Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ به به به تولد عمو مهربونمه... پلک جهان می پرد دلش گواهی میدهد امشب اتفاقی می افتد وفرشته ای از آسمان فرود می آید :w42::TAEL_SmileyCente::626gdau::dancegirl2::flowerysmile::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:TAEL_SmileyCente::flowerysmile: ایشالله یه میلیارد سال زنده باشین سایه تون رو سر هممون باشه و حالا نوبتیم باشه نوبت رقص وشادیه بچه ها امشب باید بترکونین ها پس همگی دست هورااااااااااا جیغ سووووووت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داداش بدو بیا شمعاتو فوت کن تا 1000 سال زنده باشی دست سووووووت هوراااااااااااااااااااا و حالا همگی با هم بخونیم تولدت مبارک تولــــــــــــــــــــــــــدت مبــــــــــــــــــــــــــــارک حالا بفرمایین از خودتون پذیرایی کنین نوش جونتون و اینک نوبت باز کردن کادو هااااااااا اینم کادوی خودم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ بههههههه بههههههه تولد بزرگ مرد انجمن مرد مهربون همه چی تمووووووووم پاسال همین مناسبت شد دلیل آشناییم باهاتون چقدر خوووووووب هیچوقت فرااااااموش نمیکنم. بهترین هارو از خدا میخوام واس خودتون و خانوادتون. سلامتی و شادی و موفقیت.... لحظه هاتون پراز آرامش قلبی..... تشکر میکنم از وجودتون تو انجمن. ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :hapydancsmil: ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ زادروزتون مبارک.... ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ آقا 1 بامعرفت تو کل دنیا باشه همین داداش خوبم آقا مهدی هستن.. اصلا شک نکنید ک 100% باطله.. بهترین دستاورد حاصل از انجمن واسه من، آشنایی با ایشونه.. در محبت و معرفت و خوبی و خلاقیت و مهربونی و خلاصه هرچه خوبان دارند، زبانزد هستن.. :icon_gol: آقا مهدی، برادر خوبم، از صمیم قلبم براتون بهترینارو از خدا میخوام.. بهترینا .. تنی سالم.. دلی شاد.. روزگاری خوش و مملو از موفقیت و شادکامی :icon_gol: حالا دوستان بزنید دست قشنگه رو ک قراره افطاری مهمون آقامهدی باشیم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک آقا مهدی ایشالا همیشه در کنار خونواده عزیزتون بهترین زندگی رو داشته باشین لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ سلام خیلی خیلی تبریک میگم آقا مهدی مهربون با آرزوی بهترین ها برای شما:icon_gol: تولد آسمانیتون مبارک.... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ آقا مهدی گل تولدتون مبارک. امیدوارم بهترین ها در انتظار شما و خانوادتون باشه.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک آقا مهدی، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ فریماه جونم از من خواستن که تولدتون رو تبریک ویژه بگم :happy: :w70:تولدت مبارک بابای بها ر:w70: :w31: :cakesmileyf: :4uboxsmiley: آب زنید راه را حین که نگار میرسد مژده دهید باغ را بابای بهار میرسد شاعرش هم اقای رفسنجانی هستن لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ داداش مهدی عزیز و مهربون تولدتون مبارک... ایشالا همیشه زنده باشید و به آرزوهاتون برسید:icon_gol::icon_gol: :626gdau::626gdau::626gdau::w14::w14::w330::w330::w330::w330: :happy::happy: :w70::cakesmileyf::w70::w70::w70: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک آقامهدی گل:w70::flowerysmile: با آرزوی بهترینها...:626gdau: لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ ســــــــــلام تولدتــون مبارک آقا مهدی همیشه موفق باشید لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ تولدتون مبارکــ.. با آرزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام وعرض ادب ...من محبت همه دوستان رو که اینجا لطف داشتند وهمچنین دختر بارون عزیز رو که بااین معرفت وبزرگواریش منو شرمند ه کرد ،به صورت ویژه پاسخ خواهم داد..از همتون سپاسگذارم ...یه مدت کوتاهی فرصت میخوام برای تنظیم پاسخم ... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ تبریک . تولدتون مبارک انشالله عاقبت بخیر بشین. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ مهدی جان با تاخیر ببخشید تولدتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارک یگانه ستاره معرفت انجمن لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ به به من که خیلی خوشحااااااال شدم اخه تولد یکی از بهترینها وبامعرفت ترینهاست که من این معرفت رو خودم دیدم که میگم هاااااا اقا مهدی تولدتون مبااااااااااااااااااااااااااااااااااارک.... بهترینها رو براتون ارزومندم...... امیدوارم همیشه شاد وخوشحال وسالم و سعادتمند وموفق باشید.... یعنی برای بعضی ها ادم هرچی ارزوی خوب کنه کمه....شما هم ازاون دست ادم هایی.... :love070::w70::cakesmileyf::rose::w554::w42::w330::happy: البته با اونکه کیک وشیرینی وابمیوه رو شما باید بدید ...ولی چه کنیم ما هم ازبس بامعرفتیم اینایی که وظیفه مسلم شماست وتقدیم میکنیم.. فوت کنید تا شمع ها خاموش نشده.... اینم به مناسبت تولد شما دادم تو خیابونا اتیش بازی کنن..... اینم ابمیوه تا گلوتون خشک نشه... اما کاااااادو.... البته الان بازش نکنید چون هنوز کادو رو توش نزاشتم پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این چندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . . با ارزوی بهترین هااااااااااااااااا :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ فریماه جونم از من خواستن که تولدتون رو تبریک ویژه بگم :w70:تولدت مبارک بابای بها ر:w70: تقدیم به همه شما عزیزان که محبت کردید ...جبران بخش کوچکی از محبت شما... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ داداش مهدی عزیز و مهربون تولدتون مبارک... ایشالا همیشه زنده باشید و به آرزوهاتون برسید:icon_gol::icon_gol::626gdau::626gdau::626gdau::w14::w14::w330::w330::w330::w330: :happy::happy: :w70::cakesmileyf::w70::w70::w70: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq تولدتون مبارک آقامهدی گل:w70::flowerysmile:با آرزوی بهترینها...:626gdau: [ATTACH=CONFIG]19607[/ATTACH] ســــــــــلام تولدتــون مبارک آقا مهدی همیشه موفق باشید تولدتون مبارك تولدتون مبارکــ.. با آرزوی بهترین ها تبریک .تولدتون مبارک انشالله عاقبت بخیر بشین. مهدی جان با تاخیر ببخشیدتولدتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارک یگانه ستاره معرفت انجمن به بهمن که خیلی خوشحااااااال شدم اخه تولد یکی از بهترینها وبامعرفت ترینهاست که من این معرفت رو خودم دیدم که میگم هاااااا اقا مهدی تولدتون مبااااااااااااااااااااااااااااااااااارک.... بهترینها رو براتون ارزومندم...... امیدوارم همیشه شاد وخوشحال وسالم و سعادتمند وموفق باشید.... یعنی برای بعضی ها ادم هرچی ارزوی خوب کنه کمه....شما هم ازاون دست ادم هایی.... :love070::w70::cakesmileyf::rose::w554::w42::w330::happy: البته با اونکه کیک وشیرینی وابمیوه رو شما باید بدید ...ولی چه کنیم ما هم ازبس بامعرفتیم اینایی که وظیفه مسلم شماست وتقدیم میکنیم.. فوت کنید تا شمع ها خاموش نشده.... اینم به مناسبت تولد شما دادم تو خیابونا اتیش بازی کنن..... اینم ابمیوه تا گلوتون خشک نشه... اما کاااااادو.... البته الان بازش نکنید چون هنوز کادو رو توش نزاشتم پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این چندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . . با ارزوی بهترین هااااااااااااااااا :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: به پاس محبت شما تقدیم میگردد ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ عمو زفسنجاااانی؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کردی عالی بوووووووووووود من که اشکم اومد کارت بی نظیر بووووووووووووووووووووووود:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده