Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ کجا این شبیه منه؟!! پس خودتی ..... خود خودت .... ... .. تا اینجا که من هرچی حدس زدم درست در اومد ... باور نداری از مهسا خانم بپرس ... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من اصلا هیشکیه ایول به این میگن یه حدس عالی 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ پس خودتی .....خود خودت .... ... .. تا اینجا که من هرچی حدس زدم درست در اومد ... باور نداری از مهسا خانم بپرس ... شاید خودم باشم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ خوب مهسا گفتش یه مدتی نمیتونه بیاد پس فعلاً مجبوریم همینطوری بمونیم تو خماری 4 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ خوب مهسا گفتش یه مدتی نمیتونه بیاد پس فعلاً مجبوریم همینطوری بمونیم تو خماری چقده بد... :hanghead::hanghead: 2 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ باسلام مهسا گفت که من بیام و بگم که برنده این دوره از مسابقات من هستم خودش نتونست بیاد و اینو بگه از شرکت شما در این مسابقه ممنون :shad: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ باسلاممهسا گفت که من بیام و بگم که برنده این دوره از مسابقات من هستم خودش نتونست بیاد و اینو بگه از شرکت شما در این مسابقه ممنون :shad: خوب مگه حدس شما کی بود؟! چرا این جوری شد این دفعه...؟! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ هنوز معلوم نیست. مهسا در رفته. چون جواب مسابقه معلوم نشده من به خودم 20 امتیاز میدم و 50 امتیازم از مهسا کم میکنم کیا موافقن این امتیاز از مهسا کم بشه؟ 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ هنوز معلوم نیست. مهسا در رفته. چون جواب مسابقه معلوم نشده من به خودم 20 امتیاز میدم و 50 امتیازم از مهسا کم میکنم کیا موافقن این امتیاز از مهسا کم بشه؟ من موافقم به شرطی که کم بشه و به من برسه 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من دارم کم کم نگران این مموش میشم... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ هنوز معلوم نیست. مهسا در رفته. چون جواب مسابقه معلوم نشده من به خودم 20 امتیاز میدم و 50 امتیازم از مهسا کم میکنم کیا موافقن این امتیاز از مهسا کم بشه؟ اگه نظر منو میخوای همه امتیازاشو کم کن بین بچه ها پخش کن 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخرشم نفهمیدیم این لُپ تپلی کیه.... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مهسا بدو بيا موتور اينجا رو روشن كن :w00: كلي خاك نشسته بود دست تنها تميز كردم .... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من موافقم یه هل بدید ببینیم خودمون نمی تونیم روشن کنیم!!! 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ از همگي واقعا عذر ميخوام شرايط مناسبي براي ايجا بودن نداشتم سعي ميكنم تا چند روز ديگه بتونم مسابقه رو راه بندازم امشب هم خيلي خيلي التماس دعا دارم حقيقتش دوس نداشتم اينجا با بي حوصلگي و دل مرده بيام... اما به خاطر شادي شما سعي ميكنم تا چند روز ديگه حتما مسابقه بعدي رو راه بندازم... ممنون كه تحملم ميكنيد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده