Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 سلام خوبین؟ راستش بی مقدمه میرم سر اصل مطلب! به نظر شما با 6 میلیون وام به اضافه ی یکی دو میلیون تومن پول چه کارایی میشه کرد که هم پول زیاد بشه و هم بشه اقساط وامشو پس داد؟ ممنون 15
fakur1 10128 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 با سلام الان کل بدهی شما به بانک با اصل پول و سود بانکی که بهش تعلق گرفته چقدر شده ؟ اینو بگو تا حساب بکنم و راه حل بگم. 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 فک کنم این شیش تومن وام ازدواج باشه چی میشه کرد به نظرت؟؟؟؟ کاری نمیشه کرد..بذار تو بالشت هرشب قبل خاب بشمر شاید زیاد شد والا:icon_razz: تو این دوره و زمونه با شیش تومن چ میشه کرد برادر من آخه 8
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2015 با سلامالان کل بدهی شما به بانک با اصل پول و سود بانکی که بهش تعلق گرفته چقدر شده ؟ اینو بگو تا حساب بکنم و راه حل بگم. خب دقیقا همون وام ازدواج 4 درصد کارمزد هست که هنوز تازه ثبت نام کردم... دو تومنم خودم دارم فک کنم این شیش تومن وام ازدواج باشهچی میشه کرد به نظرت؟؟؟؟ کاری نمیشه کرد..بذار تو بالشت هرشب قبل خاب بشمر شاید زیاد شد والا:icon_razz: تو این دوره و زمونه با شیش تومن چ میشه کرد برادر من آخه بابا یه کار کوچیک که میشه راه انداخت؟؟ نمیشه؟ 6
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2015 من خودم دوتا راه تا الان به ذهنم اومده! واریز به بانک سپرده بلند مدت دریافت سود و پرداخت اقساط پیش خرید خودرو و فروش برگه ی پیش خرید 3
soil eng 17164 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اینکه گفتی چیکار میشه کرد؟جمله خوبی نیس. اول باید بگی خودت چه توانایی هایی داری؟که بشه بر اساس اون نظر داد کاری ک ما شروع میکنیم تو وهله اول به توانایی ذاتی و اکتسابیمون داره. کارای زیادی میشه باهاش کرد.خود من فقط با دو میلیون تومن کارمو شروع کردم. 9
fakur1 10128 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خب دقیقا همون وام ازدواج 4 درصد کارمزد هست که هنوز تازه ثبت نام کردم... دو تومنم خودم دارم بابا یه کار کوچیک که میشه راه انداخت؟؟ نمیشه؟ میتونی باهاش اوراق پارسیان بخری که علی الحساب 19 درصد سود بهت تعلق میگیره و اخر کار هم باز یه درامد ثانوی هم بهش میدن. 5
soil eng 17164 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 من خودم دوتا راه تا الان به ذهنم اومده!واریز به بانک سپرده بلند مدت دریافت سود و پرداخت اقساط پیش خرید خودرو و فروش برگه ی پیش خرید ی سوال دنبال شروع ی کار هستی؟یا نه کار داریو میخوای فقط این شش تومن رو افزایش بدی؟ 4
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2015 میتونی باهاش اوراق پارسیان بخری که علی الحساب 19 درصد سود بهت تعلق میگیره و اخر کار هم باز یه درامد ثانوی هم بهش میدن. خب الان بیشترین سود بانکی بیست درصده سالانه این بهتر نی؟ ی سوالدنبال شروع ی کار هستی؟یا نه کار داریو میخوای فقط این شش تومن رو افزایش بدی؟ دنبال شروع هستم البته خب کار م دارم اما خب 5
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اگه کار فنی بلدی یه کارگاه کوچیک بزن کار فنی یعنی چی؟ دانشجو جماعت کار فنی چی میتونه بلد باشه؟ 5
fakur1 10128 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خب الان بیشترین سود بانکی بیست درصده سالانهاین بهتر نی؟ دنبال شروع هستم البته خب کار م دارم اما خب این بانک اعتبارش بیشتره و مطمئن تر هم هست. در ضمن امکاناتی هم داشته باشه شما رو تو اولویت قرار میده. یعنی میتونی از مزایای مشتری بودن اون بانک هم استفاده کنی. برا مشتری هاش فکر میکنه و این خیلی خوبه. خود من همین کارو کردم و راضی ام. 4
soil eng 17164 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خب پس باز برمیگردم به پست اول خودم. بنظر من بهتر اول بشینی فکر کنی و رو ی برگه بنویسی که: منابع در اختیارت چیا هستن؟؟زمین بابا،حیاط،پارکینگ و یا هر جایی ک بتونی ازش استفاده کنی از فامیلا و دوستان و اساتید رو کمک کیا میتونی حساب کنی و بهشون رو بندازی تا اطلاعات علمیشون رو در اختیارت بزارن؟ تو مباحث درسی ک خوندی به کدوم بخش علاقه داشتی و تا حدی روش تسلط داری؟ و مهمتر از همه اینکه اون اینده شغلی که الان تو ذهنته چی هستش؟ بدون فن و مهارت ک درست نیس کاریو شروع کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 با همسرتون یه مسافرت توپ برید یه جای توپ تر !!! بی ربطه اما زندگی یکباره و شاید دیگه از این فرصتها پیش نیاد. همیشه آینده نگر بودن خیلی خسته کننده ست . 7
fakur1 10128 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 با همسرتون یه مسافرت توپ برید یه جای توپ تر !!!بی ربطه اما زندگی یکباره و شاید دیگه از این فرصتها پیش نیاد. همیشه آینده نگر بودن خیلی خسته کننده ست . یعنی کجابرن که توپ باشه؟ 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 کار فنی یعنی چی؟دانشجو جماعت کار فنی چی میتونه بلد باشه؟ یه دانشجو تو زمان دانشجویی باید یه تایمی از وقتشو صرف کار کردن میکرد....اونم مجانی... تو رشته شما نمیدونم چه کارایی میشه کرد....مثلا ماشین سازی یا یه چیزی تو این مایه ها.... 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 با همسرتون یه مسافرت توپ برید یه جای توپ تر !!!بی ربطه اما زندگی یکباره و شاید دیگه از این فرصتها پیش نیاد. همیشه آینده نگر بودن خیلی خسته کننده ست . بعدش؟؟؟؟ 3
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 یعنی کجابرن که توپ باشه؟ خیلی جاها ... باید با همسرشون تصمیم بگیرن . 3
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 بعدش؟؟؟؟ کار که میگن دارن ، جوونن و اول راه . برمیگردن با خاطره های خوب و با انرژی زندگیو میسازن 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 کار که میگن دارن ، جوونن و اول راه . برمیگردن با خاطره های خوب و با انرژی زندگیو میسازن کار داره؟؟!! خب چه کاریه بزنی تو کار برو یه مسافرت توپ... منم با شما موافقم 4
ارسال های توصیه شده