hasti1988 22046 ارسال شده در 6 مهر، 2015 تبریک میگم شهدخت جان ،بهترینها رو برات آرزومندم خانوم هنرمند ....
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 6 مهر، 2015 :ws3:سلاااااااااااام سلام دوستای خوبم....:ws3: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:تولد بانوی هنرمند انجمنه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :icon_gol::icon_gol:بانوی گلم توووووووووووووووولدت مبااااااااااااااااااااااااااارک:icon_gol::icon_gol: ....آرزوی بهترینهارو تو این روز مبارک برات از خدا میخوام..... خووووووووووووووشبت و عاااااااااااااااقبت بخیر بشیییییییییییییی سلامت و شاد کنار عزیزا دلت همیشهههههههههههه مهربانم یک جهان قاصدک ناز به راهت باشد بوی گل نذر قشنگی نگاهت باشد وخداوند شب و روز و تمام لحظات با همه قدرت خود پشت و پناهت باشد تولدت مبارک بانوی مهربان... تووووووولدت مباااااااااااااااااااااارک shahdokht.parsa بفرماااااایید ککککییییکککککک ... یه دنیا مممنون عزیزمممممممممممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:heartshape2::heartshape2: :w72::w72::w72: به همچنین شما هم درکنار خانوادهتون شاد و سربلند و سلامت باشید. :aghosh::aghosh: سالگرد تولد شما ، باشد تولد ديگري در جهان مفهوم و معني به ياري دوست.سلام و تولدتون مبارك :w72: تولدتون مبارکانشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید :w72: تولدتون مبارک :icon_gol: :w72: به به مبارک باشهایشالا تولد 120 سالگی :w72: با این همه عوامل بیماری زا جزو مقاومها حساب میشم اون موقع قبلنا هر 120 سال جشن میگرفتند به خرج دولت الان دیگه خرجشونم ما باید بدیم . ممنون :flowerysmile::flowerysmile: تبریک :w72::w72: تولدتون مبارک:happy::rose: ،انشاالله که لحضات خوبی رادرکنارخانواده داشته باشیدوتویکارهات هم موفق باشی. :w72::w72: خدای اطلسی ها با تو باشد پناه بی کسی ها با تو باشد تمام لحظه های خوب یک عمر به جز دلواپسی ها با تو باشد .تولدت مبارک :w72::w72: ممنون با آرزوی بهترین ها تولدتون مبارک:icon_gol: :w72::w72: بهترینارو براتون آرزو دارم....تولدتون مبارک :w72::w72: با تشکر از همتون که تشریف آوردید
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 6 مهر، 2015 تولدتون مبارکامیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: :w72::w72: تولدتون مبارک .ایام به کام . :w72::w72: تولدتون مبارک امیدوار همیشه شاد و پیروز باشین :w72::w72: تولدتون مبارک :w72::w72: تبریک میگم بانو :w72: تولدتون مبااارکبا ارزوی بهترینهااااا :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :w72::w72: تولدتون مبارک، امیدوارم در زندگیتون به بهترین ها برسید :w72::w72: تولدتون مبارک ایشالا 40000 ساله بشی ارامش و سلامتی برای شما ارزو دارم فسیل زنده قراره بشم دیگه:girl_in_dreams: ممنون :w72: به بههه مباركهههه :w72: سلامت باشی به همچنین شما تولدتون مبارک..........با آرزوی بهترینها.... :w72::w72: سلام:hapydancsmil:یه بار دیگه تبریک میگم... امیدوارم موفق باشین :w330::w72: بازم ممنون تولدتان مبارک ...با آرزوی سلامتی و شادی ...:icon_gol: :w72::w72: سلام.تولدت مبارک.از خدا میخام بهترین خاطره ها و روزها رو داشته باشی..:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :w72::w330: تبریک میگم ایشالله تولد 120 سالگی :w72: درودمبارکه هر چند قدیمی هستی ولی من زیاد نمی شناسمت ب هر صورت، تولدت مبارک. سال خوبی پیش رو داشته باشی درود من سفیدبرفی سابقم یه زمانی خیلی پررنگ تر بودم یه مدتی هست کلا کمرنگ شدم ممنون که تشریف آوردید:w72::w72: تولدتون مباركاميدوارم هميشه شاد و موفق باشين. :w72::w72: تولدتون رو دوباره تبریک میگم با آرزوی بهترین ها برای شما:icon_gol: :w72::w72: یه دنیا ممنون تولدتون مبارکباآرزوی بهترینا برای شما...:icon_gol: :w72::w72: تبریک میگم.:rose: :w72::w72: تولدتتون مبارک امیدوارم همیشه شاد و سلامت و مؤفق باشید :w72::w72: تولدتون مبارک :w72::w72: مبارک باشه عزیزم :w72::w72: تولدتون مبارک :w72::w72: دوست خوب انجمن تولدتون مبارک:icon_gol::happybday: ممنون .سلامت باشید:w72::w72: سلام ، تولدت مبارک :icon_gol: :w72::w72: اا ما تبریکو گفتیم که تاپیکو ندیده بودم. تولدت مبارک ننه جان :happybday::happy: پسرم حالا واقعی نتونستم بخاطر شب قدر تولد بگیرم میگرفتی اینجا برام. زحمتش افتاد رو دوش Tamana73 عزیزم یاد بگیر یکم پسرم:girl_yes2: بازم ممنون :w72::w72: زندگی سرشار از تغییرات هیجان انگیز خالی از هر گونه یکنواختی برایتان آرزومندم...تولدتون مبارک... هیجان مثبت باشه خیلی هم خوبه :w72::w72: تولــــــدتون مبارکـــــــبا آرزوی بهترین ها ..:icon_gol: :w72::w72: تولدتون مبارکانشالله بحق این شبای عزیز عاقبت بخیر بشین :w72::w72: تبریک میگم شهدخت جان ،بهترینها رو برات آرزومندم خانوم هنرمند .... مرسی عزیزم خودتم هنرمندی :heartshape2::boos::w72::w72: تولدتون مبارک.:w71:امیدوارم همیشه سالم و پیروز باشین. :w72::w72: تبریک میگم:icon_gol::icon_gol: :w72::w72: از همتون ممنونم شرمنده خیلی ها رو ممکنه چون جدید هستند درست نشناسم.:icon_pf (34): بهر حال دوستان مجازی حقیقی خوبی هستند همتونو دوست دارم :w36::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
nasim184 12256 ارسال شده در 6 مهر، 2015 دوست جونی خودم..مجدادا البته تولدت مبارکککک:hapydancsmil::hapydancsmil: خودت بهترینی...بهترین ها هم برات لتفاق بیفته
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مهر، 2015 یادش بخیر همین پارسال جشن تولد گرفتم تو انجمن یک سال گذشت ای پیری چرا اومدی یکسال گذشت ...... سپید برفی هنرمند یدونه انجمن تولدت مبارک ... هرچی و هر کی تو دلته بهش برسی...
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 6 مهر، 2015 به تیر ماهی ها باید به صورت ویژه تبریک گفت تولدتوووووووووووووووووووووووون مبارک :icon_gol:
m@ry@71 3690 ارسال شده در 6 مهر، 2015 تـــــولـــــد تــــــولد تولدت مبااااااااارک:hapydancsmil: همیشه شاد وسلامت باشی
delovan20 1048 ارسال شده در 6 مهر، 2015 عزیزم تولدت مبارک برات ازو دارم خدارو و انچه تو خواهی و خدا داند
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 8 مهر، 2015 بانوی هنرمند انجمن تولدت مبارک امیدوارم شاااااااد و پرانرژی باشی.:icon_gol:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مهر، 2015 تولدت مبارکککککککککککککک:hapydancsmil: :w72::w72: دوست جونی خودم..مجدادا البته تولدت مبارکککک:hapydancsmil::hapydancsmil:خودت بهترینی...بهترین ها هم برات لتفاق بیفته مرسی عزیزممممممممم تولد خودتم مبارک همینهایی که بهم گفتی برای خودتم:4uboxsmiley::w72::w72: :cakesmileyf: یادش بخیر همین پارسال جشن تولد گرفتم تو انجمن یک سال گذشت ای پیری چرا اومدی یکسال گذشت ......سپید برفی هنرمند یدونه انجمن تولدت مبارک ... هرچی و هر کی تو دلته بهش برسی... واقعا اصلا نمیدونم سال گذشته چطوری گذشت ممنون تو دلم جدیدا هیچی نیست :w72::w72: به تیر ماهی ها باید به صورت ویژه تبریک گفت تولدتوووووووووووووووووووووووون مبارک :icon_gol: تولد شما هم مبارکککککککککککککک شرمنده امسال اصلا تو مودش نبودم برای همه تیرماهییها تک تک تولد بگیرم:w554: :w72::w72::cakesmileyf: تـــــولـــــد تــــــولد تولدت مبااااااااارک:hapydancsmil:همیشه شاد وسلامت باشی :w72::w72: عزیزم تولدت مبارک برات ازو دارم خدارو و انچه تو خواهی و خدا داند :w72::w72: بانوی هنرمند انجمن تولدت مبارک امیدوارم شاااااااد و پرانرژی باشی.:icon_gol: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w72::w72: تولدت مبارک بانو :w72::w72: مبارک باد 1 سال گذر عمرتون :w72::w72: تولدتون مبارکهمیشه موفق و شاد باشین:icon_gol::icon_gol: :w72::w72: تبریک میگم :w72::w72: :w36:
ارسال های توصیه شده