*pedram* 21266 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید هم اکنون در سن لوپز در حال گذراندن تعطیلات خود است . عکسی از رونالدو شب گشته شکار شد و در شبکات احتماعی به اشتراک گذاشته شد . تصویر کاملا گویاست ! 5
yanāl 2221 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 تا بوده همین بوده و تا هست همین است... ادب فوتبالیست و پولدار نمیشناسه اگه نباشه نمیشه کاریش کرد حالا اون بابایی که عکس گرفته با چه عقلی اینو منتشرش کرده خدا داند 5
soha1410 1551 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 بابا دم این گرم . باز مثل بعضیا وسط زمین جلوی تماشاگران این کارو نکرده. 5
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 رفع حاجت پشت ماشین سلام مهندس دوست عزیز اینکه دیگه بدترشدحالاحاجت چیه که بخوادرفع کنه 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سلام مهندس دوست عزیزاینکه دیگه بدترشدحالاحاجت چیه که بخوادرفع کنه پیام خصوصی سند میشه 4
fakur1 10128 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 طوری نیست. خواسته راحت باشه. شایدم بقول ما ایرانی ها خواسته طلسم ماشینشو بشکنه. ( ظاهرا خیلی از ایرانی ها یه همچین اعتقادی دارن) 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 باز از بعضیا بهتره رفت گوشه زمین این کار رو کرد بعد هم میگفت من نبودم! 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 بعضی آقایون که زیاد از این کارای قبیح انجام میدن در سطح شهر آدم فکر میکنه خودشونو کبک فرض میکنن و الی آخر... واقع تاسفباره!! 4
fakur1 10128 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 عجب ادم بی شخصیته این بابا واقعا که ای که در کوچه معشوقه ما میگذری. بر حذر باش که سر میشکند دیوارش. کار ایشون ربطی به شخصیت نداره. نیومده فحش نده. من یکی ایشونو بقدری دوست دارم که اگه هر روز بیاد تو جیب منم اون کارو بکنه , ذوق مرگ میشم. بخاطر یه شاش کردن همه جلوه های انسانی یه نفر زیر سئوال نمیره. شایدم داشته شلوارش رو مرتب میکرده. شما که چیزی ندیدی چرا فکر میکنی ایشون داره ادرار میکنه؟ 1
رضا نیوز 805 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 ایرادی نداره بازیکن ابومسلم حین بازی پشت نیمکت ها این کار رو کرد 1
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 این کار زشتی هست حالا هرکس انجام بده چه اوباما باشه چه کریس چه راننده های اتوبوس مینی بوس بهتره تعداد توالت عمومی ها رو در سطح شهرها افزایش بدن 6
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 این کار زشتی هست حالا هرکس انجام بده چه اوباما باشه چه کریس چه راننده های اتوبوس مینی بوس بهتره تعداد توالت عمومی ها رو در سطح شهرها افزایش بدن 4
yanāl 2221 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 ای که در کوچه معشوقه ما میگذری. بر حذر باش که سر میشکند دیوارش.کار ایشون ربطی به شخصیت نداره. نیومده فحش نده. من یکی ایشونو بقدری دوست دارم که اگه هر روز بیاد تو جیب منم اون کارو بکنه , ذوق مرگ میشم. بخاطر یه شاش کردن همه جلوه های انسانی یه نفر زیر سئوال نمیره. شایدم داشته شلوارش رو مرتب میکرده. شما که چیزی ندیدی چرا فکر میکنی ایشون داره ادرار میکنه؟ یعنی در این حد:icon_pf (34): 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 خب شایدبنده خدا داشته منفجرمی شده.سوال کنکور:فرض کنیدیه جای هستید که دست شویی نیست شماهم عجله دارین چه کاری انجام می دهید. 1:ws3: 2:ws52: 3:icon_pf (34): 4:whistle: 2
ارسال های توصیه شده