Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ من کاری با بقیه ندارم اما زمانی وارد یک بحث منتقدانه میشم که خودم رو در اون زمینه خاص اصلاح کردم حالا یا توسط تربیت خانوادگی یا توسط مطالعه یا یه تبلیغ یا حرف مثبت و درست و نظر درست یک فرد تو یک بحث تونستم خودمو اصلاح کنم حالا میخوام بدونم نظر دیگران چیه ... به نظر اونا که یک قشر تحصیلکرده ام هستن چرا این معضلات وجود داره... چاره چیه ؟ ما هم دنبال راه حلیم ... بحث بی سود فایده نداره منم خودم مخالف بحث های بی نتیجه ام ... میخوام بدونم مشکل مردم ما چیه در اون زمینه ها چرا به اینجا رسیدیم چرا همیشه اجازه نظر دادن به خودمون میدیم در حالی که هنوز سراپا ایرادیم ... در واقع دلیل زدن این تاپیک همیناست میخوام بدونم... وگرنه کسی با نظر دادنه خالی بی برداشت بی نتیجه اونم تو گفت و گوی ازاد یه انجمن نتونسته انقلاب کنه که! متاسفانه در مورد اون اقلیت جامعه باهات مخالفم... اگر مشکل اقلیت بود کسی فقط در تاکسی بحث نمیکرد الان در این سطح بسر نمیبردیم ... ایول دقیقاً منظورم همینه کاش زودتر این پستو میدیدم، نمی نوشتم پست قبلی رو دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده