Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ راهنمایی ها کمه نمیشه حدسید ! ولی من میگم پسره و شایدم هوتن باشه 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ :w75: اين اسپم به صورت اتوماتيك ارسال شده است . لطفا از حذف آن خودداري كنيد :دي 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ روز گذشته در پي فرار ناموفق عبدالمهسا ليته ( يكي از سران ترشيده ي انجمن ) از يكي از شيشه هاي ترشي درب هاي انجمن براي مدتي بسته و هرگونه و ورد و خروج براي ساير كاربران ناممكن شده بود . اما خوشبختانه وي در كمتر از 24 ساعت توسط چندي از سربازان گم نام ادمين شناسايي و به بطري انفرادي منتقل شد . اين در حالي است كه يك مقام آگاه وضعيت جسمي ليته را وخيم و رو به ترشا گزارش كرده است . صبح امروز محمد ِ ادمين طي گفت و گويي با خبرنگار ما گفت : خوووشبختااانه كاربران ما كاربران آگاهي هستند . ايشون هم مدتهاست به طرق مختلف سعي در ضربه زدن به نظام انجمن نوانديشي داشتند كه خوب خوشبختانه به حمدالله موفق نشد و توسط سربازان غيوووور ما در داخل مرزهاي انجمن شناسايي و دستگير شد . همچنين ايشان در پاسخ به اين سوال كه چه برخوردي با ليته صورت خواهد گرفت گفت : ماااا ايشون رو نگه مي داريم ، متوقف مي كنيم ، مي خابوبيم وووو اعمال قانون مي كنيم ! ادامه ي خبرها .. آقاي متكي صبح امروز .... :ws28: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ ایلیا میخوام اعتراف بگیرم زودتر خودش رو معرفی کنه تا قیافش از این بدتر نشه:167: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خود مهساست:ws28: آخه مهسا به این بامزگیه؟؟؟ لینک به دیدگاه
zizi62 155 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اخييييييييييييي چه ناژه لباساشم مامان دوزه:icon_gol: مامانش بافته لابد؟؟؟ خيلي نازه اونوقت اين كيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الانم انقده بامزه است آيا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اخييييييييييييي چه ناژهلباساشم مامان دوزه:icon_gol: مامانش بافته لابد؟؟؟ خيلي نازه اونوقت اين كيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الانم انقده بامزه است آيا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام ؛ به انجمن خوش اومدي ( مي بخشيد يكم با تاخير تبريك گفتم فقط ! ) اره خيلي نازه ... اين ادمينمونه ما اينجا كودك سالاري داريم 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ آخه مهسا به این بامزگیه؟؟؟ به به .. رفيق شفيق همكار گرامي هم مسلك عزيز و هم قطار گران مايه حالْتووووون چطوره ؟! نه بابا اين مهسا ليته اي بيش نيست 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ :ws52:اين كيه؟ مموش خب همش بچه ميذاري نصفه هفته طول ميكشه بفهميم دختر يا پسر . . ادمين انقد خوشكل بامزه نيس:w410: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ به به .. رفيق شفيق همكار گرامي هم مسلك عزيز و هم قطار گران مايه حالْتووووون چطوره ؟! نه بابا اين مهسا ليته اي بيش نيست بچه ها راستی من عکس رو تغییر دادم هاااااا نکنه این رو میگید با مزست برید با صفحه اول مقایسش کنید اول چاکرتم ایلیا جان:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ چی شد تکلیف این عسک؟ ها؟؟...............:w74: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ چی شد تکلیف این عسک؟ ها؟؟...............:w74: :banel_smiley_4: مموشک نمیاد راهنمایی کنه... 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه خودشه ترسیده لو بره ها؟؟!:4chsmu1: نه ولی من که میگم اسماعیله لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ parikoochooloo هست تو هم فکر می کنی منم؟!! لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ يك بار اول گفتم يك بار هم الان ميگم . محمد ادمين هست 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ يك بار اول گفتم يك بار هم الان ميگم . محمد ادمين هست منم میگم ادمینیه... ایلیا نکنه خودتی؟!! 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ منم میگم ادمینیه... ایلیا نکنه خودتی؟!! من ؟ نه مگه نمي بيني لباس تنش قرمزه ! من اگه بودم كه بايد لباسم سبز مي بود آواتار جديدم چطوره شيما ؟ 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ من ؟ نه مگه نمي بيني لباس تنش قرمزه ! من اگه بودم كه بايد لباسم سبز مي بود آواتار جديدم چطوره شيما ؟ خوشمله! اما من اون پسره رو دوس داشتم... :w00: می خواستم باهاش ازدواج بشم... :62izy85: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده