتن داره و كمي تجربه ، دست كم بالاي دو هزار حقوق مي گيره والا تو همين عسلويه خودمون هم كسايي كه تو اون شرايط كار مي كنن پول خون شونو ميدن ... در مورد بيمه و اون بنج سال من چيزي نمي دونستم ولي همه به اين امر توافق دارن كه بيمه تو هيچ حوزه اي تو ايران واقعي نيس يه امر تشريفاتي براي چاپيدن ملته بدون دادن خدمات واقعيه 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۹۴ فكر كنم علت اينكه تو ايران كسي با كار كردن به جايي نمي رسه ( بلانسبت ب.ز و ساير برو بكس كه با تلاش شبانه روزي ، ميلياردها دلار اختلاس فرمودن ) اين تصوير باشه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۹۴ در مورد بيمه و اون بنج سال من چيزي نمي دونستم ولي همه به اين امر توافق دارن كه بيمه تو هيچ حوزه اي تو ايران واقعي نيس يه امر تشريفاتي براي چاپيدن ملته بدون دادن خدمات واقعيه اینوباخانم افشارموافقم شدیدا- همین تامین اجتماعی سرماه اینهمه پول بده که چی ؟ 30 سال دیگه بهم برمی گردونه ؟ من الان حمایت می خوام وقتی پیرشدم پول می خوام چکار درمانی داره ؟ می خوام نداشته باشه توسرش بخوره ، یه بارخیرسرم گفتم برم معیری ازاین دفترچه خاک گرفته استفاده کنم ، پشیمون شدم بیمارستان نبودکه مثل این بهداریهای قدیم تاریک ، شلوغ ، ...... تو....... مهمترازهمه وقت بی ارزش ! درمانگاش که نگو مثل ......... رفتارمی کنند . دکترهم حق داره اینهمه جمعیت نمیرسه . من خودم به اجبارپدرمادر تامین اجتماعی دارم . البته وقتی افتادی حلوی ماشین لهو و لورده شدیم به دردمی خوره . 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۴ meytim گفته است: شما چی از من می دونید که در موردم اینطور نظر میدید؟!!!ـ اولین کتاب درست و حسابی متلب فارسی رو من نوشتم و چاپ کردم؛ 13 سال پیش؛ موقعی که نه متلب راهنمای کاملی داشت، نه ویندوز از عمرش چیزی گذشته بود، نه استادهای ایرانی ازش خوششون می اومد، نه کتابهای pdf توی اینترنت باب شده بود. ـ حداقل 400 تا دانشجو تو درسهای مختلف توی چند تا دانشگاه داشتم؛ شاید شما در حد یکی از همون شاگردهام باشید. ـ هشت سال از سوابق کاریم برای خارج از کشوره. ـ چند تا شرکت خارجی کار پیدا کردم؛ و تنها مشکل من ایرانی بودن بوده؛ وگرنه الآن توی یکی از اون شرکتها مشغول کار بودم. ـ پروفایل من تو Linkedin: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . این فرد رو تو لینکدین اد کنید. شاید به دردتون بخوره.[h=4] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۴ meytim گفته است: شما چی از من می دونید که در موردم اینطور نظر میدید؟!!!ـ اولین کتاب درست و حسابی متلب فارسی رو من نوشتم و چاپ کردم؛ 13 سال پیش؛ ـ حداقل 400 تا دانشجو تو درسهای مختلف توی چند تا دانشگاه داشتم؛ شاید شما در حد یکی از همون شاگردهام باشید. ـ هشت سال از سوابق کاریم برای خارج از کشوره. ـ چند تا شرکت خارجی کار پیدا کردم؛ و تنها مشکل من ایرانی بودن بوده؛ وگرنه الآن توی یکی از اون شرکتها مشغول کار بودم. اون دومی و سومی رو هم من یه جستجویی کردم؛ کلاً دو نفر دیگه غیر از خودم پیدا کردم که همچین کاری رو انجام دادن (اونها از ویژوال بیسیک استفاده کردن و من از متلب؛ البته زبان برنامه نویسیش خیلی مهم نیست). این خیلی جدیدتر و خلاقانه تر از اونیه که شما فکر کنید. شرکت X، دلیل کارش نبود نقدینگی هستش. دوست عزیز , علت عدم موفقیت شما اینائی که گفتی نیست. با توجه به لحن گفتار و رفتار شما میشه متوجه شدکه مشکل در خود شماست. نتیجه گیریهایی که دارید و ادعای آنچنانی که به دوستمون میگی که در حد یه دانشجوی شماست و بهانه ایرانی بودن و نبود نقدینگی و همه اینا یهسری بهانه هایی است که شما خودتونو با اینا راضی نگه میدارید. البته باور شماهمیناست ولی صحیح نیست. اخلاق و رفتار و صمیمیت و خیلی فاکتور هایی دیگری هم هستندکه ثبات کاری انسان را در هر شرایطی تضمین میکنند.که شما شاید از اونا بی اطلاع باشی. بهتره به خودتون برگردید و ریشه ناکامی ها را در رفتار و افکار خودتون جستجوکنید. بنظرم مفید تر باشه. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۴ masi eng گفته است: من که با توجه به رشته های تحصیلیم.. کار کردم.. خیلی هم راضیم.. اینکه میگن کار نیست به نظر من توجیهی بیش نیست.. تنبل نباشید لطفا//و توجیه نکنید/ یه سوال دارم اکه تواین راه موفقیتدون مشکل ایجادمی شد موانع محکم یعنی شکست می خوردین بعدش چکارمی کردین ؟ masi eng گفته است: من خودم به شخصه شرایطمو نمیتونم اینجا بزارم.. ولی به عنوان یه خانم مثل یک مرد کار کردم.. و مدارکی دارم و طرحهایی دارم که تو هوا زده میشه.. منتهی باید ببینید چی میخواید.. وبعد شروع کنید.. البته این شرایطی که میگید باز هم برمیگرده به شانس.. منتهی من نظر خودمو گفتم کار هست.. منتهی اینکه شما چه اری رو میپسندی مهمه.. من خودم در زندگی هیچ وقت کارهایی که دوست نداشتمو انجام ندادم.. و باید با توجه به رشته ام که ثابت کنم هست کار کردم.. خواستن توانستن است... من 117کیلو بودم الان شدم 83.. وقتی لاغر کردم گفتم خواستن توانستن است درست کار هم به این منوال است... باید ببنید.. چرا.. علت یابی کنید/به جواب میرسید من هم موافقم الان یه تنبلی توجامعه هست ، به زودی این تبدیل به تنبلی فکری هم می شه ! وآنوقته که انسان میمیره. که این علتهای داره نمیگم چون دوستان میدونند. به نطرم یکی ازعلتها ی موفقیت شمااین بود که ابتدا به خودتون ثابت کردین تابه دیگران ولی بعضی هابرعکسند می خواهندبه دیگران ثابت کنند درصورتی که خودشان هم خودشان راقبول ندارد. من چگونه می توانم جمله ای قانع کننده ودلنشین بگویم که خودم آن را قبول ندارم! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۴ iranpg گفته است: یه سوال دارم اکه تواین راه موفقیتدون مشکل ایجادمی شد موانع محکم یعنی شکست می خوردین بعدش چکارمی کردین ؟ من هم موافقم الان یه تنبلی توجامعه هست ، به زودی این تبدیل به تنبلی فکری هم می شه ! وآنوقته که انسان میمیره. که این علتهای داره نمیگم چون دوستان میدونند. به نطرم یکی ازعلتها ی موفقیت شمااین بود که ابتدا به خودتون ثابت کردین تابه دیگران ولی بعضی هابرعکسند می خواهندبه دیگران ثابت کنند درصورتی که خودشان هم خودشان راقبول ندارد. من چگونه می توانم جمله ای قانع کننده ودلنشین بگویم که خودم آن را قبول ندارم! اول سلام کنم خب تازه وارد انجمن شدم.. و من سلام خودمو به شما میدم سلام سلامتی میاره.. خب سوال و جواب شما اینه.. من الان 33سالمه البته 14روزه دیگه میشم 34 و از 17سالگی سرکار میرفتم باتوجه به اینکه درخانواده ای بزرگ شدم که اجازه کار نداشتم بدلیل اینکه احتیاج نداشتم ولی دوست داشتم کار کنم و با مخالفتهای زیادی رو بروشدم.. من وقتی وارد عرصه صنعتی شدم درسن جوانی مدیرتولید شدم.. و شکستهایی خوردم که هرکس جای من بود کم میاورد.. ولی تاالان تابه حال شکست رو نپذیرفتم حتی درمورد مریضیم.. و خیلی ناامیدیها کشیدم.. که همه منجر به این شد که من میتوانم.. موقعی که انسان شکست میخوره خودبه خود یه مدت حالت افسردگی فرو میره.. ولی این دوره اگه زیاد بشه دیگه بلند شدنش باخداست.. ماها باید بقبولونیم که شکست وجود نداره و اینکه دیگران رو برای توجیهمون قرار ندیم.. مثل این میمونه که من مریضی داشتم که دکترا قطع امید کردن.. ولی من اینو قبول داشتم که خدا هنوز ناامید نشده.. من رو چه کسی افریده خدا.. دکتر بنده اش هست.. و به خودم میگفتم من شکست نمیخورم و زنده میمانم.. و موندم.. و همچنین برای کار.. من حتی پدرم برشکست شدن.. از جا بلندشون کردم.. قبول شکست یعنی قبول بدبختی عالم .. و هر توجیهی رو برای قانع کردن بکار بردن.. بخاطر همین ماها اول باید خودمونو دوست داشته باشیم.. خودمونو امید بدیم.. و خودمونو نسبت به تمام رفتارها و حرکات تغییر بدیم.. قسمت دوم سوالتون جمله قانع کننده ای که میتونی به خودت بگی.. من خودمو دوست دارم من شما رو دوست دارم.. این جمله به معنی اینه که من میتونم شکست رو به پیروزی نزدیک کنم.. و دیگران رو به پیروزی دعوت کنم.. هرچقدر تمام کائنات ویا اطرافیان برعکس این حرف بزنن و انرژی منفی به شما بدن.. باید به خودت بقبولونی که من ارزش دارم برای زندگی کردن من خودمو تغییر میدم من خودمو شاد میکنم به هر نحوی که دلم رضاست نه .. چیزی که جامعه یا غیره باعث ناامیدیم بشه.. باید خودتو قبول کنی.. تا قبول نکنی یه قدم حرکت نمیکنی... ولی بدونید شکست پل پیروزی و اینکه تا مشکلی نباشه زندگی در جریان نیست.. شما میتوانید شک نکنید... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۴ ما در این تاپیک نیومدیم بگیم ما چیکاره ایم.. ما اومدیم حل کنیم که خودمون باید برای خودمون چیکار کنیم.. وگرنه کسی از کسی سوابق کاری و یا رزومه نخواست که اینجا بخوایم درمورد خودمون تعریف کنیم.. من پوزش میطلبم از اینکه اگر در توضیحاتم خودمو تو بعضی جاها که البته ازم خواستن عنوان کردم.. و گرنه ما هممون در یک ردیف هستیم من نه خودمو بالاتر از همه میدونم نه پایین تر.. من همتونو دوست دارم و خوشحال میشم که دوستانی که دوست دارن پیشرفت کنن کمک کنم.. شاید تجربه های کار و زندگیم درحدی باشه که بتونم حداقل یه کمکی یا یه جمله ام باعث امیدواری دوستان بشه.. هرکمکی ازمن برمیاد با اجازه استاد فکور که استارتر این تاپیک هستن خوشحال میشم انجام بدم.. بیایم اول به خودمون دروغ نگیم.. بیایم توجیه نکنیم.. چشامونو ببندیم ببینیم خودمون چیکاره هستیم.. چقدر ازخودمون مردیت داریم.. چقدر میتونیم گلیم خودمونو از اب بکشیم بیرون.. بیایم خودمونو تغییر بدیم در همین شرایط بد جامعه.. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۴ تو جامعه شناسي يه موضوع هس كه ميگه : اگه بالفرض از يه جامعه ده ميليوني ، دو نفر ، ده نفر، هزار نفر بيكار شدن ( يا زندگي زناشويي شون بهم ريخت يا هر چيز ديگه ) اين مشكل اون فرد / افراده اما اگه اين رقم اونقدر بالا رفت كه مثلا رسيد به يك درصد از افراد جامعه ، در ان صورت جامعه شناس ها ، اقتصاددان ها، روان شناس ها و.... وضعيت رو هشدار دهنده اعلام كرده و اينو ديگه مشكل اون افراد نمي دونن بلكه ميگن اين سيستم فعليه كه معيوب يا ناكارامده الان همين وضع در مورد تمامي بخشهاي جامعه ما از مرز هشدار گذشته به مرحله بحراني وارد شده ، تنها چيزي كه جامعه فعلي ايران رو در ظاهر ارام و سر پا نگه داشته قوه قهريه و نيروهاي نظامي در سطح شهرهاست وضعيت بيكاري واقعا به مرحله بحراني رسيده ، من وقتي روزمه اقاي meytim رو ديدم واقعا ، واقعا هيجان زده و شگفت زده شدم و واقعا متاسف شدم كه چنين نخبه اي اونم تو اين سطح حرفه اي تو كشور ما ، براشون در اون حدي كه در شان و علم و سوادشون هس كار نيس. يا بهتره بگم. شركتها انقدر توان مالي ندارن كه از عهده دستمزد ايشون بربيان . من موردي مثل ايشون رو تو حوزه اي تي سراغ دارم فردي كه واقعا نخبه و خداي تخصص خودشون بودن ولي بعد از ساعتها صحبت مديران شركت مربوطه انقد توان مالي نداشتن كه اون فرد رو استخدام كنن بحث بحث بازار عرضه و تقاضا ست صنعت. و بخش خصوصيي واسه مملكت نموده كه بتونه تو بازار كساد ايران فعاليت كنه و بتونه حقوق و دستمزد متخصصان خودشو بده ... اقاي مهندس ببخشيد تو كارتون فضولي كردم قصدم بي احترامي به شما نبود با ديدن رزومه پر بارو تحسين برانگيزتون ، جلوتون سر تعظيم و احترام فرود ميارم شما به قول مادر بزرگ من ثروت تون تو سينه تونه نه رو گردونتون آرزو دارم روزي مثل شما بشم شما هرگز بيكار ،يا بهتر بگم بي پول نمي مونيد اونم تو دنياي امروز به خودتون بباليد و اين دوره رو يه فرصت فراغت و رسيدگي به كارهاي شخصي و خونوادگيتون قرار بديد شما ميخ تونو بر تارك صنعت و زمانه و علم كوبونديد دددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۴ سلام پیشنهاد میکنم مصاحبه امیر تقوی با محمد رضا شعبانعلی در ارتباط با کار و کارگری رو بشنوید ارزش شنیدن داره اگر نظر منم بخواین باید بگم که تو همین سیستم مریض بودند کسانی که ترقی کردن کسی منکر سیستم نالایق خودمون نمیشه ولی هر کس لایق زندگی ای هست که دارد ماخودمون چیکار کردیم تاحالا شرم آوره فوق لیسانس یک رشته مهندسی داریم و نمیتوانیم دو کلام با همکارامون ارتباط داشته باشیم اون سر دنیا معلومه که منزوی میشیم. دانشمون آپدیت نمیشه فرصت های کمی جلو رومون قرار میگیره و در نهایت دنبال مقصر بیرونی هستیم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۴ فرهادی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر نگرانی دانشجویان دانشگاه آزاد درخصوص رشته محل های بدون مجوز این دانشگاه نیز افزود: این موضوع در شورای گسترش در حال بررسی است و دانشجویان نگران نباشند. وزیر علوم با بیان اینکه آموزش دانشگاه ها باید متناسب با فرهنگ تجاری سازی صورت گیرد تاکید کرد: ما در وزارت علوم بر موضوعات کارورزی و کارآموزی دانشجویان در صنایع کشور تاکید داریم و این موضوع را دنبال می کنیم. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۴ عضو هیئت رئیسه مجلس از اختصاص 2 هزار میلیارد تومان از مجل اجرای هدفمندی یارانهها به بیمه بیکاران فارغالتحصیلان دانشگاهی خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس از سراب، علیرضا منادی عصر امروز در آیین افتتاح ساختمان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی سراب اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی 2هزار میلیارد تومان از محل اجرای قانون هدفمندی یارانهها را به بیمه بیکاران فارغالتحصیلان دانشگاهی اختصاص داد. وی افزود: بر این اساس با رعایت و لحاظ پارهای شرایط افراد بیکار متاهل 230 هزار تومان و افراد مجرد 170-180تومان مقرری ماهیانه دریافت خواهند کرد. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر، ۱۳۹۴ به تازگی در آگهیهای استخدام منتشر شده، آگهی اعزام کارگران و فنیکاران ایرانی به ترکیه به چشم میخورد. اما حقوق و مزایای کار در ترکیه چقدر است؟ به گزارش اقتصاد نیوز، اخیراً آگهیهای عجیبی مبنی بر اعزام کارگر و فنیکار به ترکیه به چشم میخورد و برای این افراد حداقل حقوق یک میلیون و 200 هزار تومان در نظر گرفته شده است. مدیر یکی از موسسههای کاریابی در این خصوص گفت: یک میلیون تومان هزینه سفر به این افراد داده میشود و هر سه یا چهار ماه یک بار، یک هفته تا ده روز مرخصی برای سفر به ایران به آنها داده میشود. وی افزود: این افراد ماهانه حداقل حقوق یک میلیون و 300 هزار تومان تا دو میلیون تومان دریافت میکنند و باید حتماً از مهارتهای ام. دی. اف کاری، تولیدی لباس یا دوخت روکش مبلمان برخوردار باشند، این در حالی است که افراد اعزامی از ایران دارای مزایای بیمه و جای خواب برای سکونت در کشور ترکیه نیز هستند. مسوولی دیگر در یکی دیگر از مراکز کاریابیهای بین المللی در تهران گفت: برای کارگران حقوق یک میلیون و 200 هزار تومان در نظر گرفته شده و برای فنیکاران یک میلیون و 700 هزار تومان به بالا تعلق خواهد گرفت. وی خاطرنشان کرد: این افراد میتوانند همراه خانواده خود به ترکیه سفر کنند، ترکی استانبولی نیز به صورت رایگان به داوطلبان آموزش داده میشود. همچنین از مزایای بیمه، جای خواب و یک میلیون تومان هزینه سفر برخودار خواهند شد. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر، ۱۳۹۴ در فیلم «جویندگان طلا»، ساخته ی چارلی چاپلین، یکی از شخصیت های فیلم که گرسنه است شخصیت دیگر را به شکل مرغ می بیند و می خواهد آن را به چنگ آورد. بر همین قیاس می توان گفت که برخی از اساتید، دانشجو را به شکل کیسه ی پول می بینند که باید به نحوی آن را به دست آورند. این اساتید دانشجو را شکاری در نظر می گیرند که باید به دامش اندازند. لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ دی، ۱۳۹۴ حالا ما که رفتیم کارآموزی دیدیم درس های دانشگاه خیلی هم کاربرد نداشت اونایی که سر کار میرن هم وضعشون خوب نیست. چون ایران که یک کشور صنعتی نیست که طراحی کنیم و این جور چیزا 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ بهمن، ۱۳۹۴ با تحصیل در علوم حوزوی آینده روشنی پیش رو خواهید داشت و آینده شغلی شما درخشان خواهد بود افزون بر آن سعادت آخرت را هم به همراه دارد. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ بهمن، ۱۳۹۴ [h=1]مبلغ ۲۲ وام دانشجویی اعلام شد/ ثبت نام تا ۱۹ اسفند ادامه دارد[/h][h=3]براساس آخرین مصوبات هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان انواع وام دانشجویی و مبالغ سرانه آن با آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۴ اعلام شد.[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ با آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۴ تقویم تسهیلات رفاهی، انواع وام دانشجویی و مبالغ سرانه آن براساس آخرین مصوبات هیات امنا صندوق رفاه دانشجویان اعلام شد. براساس این گزارش، به معاونان دانشجویی دانشگاهها تاکید شده است که با توجه به این مساله که اعتبارات صندوق در بودجه سنواتی روند کاهشی داشته و در سال گذشته در ردیف وام شهریه، اعتباری به صندوق تخصیص نیافته و کل تعهدات نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۴-۹۳ از اعتبارات سال ۹۴ پرداخت شده است، لذا با عنایت به محدودیت اعتبار تدابیری اتخاذ شود که حتی المقدور اعتبارات ابلاغ شده در اختیار دانشجویان مستعد کم بضاعت قرار گیرد. جدول و مبالغ انواع وام های دانشجویی مصوب سال ۹۵-۹۴ به شرح زیر است : جدول و مبالغ انواع وام های دانشجویی مصوب سال ۹۵-۹۴ [TABLE=align: center] [TR] [TD]ردیف[/TD] [TD]نام وام[/TD] [TD]ضوابط پرداخت[/TD] [TD]مبلغ مصوب سال ۹۵-۹۴ به ریال[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۱[/TD] [TD=colspan: 1]تحصیلی[/TD] [TD]مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۸۵۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]متاهل(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۱۵۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]فرزند(ماهیانه)[/TD] [TD]۳۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۲[/TD] [TD=colspan: 1]تحصیلی ممتاز و نمونه[/TD] [TD]مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۷۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]متاهل(ماهیانه)[/TD] [TD]۲۳۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]فرزند(ماهیانه)[/TD] [TD]۶۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۳[/TD] [TD=colspan: 1]مسکن[/TD] [TD]مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۸۵۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]متاهل(تهران) (ماهیانه)[/TD] [TD]۲۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]متاهل(۵ شهر بزرگ) ماهیانه[/TD] [TD]۲۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]متاهل(سیارشهرها) (ماهیانه)[/TD] [TD]۱۷۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴[/TD] [TD]ضروری[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۳۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۵[/TD] [TD=colspan: 1]ضروری (پایان نامه خرید کتاب ضروری)[/TD] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]۳۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی غیربورسیه[/TD] [TD]۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶[/TD] [TD]ضروری ممتاز نمونه[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۶۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷[/TD] [TD]ضروری مبتکر[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۱۰۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۸[/TD] [TD]ضروری قهرمان ورزشی[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۶۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۹[/TD] [TD]حوادث غیرمترقبه[/TD] [TD]روزانه تمام مقاطع[/TD] [TD]۱۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۱۰[/TD] [TD=colspan: 1]ودیعه مسکن[/TD] [TD]تهران-کاردانی و کارشناسی[/TD] [TD]۵۰۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]تهران تحصیلات تکمیلی[/TD] [TD]۷۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]پنج شهر بزرگ- کاردانی و کارشناسی[/TD] [TD]۳۷۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]پنج شهر بزرگ تحصیلات تکمیلی[/TD] [TD]۶۰۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]سایرشهرها- کاردانی و کارشناسی[/TD] [TD]۳۰۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]سایر شهر ها -تحصیلات تکمیلی[/TD] [TD]۴۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [/TABLE] بنابراین گزارش، همچنین تاکید شده است که با توجه به محدودیت اعتبار، زمان ثبت تقاضای وام و تایید معاونت طبق جدول زمانبدی بوده و به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد. [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 1]۱۱[/TD] [TD=colspan: 1]ودیعه مسکن مجردی[/TD] [TD]تهران[/TD] [TD]۲۰۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]پنج شهر بزرگ[/TD] [TD]۱۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]سایر شهرها[/TD] [TD]۱۰۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۲[/TD] [TD]ودیعه مسکن دانشجویان متاهل غیر ایرانی[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۵۰۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۳[/TD] [TD]تغذیه[/TD] [TD]تام مشمولان به تفکیک دانشجویان خوابگاهی و غیر خوابگاهی[/TD] [TD]هرساله برمبنای نرخ ژتون غذا و تعداد وعده های مصرفی دانشجو تعیین می شود[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۱۴[/TD] [TD=colspan: 1]تحصیلی دانش هسته ای[/TD] [TD]کارشناسی مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۱۲۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی متاهل(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۵۷۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشدمجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۱۲۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد متاهل(ماهیانه) [/TD] [TD]۱۵۷۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۱۲۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی متاهل(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۵۷۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۱۵[/TD] [TD=colspan: 1]ضروری دانش هسته ای[/TD] [TD]کارشناسی[/TD] [TD]۴۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]۴۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی[/TD] [TD]۴۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۱۶[/TD] [TD=colspan: 1]مسکن دانش هسته ای[/TD] [TD]کارشناسی مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۱۲۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی متاهل (تهران) (ماهیانه)[/TD] [TD]۳۳۷۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی (متاهل) پنج شهر بزرگ (ماهیانه)[/TD] [TD]۲۷۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی متاهل(سایرشهرها) ماهیانه)[/TD] [TD]۲۲۵۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۱۲۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد(متاهل) (تهران) (ماهیانه)[/TD] [TD]۳۳۷۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد (متاهل) پنج شهر بزرگ (ماهیانه)[/TD] [TD]۲۷۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد متاهل(سایر شهرها) (ماهیانه)[/TD] [TD]۲۲۵۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی مجرد(ماهیانه)[/TD] [TD]۱۱۲۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی متاهل (تهران) ماهیانه[/TD] [TD]۳۳۷۵۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی متاهل (۵ شهر بزرگ) ماهیانه[/TD] [TD]۲۷۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی متاهل (سایر رشته ها) (ماهیانه)[/TD] [TD]۲۲۵۰۰۰۰[/TD] [/TR] [/TABLE] تائید و ارسال وام بنیاد علوی به دانشجویان روزانه و شبانه دانشگاه های دولتی آموزشکده ها و دانشگاه پیام نور (مجرد ۶۰۰۰۰۰۰، متاهل ۸۰۰۰۰۰۰ریال) حداکثر تا تاریخ ۱۹ اسفند ۹۴ خواهد بود. [TABLE=align: center] [TR] [TD]۱۷[/TD] [TD]حج عمره[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۸[/TD] [TD]زیارت عتبات عالیات کشور عراق[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۳۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۹[/TD] [TD]ازدواج[/TD] [TD]تمام مشمولان طبق قانون صندوق[/TD] [TD]۱۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۲۰[/TD] [TD=colspan: 1] [/TD] [TD]کاردانی و کارشناسی[/TD] [TD]۳۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد ناپیوسته[/TD] [TD]۱۱۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد پیوسته[/TD] [TD]۷۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای حرفه ای[/TD] [TD]۱۱۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی پیوسته[/TD] [TD]۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی ناپیوسته[/TD] [TD]۲۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۲۱[/TD] [TD=colspan: 1]شهریه غیرانتفاعی[/TD] [TD]کاردانی و کارشناسی[/TD] [TD]۳۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشنای ارشد ناپیوسته[/TD] [TD]۱۱۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی ناپیوسته[/TD] [TD]۲۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]۲۲[/TD] [TD=colspan: 1]شهریه دانشگاه آزاد[/TD] [TD]کاردانی و کارشناسی[/TD] [TD]۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد ناپیوسته[/TD] [TD]۱۱۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای حرفه ای[/TD] [TD]۱۱۵۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]دکترای تخصصی ناپیوسته[/TD] [TD]۲۵۰۰۰۰۰۰[/TD] [/TR] [/TABLE] جدول زمانی دانشگاهها برای ثبت اطلاعات د انشجویان واجد شرایط برای دریافت وام ها و نکات ضروری [TABLE=align: center] [TR] [TD]مجری[/TD] [TD]شرح اقدام[/TD] [TD]تاریخ[/TD] [/TR] [TR] [TD]صندوق رفاه[/TD] [TD]فعال شدن سیستم فاز ۲ برای ثبت تقاضای تمام تسهیلات صندوق رفاه[/TD] [TD]۱۷ بهمن ۹۴[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]دانشگاه[/TD] [TD]ثبت اطلاعات د انشجویان واجد شرایط دریافت وام ها در سیستم اتوماسیون[/TD] [TD=colspan: 1]از ۱۷ بهمن الی ۱۹ اسفند ۹۴ تذکر مهم: با توجه به محدودیت اعتبار زمان ثبت تقاضای وام و تائید معاونت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست. [/TD] [/TR] [TR] [TD]ایجاد فهرست وام و تایید فهرستهای ایجاد شده توسط معاونت دانشجویی مرکز[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1]صندوق رفاه[/TD] [TD]تایید لیست های دریافتی توسط کارشناس/مدیرسیستم/مدیرتسهیلات/معاونت تسهیلات[/TD] [TD]۱۲ روز کاری پس از تایید معاونت دانشجویی دانشگاه[/TD] [/TR] [TR] [TD]ارسال لیست های تایید شده به امور مالی جهت صدور چک[/TD] [TD]۱۲ روز پس از تائید و امضاء معاونت دانشجویی دانشگاه[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 1] نکات ضروری [/TD] [TD=colspan: 1]مدارک لازم جهت اسکن و الصاق در پرونده دانشجویان متقاضی هریک از وام ها در بخش راهنمای تسهیلات پایگاه اطلاع رسانی صندوق خلاصه شده است لذا جهت تسریع در امر پرداخت خواهشمند است ثبت تقاضای وام بالصاق مدارک مورد نیاز صورت پذیرید. ۲. مبلغ اعتبارات در صورت عدم هزینه کرد در هر نیمسال بعد منتقل خواهد شد. ۳.اعتبارات به صورت یک مرحله ای در هر نیم سال تحصیلی توزیع می شود و افزایش اعتبار امکان پذیر نیست. ۴.اعتبارات وام تحصیلی و شهریه به صورت تخصصی در سیستم اتوماسیون قابل مشاهده است. ۵.اعتبارت وام مسکن، ودیعه مسکن، ضروری حج و زیارت عتبات عالیات به صورت نیمه متمرکز است. بدیهی است دانشگاه ها باید نسبت به ایجاد لیست متقاضیان اقدام کنند و براساس اعتبار موجود و مبلغ تقاضا اعتبار هر دانشگاه توسط صندوق رفاه تعیین و تخصیص می یابد لازم به ذکر است ایجاد لیست به منزله تخصیص اعتبار معادل لیست نخواهد بود. ۶. اعتبار سایر وام ها اعم از استعداد درخشان، موارد خاص ویژه دکتری، به صورت متمرکز بوده و دانشگاه ها پس از تهیه لیست اقدام به تایید معاونت کنند. ثبت سند تعهد و اسکن و الصاق آن در سیستم اتوماسیون فاز دو الزامی است و اگر چنانچه اسکن مذکور بغیر از تصویر سند تعهد باشد تمام اطلاعات و لیست های وام متقاضیان به دانشگاه مربوطه عودت داده شده و از پرداخت وام جلوگیری بعمل می آید. تائید و ارسال وام بنیاد علوی به دانشجویان روزانه و شبانه دانشگاه های دولتی آموزشکده ها و دانشگاه پیام نور (مجرد ۶۰۰۰۰۰۰.متاهل ۸۰۰۰۰۰۰ریال) حداکثر تا تاریخ ۱۹ اسفند۹۴. [/TD] [TD=colspan: 1] [/TD] [/TR] [/TABLE] همچنین تاکید شده، دانشگاه ها باید نسبت به ایجاد لیست متقاضیان اقدام کنند و براساس اعتبار موجود و مبلغ تقاضا اعتبار هر دانشگاه توسط صندوق رفاه تعیین و تخصیص می یابد، لازم به ذکر است ایجاد لیست به منزله تخصیص اعتبار معادل لیست نخواهد بود. دانشگاهها تا ۱۹ اسفند ۹۴ فرصت دارند جهت ثبت اطلاعات لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ بهمن، ۱۳۹۴ اداره کل دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان، لیست کشور و دانشگاههای خارجی مورد تائید بعد از سپتامبر ۲۰۱۶ را برای ادامه تحصیل اعلام کرد.همچنین دانشگاههای خارج از کشور برای ادامه تحصیل به چهار گروه الف (ممتاز)، ب (خوب)، ج (متوسط) و د (ضعیف) تقسیم شدند که به شرح زیر است : فهرست کشورها و تعداد دانشگاههای مورد تائید بعد از سپتامبر ۲۰۱۶ [TABLE=align: center] [TR] [TD]شماره[/TD] [TD]دانشگاه[/TD] [TD]گروه الف(ممتاز)[/TD] [TD]گروه ب(خوب)[/TD] [TD]گروه ج(متوسط)[/TD] [TD]گروه د (ضعیف)[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱[/TD] [TD]آذربایجان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲[/TD] [TD]آرژانتین[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳[/TD] [TD]افریقای جنوبی[/TD] [TD]۸[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]۱۰[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴[/TD] [TD]آلمان[/TD] [TD]۲۵[/TD] [TD]۸۰[/TD] [TD]۱۲۰[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵[/TD] [TD]امریکا[/TD] [TD]۸۲[/TD] [TD]۴۲[/TD] [TD]۲۱۲[/TD] [TD]دانشگاهها و مراكز آموزشعالی امريكا كه توسط وزارت فرهنگ و رفاه امريكا که در گروه های دیگر نیست و Accredited شناخته شده باشد. [/TD] [/TR] [TR] [TD]۶[/TD] [TD]اتریش[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۱۵[/TD] [TD]۳[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]۷[/TD] [TD]اردن[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [TD] [/TD] [TD]۴[/TD] [/TR] [TR] [TD]۸[/TD] [TD]ارمنستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۸[/TD] [/TR] [TR] [TD]۹[/TD] [TD]اروگوئه[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۰[/TD] [TD]استرالیا[/TD] [TD]۹[/TD] [TD]۲۰[/TD] [TD]۹[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۱[/TD] [TD]استونی[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۲[/TD] [TD]اسپانیا[/TD] [TD]۲۲[/TD] [TD]۱۷[/TD] [TD]۲۳[/TD] [TD]۱۷[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۳[/TD] [TD]اسلونی[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۴[/TD] [TD]امارات متحد عربی[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۸[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۵[/TD] [TD]اندونزی[/TD] [TD] [/TD] [TD]۳[/TD] [TD] [/TD] [TD]۳[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۶[/TD] [TD]انگلستان[/TD] [TD]۵۷[/TD] [TD]۳۱[/TD] [TD]۳۶[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۷[/TD] [TD]اکراین[/TD] [TD] [/TD] [TD]۱۱[/TD] [TD]۱۴[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۸[/TD] [TD]ایتالیا[/TD] [TD]۲۵[/TD] [TD]۱۵[/TD] [TD]۲۳[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۱۹[/TD] [TD]ایرلند[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۹[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۰[/TD] [TD]ایسلند[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۱[/TD] [TD]بحرین[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD] [/TD] [TD]۷[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۲[/TD] [TD]برزیل[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۱۷[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۳[/TD] [TD]بلاروس[/TD] [TD] [/TD] [TD]۱۱[/TD] [TD]۸[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۴[/TD] [TD]بلژیک[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]۱۴[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۵[/TD] [TD]بلغارستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۶[/TD] [TD]بوسنی و هرزگوین[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [/TABLE] فهرست کشورها و تعداد دانشگاههای مورد تائید بعد از سپتامبر ۲۰۱۶ [TABLE=align: center] [TR] [TD]شماره[/TD] [TD]دانشگاه[/TD] [TD]گروه الف(ممتاز)[/TD] [TD]گروه ب(خوب)[/TD] [TD]گروه ج(متوسط)[/TD] [TD]گروه (د) ضعیف[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۷[/TD] [TD]پاکستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]۸[/TD] [TD]۱۸[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۸[/TD] [TD]پرتغال[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۴[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۳[/TD] [/TR] [TR] [TD]۲۹[/TD] [TD]تاجیکستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱۱[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۰[/TD] [TD]تایلند[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۴[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۱[/TD] [TD]تایوان[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۸[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۲[/TD] [TD]ترکیه[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۷[/TD] [TD]۱۰[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۳[/TD] [TD]تونس[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [TD] [/TD] [TD]۱[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۴[/TD] [TD]چک[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]۶[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۵[/TD] [TD]چین[/TD] [TD]۱۰[/TD] [TD]۵۲[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۶[/TD] [TD]دانمارک[/TD] [TD]۶[/TD] [TD]۷[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۷[/TD] [TD]روسیه[/TD] [TD]۲۰[/TD] [TD]۴۶[/TD] [TD]۵۴[/TD] [TD]۵[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۸[/TD] [TD]رومانی[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۳۹[/TD] [TD]زلاندنو[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]۱۵[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۰[/TD] [TD]ژاپن[/TD] [TD]۱۰[/TD] [TD]۱۴[/TD] [TD]۲۱[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۱[/TD] [TD]سنگاپور[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۲[/TD] [TD]سودان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۹[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۳[/TD] [TD]سوریه[/TD] [TD]۴[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۴[/TD] [TD]سوئد[/TD] [TD]۱۱[/TD] [TD]۱۶[/TD] [TD]۱۲[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۵[/TD] [TD]سوئیس[/TD] [TD]۱۰[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]۶[/TD] [TD]۳[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۶[/TD] [TD]شیلی[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۷[/TD] [TD]صربستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۸[/TD] [TD]عراق[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [/TR] [TR] [TD]۴۹[/TD] [TD]عربستان[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۰[/TD] [TD]عمان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۵[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۱[/TD] [TD]فرانسه[/TD] [TD]۷۸ و تمام مدارس عالی دولتی[/TD] [TD]۱۹[/TD] [TD]۳۷[/TD] [TD]۶[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۲[/TD] [TD]فنلاند[/TD] [TD]۹[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۱۸[/TD] [/TR] [/TABLE] فهرست کشورها و تعداد دانشگاههای مورد تائید بعد از سپتامبر ۲۰۱۶ [TABLE=align: center] [TR] [TD]شماره[/TD] [TD]دانشگاه[/TD] [TD]گروه الف(ممتاز)[/TD] [TD]گروه ب(خوب)[/TD] [TD]گروه (ج) متوسط[/TD] [TD]گروه (د) ضعیف[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۳[/TD] [TD]فلیپین[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱۴[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۴[/TD] [TD]قبرس[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]۱۰[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۵[/TD] [TD]قرقیزستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۳[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۶[/TD] [TD]قزاقستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۹[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۷[/TD] [TD]قطر[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۸[/TD] [TD]کانادا[/TD] [TD]۱۷[/TD] [TD]۱۴[/TD] [TD]۳۷[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۵۹[/TD] [TD]کرواسی[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۰[/TD] [TD]کره جنوبی[/TD] [TD]۶[/TD] [TD]۱۶[/TD] [TD]۸[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۱[/TD] [TD]کلمبیا[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۴[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۲[/TD] [TD]کویت[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۲[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۳[/TD] [TD]گرجستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۵[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۴[/TD] [TD]لبنان[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]۷[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۴[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۵[/TD] [TD]لهستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۴[/TD] [TD]۱۹[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۶[/TD] [TD]لیتوانی[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]۳[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۷[/TD] [TD]مالزی[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۳[/TD] [TD]۶[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۸[/TD] [TD]مجارستان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱۲[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۶۹[/TD] [TD]مصر[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۷[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۰[/TD] [TD]مکزیک[/TD] [TD]۲[/TD] [TD]۶[/TD] [TD]۸[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۱[/TD] [TD]نروژ[/TD] [TD]۷[/TD] [TD]۱۶[/TD] [TD]۱۱[/TD] [TD]۱۲[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۲[/TD] [TD]ونزوئلا[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۴۳[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۳[/TD] [TD]هلند[/TD] [TD]۱۳[/TD] [TD]۱۲[/TD] [TD]۱۰[/TD] [TD]۷۸[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۴[/TD] [TD]هندوستان[/TD] [TD]۹[/TD] [TD]۳۷[/TD] [TD]۹[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۵[/TD] [TD]هنگ کنگ[/TD] [TD]۵[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۶[/TD] [TD]یمن[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]۷۷[/TD] [TD]یونان[/TD] [TD]-[/TD] [TD]۴[/TD] [TD]۱[/TD] [TD]۲۲[/TD] [/TR] [/TABLE] براساس این سطح بندی، دانشگاههای آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، کویت، گرجستان، ارمنستان، تاجیکستان و ونزوئلا جزء کشورهایی بودند که فقط دارای دانشگاه های ضعیف بودند. همچنین کشور امریکا و بعد از آن فرانسه دارای بیشترین دانشگاه گروه الف یا همان ممتاز هستند. از میان کشورهای مذکور وضعیت دانشگاههای کشورهای عربی، از جمله کویت، قطر، بحرین، عمان، اردن، امارت متحده عربی، عربستان، عراق، مصر وضعیت مطلوبی نداشت و در سطح بندی صورت گرفته بیشتر دانشگاههای این کشورها در سطح ضعیف قرار داشتند و تنها عربستان دارای دو دانشگاه ممتاز بود. برخی از دانشگاهها دارای تنها یک رشته، مقطع و یا رشته های خاص مورد قبول اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم هستند، بنابراین متقاضیان تحصیل در خارج کشور، باید پیش از اخذ پذیرش در این دانشگاهها از اعتبار رشته مورد نظر مطلع شوند. اداره کل امور دانش آموختگان همچنین تاکید کرده است، چنانچه نام دانشگاه يا موسسه ای در فهرست دانشگاهها و موسسات اعلام شده (اعم از معتبر و غير معتبر) منعکس نشده باشد، متقاضی می بايست اعتبار آن را از اداره کل امور دانش آموختگان استعلام کند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده