*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید هم اکنون در سن لوپز در حال گذراندن تعطیلات خود است . عکسی از رونالدو شب گشته شکار شد و در شبکات احتماعی به اشتراک گذاشته شد . تصویر کاملا گویاست ! 5 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ عجب ادم بی شخصیته این بابا واقعا که 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ تا بوده همین بوده و تا هست همین است... ادب فوتبالیست و پولدار نمیشناسه اگه نباشه نمیشه کاریش کرد حالا اون بابایی که عکس گرفته با چه عقلی اینو منتشرش کرده خدا داند 5 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ بابا دم این گرم . باز مثل بعضیا وسط زمین جلوی تماشاگران این کارو نکرده. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ خب میگه چکارکرده رفع حاجت پشت ماشین 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ رفع حاجت پشت ماشین سلام مهندس دوست عزیز اینکه دیگه بدترشدحالاحاجت چیه که بخوادرفع کنه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مهندس دوست عزیزاینکه دیگه بدترشدحالاحاجت چیه که بخوادرفع کنه پیام خصوصی سند میشه 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ خب میگه چکارکرده شما دختری آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ طوری نیست. خواسته راحت باشه. شایدم بقول ما ایرانی ها خواسته طلسم ماشینشو بشکنه. ( ظاهرا خیلی از ایرانی ها یه همچین اعتقادی دارن) 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ شما دختری آیا؟ نههههههههه کاملاپسرم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ باز از بعضیا بهتره رفت گوشه زمین این کار رو کرد بعد هم میگفت من نبودم! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ بعضی آقایون که زیاد از این کارای قبیح انجام میدن در سطح شهر آدم فکر میکنه خودشونو کبک فرض میکنن و الی آخر... واقع تاسفباره!! 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ عجب ادم بی شخصیته این بابا واقعا که ای که در کوچه معشوقه ما میگذری. بر حذر باش که سر میشکند دیوارش. کار ایشون ربطی به شخصیت نداره. نیومده فحش نده. من یکی ایشونو بقدری دوست دارم که اگه هر روز بیاد تو جیب منم اون کارو بکنه , ذوق مرگ میشم. بخاطر یه شاش کردن همه جلوه های انسانی یه نفر زیر سئوال نمیره. شایدم داشته شلوارش رو مرتب میکرده. شما که چیزی ندیدی چرا فکر میکنی ایشون داره ادرار میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ t;,v x فکور طرفداری نکن بپذیر اشتباهشو 4 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ ایرادی نداره بازیکن ابومسلم حین بازی پشت نیمکت ها این کار رو کرد 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ این کار زشتی هست حالا هرکس انجام بده چه اوباما باشه چه کریس چه راننده های اتوبوس مینی بوس بهتره تعداد توالت عمومی ها رو در سطح شهرها افزایش بدن 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ این کار زشتی هست حالا هرکس انجام بده چه اوباما باشه چه کریس چه راننده های اتوبوس مینی بوس بهتره تعداد توالت عمومی ها رو در سطح شهرها افزایش بدن 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ ای که در کوچه معشوقه ما میگذری. بر حذر باش که سر میشکند دیوارش.کار ایشون ربطی به شخصیت نداره. نیومده فحش نده. من یکی ایشونو بقدری دوست دارم که اگه هر روز بیاد تو جیب منم اون کارو بکنه , ذوق مرگ میشم. بخاطر یه شاش کردن همه جلوه های انسانی یه نفر زیر سئوال نمیره. شایدم داشته شلوارش رو مرتب میکرده. شما که چیزی ندیدی چرا فکر میکنی ایشون داره ادرار میکنه؟ یعنی در این حد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ خب شایدبنده خدا داشته منفجرمی شده.سوال کنکور:فرض کنیدیه جای هستید که دست شویی نیست شماهم عجله دارین چه کاری انجام می دهید. 1:ws3: 2:ws52: 3:icon_pf (34): 4:whistle: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده