دختر باران 18625 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 عکاسی هم خوبه الهه جان توی ایام عید من و دوستم غرفه عکاسی داشتیم البته توی یک قلعه بود داخل پارک نهولی خب پارک هم میشه عکاسی با لباس محلی اگه کار دست هم انجام میدی میتونی از کارای خودت هم سفارش بگیری و انجام بدی 4
soil eng 17164 سازنده ارسال شده در 22 شهریور، 2015 من فکر کنم خیلی دیر کردم نه؟ من خودم به شخصه نمایشگاه عکس رو هرچند خیلی روتین هستش ولی واقعاً خوشم میاد یا کاریکاتور از این غرفه های بومی هم که میان سوغات و صنایع دستی و غذاهای محلی یه جا رو نشون میدن یا همونجا درست میکنن هم خوشم میاد. مخصوصاً اون قسمت تغذیه هاش ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه که چه عرض کنم،ولی در کل تازه س دیگه.بحثم نداریم ممنون بابت پیشنهاداتت.اونقد سرم گرم کارای خودم شده ک اصلا این چن هفته فرصت نکردم بینم کار این غرفه ها کجا کشیده:icon_pf (34): عکاسی هم خوبه الهه جانتوی ایام عید من و دوستم غرفه عکاسی داشتیم البته توی یک قلعه بود داخل پارک نهولی خب پارک هم میشه عکاسی با لباس محلی اگه کار دست هم انجام میدی میتونی از کارای خودت هم سفارش بگیری و انجام بدی از کار دست خوشم میاد ولی اصلا اعصابم نمیکشه.خیلی دوس دارم یکی دو مورد جهت تفریح هم ک شده یاد بگیرم. مرسی 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری