Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ بسیار اسپم کردن به آدم حال میده 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ رضاپری کوچولو بالاخره دخمله يا پسله؟ راهنمایی ها کم بودیه راهنمایی بهتر بگو که بیشتر بهش بشه نزدیک شد امكان پذيرنيست ادمين خودمونه بابا منو ميگياااا :62izy85::62izy85: 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ چه میکنه این بازیکن ............ چیز ببخشید مموشک ای بابا هنوز افتتاح نشده 2 صفحه شد.......... 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ ولی من میگم خودتی:w14:پری دخملی خانوم , ساکت , گل و گلاب هست:w14: نیازی به تاپیک نداره همه میشناسنش:w14: مگه نمیبینی مهسا تو پُستِ اولِ تاپیک گفته صاحبِ عسکه بداخلاخه؟!! آخه من کجا بد اخلاخم؟!! :w00: تازشم نوشته قصدِ ازدباج نداره اما من که قصدِ ازدباج دارم... تازم کجا همش من دنبالِ پارتی بازی اَم؟!!:w00: من که تو این سایت هیچ آشنایی ندارم... 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ همی درود بسیار حضرت ایلیای نواندیشی......... تخت پادشاهی حضرتعالی مستدام باد قربان........... :w410: موعليكم .. درود جناب رضا عزيز بسي كيفور شديم از نيك پستتان خاك نوانديشان به سلامت باد 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ نميدونم کيه ولي دوست دارم لپشو بکشم... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ جاااااان !؟ پاپوووووووش ؟؟؟ جسارت ؟؟ گستاخي به مدير ؟؟؟ بدم درختاي ميم خونتونو بكنن ديگه نتوني تكيه بدي بهشون ؟؟؟ پاپوش کجا بود؟؟؟ تازه اون درختای پارک جنگلی بود ما درخت توی خونمون نداریم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ چه میکنه این بازیکن ............ چیز ببخشید مموشک ای بابا هنوز افتتاح نشده 2 صفحه شد.......... تو فقط ببين من كيم :62izy85::62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ طبق آخرین مطالعات تیم تحقیقاتی93% شبیه به پری خانومه ولی اون 7% شبیه به کسه دیگه ایه که داریم تحقیق میکنیم هنوز گزارشات متعاقبا" اعلام میشه اینجوری که شماها میگین شایدم من باشم... :626gdau: مهسا این عسکه منو از کجا آوردی گذاشتی تو مسابقه؟!! :w00: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ بسیار اسپم کردن به آدم حال میده الاسپم المصباح الهدي و سفينه النجات 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ مگه نمیبینی مهسا تو پُستِ اولِ تاپیک گفته صاحبِ عسکه بداخلاخه؟!! آخه من کجا بد اخلاخم؟!! :w00:تازشم نوشته قصدِ ازدباج نداره اما من که قصدِ ازدباج دارم... تازم کجا همش من دنبالِ پارتی بازی اَم؟!!:w00: من که تو این سایت هیچ آشنایی ندارم... اولا اینکه وقتی داد میزنی یعنی بداخلاقی :w00: دختر بی حیا:w00: برو الان میگم یه خواستگار بیاد:persiana__hahaha: یادت نیست بهم گفتی حمید پارتی داری؟؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ مگه نمیبینی مهسا تو پُستِ اولِ تاپیک گفته صاحبِ عسکه بداخلاخه؟!! آخه من کجا بد اخلاخم؟!! :w00:تازشم نوشته قصدِ ازدباج نداره اما من که قصدِ ازدباج دارم... تازم کجا همش من دنبالِ پارتی بازی اَم؟!!:w00: من که تو این سایت هیچ آشنایی ندارم... منطقی بود 1% شبیه به پری خانومه 99 در صد یه تپل 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ اینجوری که شماها میگین شایدم من باشم... :626gdau:مهسا این عسکه منو از کجا آوردی گذاشتی تو مسابقه؟!! :w00: خب ديگه، من هر كيو بخوام عسكشو پيدا ميكنم راستي براي اين تپلك خواستگار نياريناااااااا، من شوبرش نميدمممممممم :w00::brodkavelarg::w00: 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ اولا اینکه وقتی داد میزنی یعنی بداخلاقی:w00: دختر بی حیا:w00: برو الان میگم یه خواستگار بیاد:persiana__hahaha: یادت نیست بهم گفتی حمید پارتی داری؟؟:jawdrop: به من میگی بی حیا؟!! :ubhuekdv133q83a7yy7 سپهررررررررررررررررررررررررررررررر کجایی؟!! :w74: نخیرشم یادم نمیاد... :w00: منطقی بود1% شبیه به پری خانومه 99 در صد یه تپل :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ به من میگی بی حیا؟!! :ubhuekdv133q83a7yy7 سپهررررررررررررررررررررررررررررررر کجایی؟!! :w74:نخیرشم یادم نمیاد... :w00: دیدی بداخلاقی بداخلاق امتیازمو بدید کار دارم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها من هر چي عسكشو نگاه ميكنم همش دلم ميخواد لهش كنم :ws47: 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ دیدی بداخلاقیبداخلاق امتیازمو بدید کار دارم:persiana__hahaha: تو مگه دخملی شکلک دخملونه میزاری؟!!:w00: 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها من هر چي عسكشو نگاه ميكنم همش دلم ميخواد لهش كنم :ws47: خُب این ثابت می کنه من نیستم... چون مهسا منو خیلی دوست داره... هیچوقتم دلش نمی خواد لهم کنه... 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها من هر چي عسكشو نگاه ميكنم همش دلم ميخواد لهش كنم :ws47: خوب پس مطمئن شدم پریکوچولو هستش:ws28: تو مگه دخملی شکلک دخملونه میزاری؟!!:w00: دوس دالم خُب این ثابت می کنه من نیستم... چون مهسا منو خیلی دوست داره... هیچوقتم دلش نمی خواد لهم کنه... اتفاقا معلوم شد که خوده تویی 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ خوب پس مطمئن شدم پریکوچولو هستش:ws28: دوس دالم اتفاقا معلوم شد که خوده تویی حمید میزنمتاااااااااااااااا... :w00: مهسا بیا این حمیدو بنداز بیرون... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده