Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ زود خودش رو معرفی کنه:banel_smiley_4: تا از این بدتر نشده!!!! 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ دستتو بده به من دنبالم بیاتا بچه ها رو بهت معرفی کنم:ws3: من اسماعیل هستم خیلی پسر گلی هستم مموشک رو هم که میشناسی آهاناین خانومی هم که میبینی داره اسپم میکنه اسمش پری کوچولویه خیلی رمانتیکه تازه بهشم نمیاد عصبانی بشه همی به ما میخواد تلقین کنه که بهش میاد ولی کیه که باور کنه!!!! پس به ترتیب الفبا امار رو بفرست خصوصی برام خیلی مرسی میشم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اصلنی خیلی خیلی خودتی... خودتی راستی یه چیزی میخواستم بهت بگم.... خودتی 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خودتی راستی یه چیزی میخواستم بهت بگم.... خودتی نخیرشم...:62izy85: خودِ خودتی... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ پس به ترتیب الفبا امار رو بفرست خصوصی برام خیلی مرسی میشم منم اینجا غریبم!!!:ws44: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ منم اینجا غریبم!!!:ws44: پس پری رو ازکجا میشناسی ؟؟ مشکوک میزنی ها لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ پس پری رو ازکجا میشناسی ؟؟ مشکوک میزنی ها اینا برداشتهای خودم بود از این خانم :ws3: شانسیه کنتور که نداره یه چیزی میگم 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اینا برداشتهای خودم بود از این خانم :ws3:شانسیه کنتور که نداره یه چیزی میگم پس پری رو ازکجا میشناسی ؟؟ مشکوک میزنی ها من که اینو نمیشناسم... فقط فهمیدم اسپَمِره... تازشم خودِ خودشه... 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من که اینو نمیشناسم... فقط فهمیدم اسپَمِره... تازشم خودِ خودشه... بعید هم نیست اگه خیلی به تاپیک گیر داده ممکنه خودش باشه لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ بعید هم نیست اگه خیلی به تاپیک گیر داده ممکنه خودش باشه آره بابا... خودشه... :w14: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من که اینو نمیشناسم... فقط فهمیدم اسپَمِره... تازشم خودِ خودشه... من که تابلو هستم ولی خودم نیستم توییییییییییییی:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من که تابلو هستم ولی خودم نیستم توییییییییییییی:w00::w00: خودِ خودتی... :w00::w00::w00: گفتم کیه؟؟ نمی دونم کیه... اما هر کی هست واقعاً لُپاش کشیدنیه... :w14: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خودِ خودتی... :w00::w00::w00: نمی دونم کیه... اما هر کی هست واقعاً لُپاش کشیدنیه... :w14: :ws46: راستی چی خودتی؟؟ آهان جیغ جیغو 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ :ws46:راستی چی خودتی؟؟ آهان جیغ جیغو اسپَمر... :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اسپَمر... :ubhuekdv133q83a7yy7 خودتی اصلا" هر چی بگی خودتی :دی لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ بشه هااااااااا من شرمنده نميتونم بمونم شما همچنان بزنيد تو سر و كله هم :62izy85::62izy85::shad::shad: بعد ميام خودم هم كتكون ميزنم :shad: از جانب من ادميني و ايليا رو هم بزنيد :shad: 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ واي دلم نيومد اين قلقلي رو نگا نكنم و برم خدايي چقد بانمكه... ماشالا مثه توپ بوده هاااا 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ واي به حالت ادمين كه من بالاخره وارد شدم پست ديروز من كجاست ؟؟ پاك كردي كه اين ترشيده باز لجش در نياد ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ روز گذشته در پي فرار ناموفق عبدالمهسا ليته ( يكي از سران ترشيده ي انجمن ) از يكي از شيشه هاي ترشي درب هاي انجمن براي مدتي بسته و هرگونه و ورد و خروج براي ساير كاربران ناممكن شده بود . اما خوشبختانه وي در كمتر از 24 ساعت توسط چندي از سربازان گم نام ادمين شناسايي و به بطري انفرادي منتقل شد . اين در حالي است كه يك مقام آگاه وضعيت جسمي ليته را وخيم و رو به ترشا گزارش كرده است . صبح امروز محمد ِ ادمين طي گفت و گويي با خبرنگار ما گفت : خوووشبختااانه كاربران ما كاربران آگاهي هستند . ايشون هم مدتهاست به طرق مختلف سعي در ضربه زدن به نظام انجمن نوانديشي داشتند كه خوب خوشبختانه به حمدالله موفق نشد و توسط سربازان غيوووور ما در داخل مرزهاي انجمن شناسايي و دستگير شد . همچنين ايشان در پاسخ به اين سوال كه چه برخوردي با ليته صورت خواهد گرفت گفت : ماااا ايشون رو نگه مي داريم ، متوقف مي كنيم ، مي خابوبيم وووو اعمال قانون مي كنيم ! ادامه ي خبرها .. آقاي متكي صبح امروز .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده