M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام،وام ازدواج قسطش که زیاد نیس تو راه هم بری باید بیشتر از ماهی صدتومن دربیاری،درنهایت با این پول فقط میشه دلالی کرد، مثلا من خودم اون اولا تجهیزات وایرلس از عمده فروش میخریدم به جاهای دیگه میفروختم،خرید و فرروشم هم اینترنتی بود . 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام،وام ازدواج قسطش که زیاد نیس تو راه هم بری باید بیشتر از ماهی صدتومن دربیاری،درنهایت با این پول فقط میشه دلالی کرد، مثلا من خودم اون اولا تجهیزات وایرلس از عمده فروش میخریدم به جاهای دیگه میفروختم،خرید و فرروشم هم اینترنتی بود. جالبه هم درامدش خوبه هم وقت کمی میگیره هم باکلاسه عالی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اینکارهم می شودکردیه ستگاه سیلک بگیری حتی زیرزمین هم میشه اینکارروکرد ولی خیلی بوداره. درکنارش مهرهم بساز درکنارش پارچه نویسی هم می توانی بکنی درکنارش نمایندگی فروش پنل sms هم داشته باشی.خودت هم sms بفرستی. خودم به اینکارها علاقه دارم ورفتم دنبالش ولی بخاطر مشکلات نتوانستم انجام بدم . بنظرم خوب آمدچون کارچاپ و تبلیغاته وکاریه که می شودگسترش داد . یه کاردیگه هم می شه کرد یه کیسه خاک رس ،یه بطری مشک یا گلاب بگیری قاطی کنی مهردرست کنی بجای مهرکربلا بفروشی راستی اگرشمال یاجای دیگر آشناداری می توانی برنج هم بیاری وتهران بفروشی . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده