bar☻☻n 5895 ارسال شده در 10 آذر، 2015 قرار دوستی ها تا ابد برقرار باد...:connie_24: سپاس از زحمات همه ی گلای انجمنیک 5
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 11 آذر، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به به عرض تبریک مخصوص خدمت مدیریت و همه خوبان پرتلاش تالار امید که سال های سال به خوبی و خوشی با هم و در کنار هم فعال باشین :icon_gol: 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اینجانب تمنا تبریک میگویم خیلی زیاد ولی با تاخیر... تبریک.مبارک.صد سال به ین سالا با خوشی و سلامتی تک تک دوستای خووووووبم. 4
Mahmoud mazloom 12 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سلام به همه دوستان ، من عضو جدید هستم و تاز دارم با plc آشنا میشم مخصوصا دلتا . از آشنایی با شما خوشحالم . و امیدوارم در کنار شما دوستان گلم چیزی یاد بگیرم از همگی شما سپاسگزارم . 2
Peyman 16150 ارسال شده در 25 دی، 2015 تبریک می گم تولد انجمن رو (ببخشید با تاخیر) امیدوارم انجمن موفق باشه و همیشه رو به جلو حرکت کنه. 4
afa 18504 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 سلام به همه دوستان و سلام مخصوص به مدیران گرامی.... تبریک میگم خیلی عذرخواهم خیلی با تاخیر شد. خوشحالم که روزی در همچین انجمن موفق و پویایی فعالیت داشتم یاد بخیر همچنان موفق و پیروز باشید:icon_gol::icon_gol: 4
ارسال های توصیه شده