hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر، ۱۳۹۴ Mahnaz.D گفته است: پول بلیط هواپیمامو بده... نامردم نیام از من بخر تخفیفم میدم محمد 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر، ۱۳۹۴ من خیلی دوست دارم این برنامه رو ولی 1.مترو خروجی ایران خودرو کجاس؟ 2.آیا نمیشه منتقل شه هفته آتی؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر، ۱۳۹۴ 3.من افرا غیر نواندیشانی رو میتونم بیارم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر، ۱۳۹۴ kimia گفته است: من خیلی دوست دارم این برنامه رو ولی 1.مترو خروجی ایران خودرو کجاس؟ 2.آیا نمیشه منتقل شه هفته آتی؟؟؟؟ منظورم همون ایستگاه مترو ایران خودرو. بین تهران - کرج فقط دوستانی که با مترو میان حواسشون باشه مترو سریع السیر سوار نشن این هفته گذاشتیم به خاطر تخفیفی که داره. وگرنه این قیمت نیست. از طرفی جمعه هم چون عید غدیر بود نذاشتیم. در مورد همراهم که گفتی مشکلی نداره 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر، ۱۳۹۴ Mohammad Aref گفته است: منظورم همون ایستگاه مترو ایران خودرو. بین تهران - کرجفقط دوستانی که با مترو میان حواسشون باشه مترو سریع السیر سوار نشن این هفته گذاشتیم به خاطر تخفیفی که داره. وگرنه این قیمت نیست. از طرفی جمعه هم چون عید غدیر بود نذاشتیم. در مورد همراهم که گفتی مشکلی نداره من این مترو ر نمیشناسم ولی پیداش میکنم بزار با دوستان مشورت کنم بهت خبر نهایی رو میگم به زودی با سپاس ویژه از این برنامه عالی 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر، ۱۳۹۴ بیاین برین دیگه، فرصت به این خوبی راستی فراموش نکنین که نوبت کیه سور بده، نمیخوام بگم کیه ولی یه شمالیه خسیسه 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۹۴ 5 شنبه نمیتونم بیام جمعه هم بازه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۹۴ منم که تهران نیستم. چه حیف. لطفا برنامه هارو بذارید یکشنبه تا سه شنبه که منم تهران باشم????? درکل امیدوارم به همه خوش بگذره. ❤❤ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۹۴ sun-shine گفته است: بیاین برین دیگه، فرصت به این خوبی راستی فراموش نکنین که نوبت کیه سور بده، نمیخوام بگم کیه ولی یه شمالیه خسیسه تو حرف زدن خسیسه چه برسه سور 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مهر، ۱۳۹۴ این باغ همه روزه هستش. ولی خب الان تو دوره تخفیفه و همیشه با این قیمت نیست. 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مهر، ۱۳۹۴ الان دیدم 10:27 شبفککنم همه رسیدن خونه خوابیدن دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر، ۱۳۹۴ کسایی که نیومدن چه اشتباهی کردن. جایی فوق العاده قشنگ و دیدنی و خیلی بزرگ که ما فقط تونستیم نصفشو بریم. شانسمون آب و هوا هم خیلی خوب بود. صبح یه کمی باد و بارون شد. اما خیلی کوتاه بود و بعدش هوا خیلی خوب بود. ظهرم یه کمی آفتابش گرم شد اما نه اونقدر گرم مثل روزای قبلش. متأسفانه علیرغم درخواست های دوستان، واسه گذاشتن برنامه، اولین برنامه عمومی غیر از نمایشگاه کتاب که تقریباً بعد از دو سال گذاشته شد، اونم یه جای خیلی عالی و داخل خود تهران که ساعات زیادی رو هم ازمون نمیگرفت، استقبال و حضور به شدت ضعیف بود. از بچه های کشاورزی و محیط زیست و فضای سبز که رشته های مرتبط با این برنامه بودن، هیچ کدوم نیومدن. از بچه ها غیر از داداشم فقط ایمان و حمیدشهرساز اومدن که دستشون هم درد نکنه. البته دوتا از همکارای مهدی هم بودن. به خود من که خیلی خوش گذشت فکر نمیکردم همچین فضاهای قشنگی رو داشته باشه. فقط اینم بگم که لطفاً دوستان واسه گذاشتن برنامه های عمومی این چنینی دیگه درخواستی ندن. مدیران عزیز هم تو جلسات مدیریتی مطرحش نکنن دیگه. قطعاً اهمیتی داده نمیشه چون ما هم بیکار نیستیم وقتمون رو واسه هماهنگی سر چیزایی بذاریم که قرار نیست توجهی بشه. بعداً یه سری عکس ها رو میذارم. 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر، ۱۳۹۴ دوستانی که دیروز تشریف آوردن بسیار خوب بود و خوش گذشت. دوستانی که هم نیمدن ایشالا بعدا دوباره زیارت بشن چند تا عکس میزارم از طبیعت این باغ زیبا و عجیب تا فقط دوستان بتونن کمی از زیبایی های باغ رو ببینن 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر، ۱۳۹۴ این عکس ها هم تو سایت سیتی پدیا دانشنامه شهری ایران و هم تو گالری حمید شهرساز هم قرار داده میشه امیدوارم لذتشو ببرید 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده