Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ فردا اگه قضیه 5+1 بخوبی و خوشی حل شد , خوردو قصه ش فرق خواهد کرد. اینم باید در نظر بگیری/. فکر نکنم قضیه 6 حل بشه!!! یعنی چشمم آب نمیخوره! با این حال این فرقی تو قراردادی که بستن نمیکنه! یعنی تا اون لحظه هرکی قرارداد بسته باشه باید بر اساس همون 23 درصدی که گفتن بدن! با این حال میتونه روی فروش برگه پیش فروش اثر داشته باشه! 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ منم همین حدودا پول دارم. میخام ی مقدارشو برم طلا بخرم اما برای بقیش برنامه ای نریختم. ی چیزایی تو ذهنم هست اما فقط ت وذهنمه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اتفاقا چون دانشجویی بهترین وقته! تو زمینه ای فعالیت میکنم ک قسمتی از کارمون مشاوره برا راه اندازی کسب و کار و برنامه ریزی شغلی. ما داریم خودمون رو میکشیم ک ملت بفهمن باید کار رو از دوران دانشجویی شروع کرد.دوره لیسانس. هستن از اعضمون که دانشجوی لیسانس هستن و خوابگاهی.و الان کسب درامد میکنن.اونم با کاری ک مرتبط با رشته شون هستش.و اصولیه.نه رو هوا. تو هم بهتر وقتت رو قدر بدونی چن سال دیگه حسرت این دوره رو میخوری که چه کارا میتونستی بکنی و چند قدمی جلوتر باشی ولی نکردی. همه اینا فقط و فقط برنامه ریزی میخواد 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سود و زیان همیشه هست. میخوام بهت بگم در کنار برنامه های اقتصادی اینم فراموش نکن که زندگی تو و همسرت مهم تر از مسائل اقتصادی و این حرفاست. براتون ارزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم همیشه در کنار هم خوشبخت باشید و بدونید که زندگی خوب و بد داره و همه ارزش ها به موفقیت در عرصه اقتصادی وابسته نیست و امیدوارم تا حدی خوشبخت باشی که اصلا فرصت نکنی به چیزی بیشتر از ارزش زندگی مشترک بیندیشی. براتون از صمیم قلب ارزوی خوشبختی میکنم. 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اتفاقا چون دانشجویی بهترین وقته!تو زمینه ای فعالیت میکنم ک قسمتی از کارمون مشاوره برا راه اندازی کسب و کار و برنامه ریزی شغلی. ما داریم خودمون رو میکشیم ک ملت بفهمن باید کار رو از دوران دانشجویی شروع کرد.دوره لیسانس. هستن از اعضمون که دانشجوی لیسانس هستن و خوابگاهی.و الان کسب درامد میکنن.اونم با کاری ک مرتبط با رشته شون هستش.و اصولیه.نه رو هوا. تو هم بهتر وقتت رو قدر بدونی چن سال دیگه حسرت این دوره رو میخوری که چه کارا میتونستی بکنی و چند قدمی جلوتر باشی ولی نکردی. همه اینا فقط و فقط برنامه ریزی میخواد درسته باید پس یه برنامه ی خوب بریزم سود و زیان همیشه هست. میخوام بهت بگم در کنار برنامه های اقتصادی اینم فراموش نکن که زندگی تو و همسرت مهم تر از مسائل اقتصادی و این حرفاست. براتون ارزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم همیشه در کنار هم خوشبخت باشید و بدونید که زندگی خوب و بد داره و همه ارزش ها به موفقیت در عرصه اقتصادی وابسته نیست و امیدوارم تا حدی خوشبخت باشی که اصلا فرصت نکنی به چیزی بیشتر از ارزش زندگی مشترک بیندیشی. براتون از صمیم قلب ارزوی خوشبختی میکنم. ممنون 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام...نظرات دوستان رو خواندم....بعضی هاش واقعا زیبا بود... اما بدترین راه حل و شاید نشان دهنده بیماری در اقتصاد باشه که در بانک سرمایه گذاری کن و سودش رو بگیر... دقیقا ، دوران دانشجویی بهترین زمان برای کسب تجربه و دید پیدا کردن به بازار کار هست. خیلی خوب هست که هر کس مرتبط با رشتش حتی به صورت رایگان در جایی کار و کسب تجربه کنه. ما نسلی بودیم که در دانشگاه تحصیل کردیم ، بدون انکه کسی دیدی از بازار کار بهمون بده و یا خودمون دنبالش باشیم...ولی واقعیت چیز دیگری هست... مهندس یعنی کسی که بعد از فارغ التحصیلی با اعتماد بنفس وارد صنعت بشه و بگه واسه فلان بخش من همچین نظری دارم و در فلان بازه زمانی راندمان و کاراییش رو بهتر میکنم...هزینه ها رو کاهش و کیفیت رو افزایش میدم. 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلامخوبین؟ راستش بی مقدمه میرم سر اصل مطلب! به نظر شما با 6 میلیون وام به اضافه ی یکی دو میلیون تومن پول چه کارایی میشه کرد که هم پول زیاد بشه و هم بشه اقساط وامشو پس داد؟ ممنون سلام. خوبیم. خب بگو 7-8 میلیون دیگه چرا میپیچونی مهندس. ببین با این پول که خب نمیشه کسب و کار راه انداخت که. بانک هم بذاری اصن هیچی به هیچی. یه سری موسساتی هستن 8 میلیون پول میذاری بعد 8 ماه بهت 25 میلیون وام میدن. یه مبلغ کمی به عنوان کارمزد بر میدارن و سود نمیکشن روش. مبلغ وام رو باید تو حداکثر 20 ماه پس بدی. میشه ماهی یک و خورده ای. 20 ماه ماهی یک وخورده ای تحمل کنی قسط بدی دیگه راحت میشی. اون موقع با 25 میلیون قطعاً میشه خیلی کار ها کرد. اگر خواستی میتونی پول وامت رو بدی دست کسی از کاسبای آشنات باهاش کار کنه ماهی یه پولی هم بگیری که یه مقدار از اقساط خودشو در بیاره. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ منم همین حدودا پول دارم. میخام ی مقدارشو برم طلا بخرم اما برای بقیش برنامه ای نریختم. ی چیزایی تو ذهنم هست اما فقط ت وذهنمه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 طلا چیه؟ خب چه سودی داره آخه؟ دیگه مملکت اونقدر رو هوا نیست که مثل زمان محمود ملت یه شبه بدبخت یا خوشبخت بشن. نمیخواد ذخیره کنی. مگه جنگه؟ برو وام و اینا بردار. بنداز تو قسط خودتو. بذار یه پول تپل بیاد دستت. طلا فقط ارزش پولتو نگه میداره. 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ طلا چیه؟ خب چه سودی داره آخه؟دیگه مملکت اونقدر رو هوا نیست که مثل زمان محمود ملت یه شبه بدبخت یا خوشبخت بشن. نمیخواد ذخیره کنی. مگه جنگه؟ برو وام و اینا بردار. بنداز تو قسط خودتو. بذار یه پول تپل بیاد دستت. طلا فقط ارزش پولتو نگه میداره. سود خیلی خاصی نداره فقط ی روش حفظ کردن پول در برابر سایر خریدهای الکیه و علاوه بر این طلا داشتن برام لذت بخشه. اینکه خودمو بندازم تو قسط چیش خوبه؟ بعد پول تپلو چیکارش کنم؟ باید ی جایی داشته باشم که سرمایه گذاریش کنم و سودش برام بیشتر از قسطش بشه. همچین جایی رو سراغ داری؟ 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سود خیلی خاصی نداره فقط ی روش حفظ کردن پول در برابر سایر خریدهای الکیه و علاوه بر این طلا داشتن برام لذت بخشه.اینکه خودمو بندازم تو قسط چیش خوبه؟ بعد پول تپلو چیکارش کنم؟ باید ی جایی داشته باشم که سرمایه گذاریش کنم و سودش برام بیشتر از قسطش بشه. همچین جایی رو سراغ داری؟ خب چرا توقعت رو آوردی در حد حفظ کردن پولت؟ داشتن طلا برات لذتش بیشتره یا 206 که خودت خریدی رو سوار شی؟ اصلاً همون طلا. 5 میلیون طلا لذتش بیشتره یا 20 میلیون طلا؟ بندازی تو قسط پولتو بیشتر کنی خب. خب قطعاً جایی نیست که سودش بیشتر از قسطش بشه که. اگر اینجوری بود بانک به تو نمیداد که میرفت خودش همونجا میذاشت حالشو میبرد. مثلاً با داداشی بابایی کسی صوبت کن. یه برنامه بریز بتونی قسطاشو بدی. رشته ات چیه؟ سرمایه گذاری کنی توش با دوستای دانشگاهت جمع شین شرکتی چیزی. شما دخترا چرا خنثی عمل میکنید آخه؟ اگر به پسرا بدی همین پولو شصت تا پلان برات ارائه میدن. حالا شاید خیلیاش عملی نباشه ها. ولی بالاخره باید از یه جا شروع کنی دیگه پنجه به پنجه شدن با زندگی رو. فکر کنم افلاطون باشه یا ارسطو یا یکی از همین شخصیت های برجسته که میگه مرد تا بدهی نداشته باشه مرد نمیشه. مرد در اینجا شخصیته نه جنسیت. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ علی افرین الان بهتر از ساله قبله اون موقع یه تاپیک زدی با یه میلیون چی کارز میشه کرد الانم با 6 میلیون همون کار رو میشه کرد به نظرم بخونی اونجا نوشتم دوباره چک کن سلام می خواهی بگویید پولماارزششوازدست داده؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ نه ببین میتونی از تو خوابگاه شروع کنی با یه دستگاه سیمی ازینا که حرارتی هستش و بسته بندی میکنه می تونی توش یه شماره ازین ایرانسل ها بزاری و ببری شروع کنی وگرنه اگه بخوای بری دنبال مجوز گرفتن که همه پولتو ارت میگیرین برای مجوز و پروانه بهره برداری راه نیفتاده ورشکست میشی اول سنتی بورو جلو با فروشگاهاو بقالها شروع کن ازشون بپرس که چی فروش خوبی داره و ازشون سفارش بگیر بعد جنس باشون ببر این شاید سودش کم باشه ولی مطمئن تره چون هم طبق سفارش کار میکنی هم سرمایه نمی خوابونی خب شمافکرمیکنی جواب میده ؟ بعد مغازه دارا آیا زیر بار خرید همچین جنسی میرن الان؟ فکر نمی کنیدتاریخ اینکارهاداره تمام می شود؟ یه روزچیپس توبسته های ساده بامنگینه بودولی الان بهداشت گیرمیده؟حالا بماند مابهداشت نداریم. جلوی خودم بهداشت به یکی ازاینهاگیرداد وگفت نیارجریمه می کنم وپلمپ...... یه روی سکه هم خریداره که یارو می خوادیه چیزبخره صدبارپروانه وتاریخ ومجوزو....می خونه . بازم حالابماندمی شودیه عددنوشت بجای مجوز وپروانه وسیب هم کپی کرد یک یه حاله اینکارا:vahidrk: یه حالی داره اینکارا ! فکرکنم توشهراینکاراسخت شده ولی ازراهش خوبه چون موادغذایه وهروزمصرف داره 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ خب شمافکرمیکنی جواب میده ؟ بعد مغازه دارا آیا زیر بار خرید همچین جنسی میرن الان؟ فکر نمی کنیدتاریخ اینکارهاداره تمام می شود؟ یه روزچیپس توبسته های ساده بامنگینه بودولی الان بهداشت گیرمیده؟حالا بماند مابهداشت نداریم. جلوی خودم بهداشت به یکی ازاینهاگیرداد وگفت نیارجریمه می کنم وپلمپ...... یه روی سکه هم خریداره که یارو می خوادیه چیزبخره صدبارپروانه وتاریخ ومجوزو....می خونه . بازم حالابماندمی شودیه عددنوشت بجای مجوز وپروانه وسیب هم کپی کرد یک یه حاله اینکارا:vahidrk: یه حالی داره اینکارا ! فکرکنم توشهراینکاراسخت شده ولی ازراهش خوبه چون موادغذایه وهروزمصرف داره بالاخره نصبت به پولت اش میخوری دیگه و گرنه میخوای طرح یه ماشین تمام اتومات بسته بندی رو برات بزارم روزی ده تن بسته بندی میکنه ....ولی گرون در میاد براتون و گردش زیادی میخواد برای مواد اولیه و فروشش و برگشت سرمایه اش زیاد میشه گفتن با شش میلیون نه با ششصد میلیون دوست عزیز و گل خودم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام می خواهی بگویید پولماارزششوازدست داده؟ یه ذره در حد 600 درصد نصبت به اون سالها 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کار خاصی نمیشه کرد مفید ترین کار اینه ک بدی به من چکای برج بعدم رو پاس کنم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ کار خاصی نمیشه کرد مفید ترین کار اینه ک بدی به من چکای برج بعدم رو پاس کنم اینم ایده خوبیه به یکی بدین یکم هم بزاره روش و بزنه به یه کار مشارکتی یا تعاونی بهتره .... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ بالاخره نصبت به پولت اش میخوری دیگه و گرنه میخوای طرح یه ماشین تمام اتومات بسته بندی رو برات بزارم روزی ده تن بسته بندی میکنه ....ولی گرون در میاد براتون و گردش زیادی میخواد برای مواد اولیه و فروشش و برگشت سرمایه اش زیاد میشه گفتن با شش میلیون نه با ششصد میلیون دوست عزیز و گل خودم می دونی مشکل کجاست مهنس گل وگلاب این 6 میلیون بعضا با سختی بس می اید. حق به یکم باترس حرف بزنیم.درضمن جاداره همینجاازعزیزانمان درتعزیرات حکومی هم خسته نباشیدبگم شماهم بگید 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ می دونی مشکل کجاست مهنس گل وگلاب این 6 میلیون بعضا با سختی بس می اید.حق به یکم باترس حرف بزنیم.درضمن جاداره همینجاازعزیزانمان درتعزیرات حکومی هم خسته نباشیدبگم شماهم بگید سر هربرج ما کتبا بهشون خسته نباشین میگیم یا یکسال یجا از شرمندگیمون در میاند اوناهم باهم شریکیم 30 درصد اونا میبرند هفتاد درصد ما بدون اورده اونم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سر هربرج ما کتبا بهشون خسته نباشین میگیم یا یکسال یجا از شرمندگیمون در میاند اوناهم باهم شریکیم 30 درصد اونا میبرند هفتاد درصد ما بدون اورده اونم دقیقا حالا طبق این حساب شما وواقعیت سود بایدانقباشدکه جواب ودستان راهم بدهد. جاداره همینجاازعزیزانمان دراداره محترم مالیات هم خسته نباشیدبگیم شماهم بگید. آقا ماموردولت واینکارا! منم می خوام برم توتعزیرات انوقت بیام تبریز چه حالی میده 30درصد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ همه جا اینطوره از 22-30 درصد البته برا شرکتهای خدماتی کم میگیرند ولی خوب میرند و با فاکتور خر خدمات گیرنده ها رو میگرند بقیش رو هم از اونا میگیرند برا فروش محصول تا سی درصد جا داره دمشون گرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده