دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ عکاسی هم خوبه الهه جان توی ایام عید من و دوستم غرفه عکاسی داشتیم البته توی یک قلعه بود داخل پارک نهولی خب پارک هم میشه عکاسی با لباس محلی اگه کار دست هم انجام میدی میتونی از کارای خودت هم سفارش بگیری و انجام بدی 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ من فکر کنم خیلی دیر کردم نه؟ من خودم به شخصه نمایشگاه عکس رو هرچند خیلی روتین هستش ولی واقعاً خوشم میاد یا کاریکاتور از این غرفه های بومی هم که میان سوغات و صنایع دستی و غذاهای محلی یه جا رو نشون میدن یا همونجا درست میکنن هم خوشم میاد. مخصوصاً اون قسمت تغذیه هاش ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه که چه عرض کنم،ولی در کل تازه س دیگه.بحثم نداریم ممنون بابت پیشنهاداتت.اونقد سرم گرم کارای خودم شده ک اصلا این چن هفته فرصت نکردم بینم کار این غرفه ها کجا کشیده:icon_pf (34): عکاسی هم خوبه الهه جانتوی ایام عید من و دوستم غرفه عکاسی داشتیم البته توی یک قلعه بود داخل پارک نهولی خب پارک هم میشه عکاسی با لباس محلی اگه کار دست هم انجام میدی میتونی از کارای خودت هم سفارش بگیری و انجام بدی از کار دست خوشم میاد ولی اصلا اعصابم نمیکشه.خیلی دوس دارم یکی دو مورد جهت تفریح هم ک شده یاد بگیرم. مرسی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده