قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ به شوهرستان مهسا و دوستان خوش امديد بنگاه شوهريابي مهسا ليته متخصص در فروش انواع قلاب ، تور و ابزار آلات شوهر گيري و شوهر فريبي . ترشيده ها - كپكي ها - ليته ها براي شما برنامه ي ويژه اي داريم با ما تماس بگييرد 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ شوما با اون برگه كه اول كار بهت دادن، با فرم تشخيص هويت، آخر هفته مراجعه كن ای بابا ما از شهرستان اومدیم این همه راه!!!! کی بریم کی برگردیم نمیشه یه کاریش بکنی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم یا فهیمه یا رضا تشخیص دختر یا پسر بودن خیلی سخته 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ به شوهرستان مهسا و دوستان خوش امديد بنگاه شوهريابي مهسا ليته متخصص در فروش انواع قلاب ، تور و ابزار آلات شوهر گيري و شوهر فريبي . ترشيده ها - كپكي ها - ليته ها براي شما برنامه ي ويژه اي داريم با ما تماس بگييرد چینی هستن؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ نمی دونمیا فهیمه یا رضا تشخیص دختر یا پسر بودن خیلی سخته فرزندم شما حدس نزنی خیلی بهتره 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ به شوهرستان مهسا و دوستان خوش امديد بنگاه شوهريابي مهسا ليته متخصص در فروش انواع قلاب ، تور و ابزار آلات شوهر گيري و شوهر فريبي . ترشيده ها - كپكي ها - ليته ها براي شما برنامه ي ويژه اي داريم با ما تماس بگييرد :w00::w00::w00::w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ما از شهرستان اومدیم این همه راه!!!! کی بریم کی برگردیم نمیشه یه کاریش بکنی خوب برگرد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ فرزندم شما حدس نزنی خیلی بهتره من فرزند سجادم:w00::w00: مگه چند سالته؟؟ لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ به شوهرستان مهسا و دوستان خوش امديد بنگاه شوهريابي مهسا ليته متخصص در فروش انواع قلاب ، تور و ابزار آلات شوهر گيري و شوهر فريبي . ترشيده ها - كپكي ها - ليته ها براي شما برنامه ي ويژه اي داريم با ما تماس بگييرد :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00::w00::w00::w00: داااااااااااااد نزن:w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ من فرزند سجادم:w00::w00:مگه چند سالته؟؟ حالا چیکار سن و سال من داری؟؟؟ دهه 60 ام خوب برگرد برگردم نرسیده و عرق تن خشک نشده باید کوله بار سفر رو دوباره ببندم 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ به شوهرستان مهسا و دوستان خوش امديد بنگاه شوهريابي مهسا ليته متخصص در فروش انواع قلاب ، تور و ابزار آلات شوهر گيري و شوهر فريبي . ترشيده ها - كپكي ها - ليته ها براي شما برنامه ي ويژه اي داريم با ما تماس بگييرد هر چي دوووووس داري بوگوووووووووو اصلا اينم نيم وجبي رو هم شوبرش ميدم تا بيشتر لجت بگيره :banel_smiley_4: به يك شوبر كچل و پولدار ، جهت ني ني خوشملمون نيازمنديم ترجيحا ساكن تهران، در منطقه فرمانيه..... با درآمد حداقل 20ميليون.... داراي مدرك تحصيلي دكترا (فرقي نداره در چه رشته اي ) ... با حداقل سه مدل ماشين: بي ام دبيلو.... لامبورگيني.... سوميش به دلخواه خودش اين مرحله اوله... هر كي اين شرايط رو داشت بگه باقيشو خودم ميسنجم ای بابا ما از شهرستان اومدیم این همه راه!!!! کی بریم کی برگردیم نمیشه یه کاریش بکنی شرمنده، هتل كپكوي ايليا در خدمت مسافران عزيز ميباشد.... لطفا تا روشن شدن مسابقه در هتل كپكوي ايليا ساكن شويد :persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :w00::w00::w00::w00::w00::w00: تجمع بیجا مانع کسب است لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ حالا چیکار سن و سال من داری؟؟؟ دهه 60 ام برگردم نرسیده و عرق تن خشک نشده باید کوله بار سفر رو دوباره ببندم اخه گفتی فرزندم خواستم ببینم چه سالی هستی؟؟؟ هر کی گفت دهه 60 یعنی اوایل 60 61 یا 62؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ اخه گفتی فرزندمخواستم ببینم چه سالی هستی؟؟؟ هر کی گفت دهه 60 یعنی اوایل 60 61 یا 62؟؟ نخیرم هیچکدومش من وسط وسطم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ مسافرمون بياد بگه از كجا اومده، و برگ تشخيص هويتشو بده ببينم اصلا تو به كي راي داده بودي؟؟ هان؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ نخیرم هیچکدومش من وسط وسطم ااا پس هم سنیم لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ مسافرمون بياد بگه از كجا اومده، و برگ تشخيص هويتشو بده ببينم اصلا تو به كي راي داده بودي؟؟ هان؟ منو میگی خانم من از اصفهون اومدم اوووو به این داداشی ادمینی رای دادم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ منو میگی خانم من از اصفهون اومدم اوووو به این داداشی ادمینی رای دادم داداش كي؟؟؟؟؟ :jawdrop: اونوقت ايني كه ميگي اسمش چيه؟؟؟ :jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده