pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: 2تایکی آقا رضای خودمون یکی هم آقا رضای خودشون سرکا گذاشتي منو :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ parikoochooloo گفته است: اوهوم... :2rqfst4: نامرد:w00::w00: اگه یه بار دیگه این کارو کردی میام توی تاپیک شعر و ادبتون اسپم میکنم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ pianist گفته است: سرکا گذاشتي منو :banel_smiley_4: نه من؟؟؟ این چه حرفیه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: نامرد:w00::w00:اگه یه بار دیگه این کارو کردی میام توی تاپیک شعر و ادبتون اسپم میکنم تو اسپم کن منم میگم ادمینی پاک کنه... :w00: کاری نداره که... 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: با مموش چی کار داری؟؟؟:banel_smiley_4:دور همیم دیگه فقط خواستی جمع رو بهم بزنی؟؟؟ parikoochooloo گفته است: اوهوم... :2rqfst4: من جاسوسم... میگم به مموش:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ zzahra گفته است: من جاسوسم... میگم به مموش:4chsmu1: آفلین... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ zzahra گفته است: من جاسوسم... میگم به مموش:4chsmu1: مموش خودش هم جاسوسه عزیزم هم شغلیت 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ parikoochooloo گفته است: تو اسپم کن منم میگم ادمینی پاک کنه... :w00:کاری نداره که... ادمین پاک نمیکنه من بزرگش کردم محمد رو لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ [LTR][/LTR] eng.esmail گفته است: ادمین پاک نمیکنه من بزرگش کردم محمد رو :w00: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ parikoochooloo گفته است: :w00: داد نزن بهت نمیاد عصبانی بشی 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ مموشی جان من زیاد نمیام واسه اینه که دوستان رو هیچی نمیشناسم ایشالا کم کم اشنا میشم لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: داد نزنبهت نمیاد عصبانی بشی خیلی هم بهم میاد... :w00: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ Doctor_Shovan گفته است: مموشی جان من زیاد نمیام واسه اینه که دوستان رو هیچی نمیشناسم ایشالا کم کم اشنا میشم دستتو بده به من دنبالم بیا تا بچه ها رو بهت معرفی کنم:ws3: من اسماعیل هستم خیلی پسر گلی هستم مموشک رو هم که میشناسی لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ Doctor_Shovan گفته است: مموشی جان من زیاد نمیام واسه اینه که دوستان رو هیچی نمیشناسم ایشالا کم کم اشنا میشم آهان این خانومی هم که میبینی داره اسپم میکنه اسمش پری کوچولویه خیلی رمانتیکه تازه بهشم نمیاد عصبانی بشه همی به ما میخواد تلقین کنه که بهش میاد ولی کیه که باور کنه!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ parikoochooloo گفته است: خیلی هم بهم میاد... :w00: جیغ جیغو 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: جیغ جیغو خودتی... :w00: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ parikoochooloo گفته است: خودتی... :w00: خودت خودتی...:w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ با توجه به اینکه کسی لو نمیده که عکس ماله خودشه من هم مجبورم یه کار غیر اخلاقی انجام بدم دیگه خودش میاد و خودش رو معرفی میکنه الان میذارم 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۸۹ eng.esmail گفته است: خودت خودتی...:w00::w00::w00: اصلنی خیلی خیلی خودتی... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده