رفتن به مطلب

عکس / حرکت عجیب کریستیانو رونالدو !

ارسال های توصیه شده

کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید هم اکنون در سن لوپز در حال گذراندن تعطیلات خود است . عکسی از رونالدو شب گشته شکار شد و در شبکات احتماعی به اشتراک گذاشته شد . تصویر کاملا گویاست !

11390547-576514055784824-4102016515136426217-n.png

• Like 5
لینک به دیدگاه

تا بوده همین بوده و تا هست همین است...

ادب فوتبالیست و پولدار نمیشناسه اگه نباشه نمیشه کاریش کرد حالا اون بابایی که عکس گرفته با چه عقلی اینو منتشرش کرده خدا داند

• Like 5
لینک به دیدگاه

طوری نیست. خواسته راحت باشه. شایدم بقول ما ایرانی ها خواسته طلسم ماشینشو بشکنه. ( ظاهرا خیلی از ایرانی ها یه همچین اعتقادی دارن)

• Like 3
لینک به دیدگاه
عجب ادم بی شخصیته این بابا

واقعا که

ای که در کوچه معشوقه ما می‌گذری. بر حذر باش که سر می‌شکند دیوارش.

کار ایشون ربطی به شخصیت نداره. نیومده فحش نده. من یکی ایشونو بقدری دوست دارم که اگه هر روز بیاد تو جیب منم اون کارو بکنه , ذوق مرگ میشم. بخاطر یه شاش کردن همه جلوه های انسانی یه نفر زیر سئوال نمیره.

شایدم داشته شلوارش رو مرتب میکرده. شما که چیزی ندیدی چرا فکر میکنی ایشون داره ادرار میکنه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

این کار زشتی هست حالا هرکس انجام بده چه اوباما باشه چه کریس چه راننده های اتوبوس مینی بوس :banel_smiley_4:

بهتره تعداد توالت عمومی ها رو در سطح شهرها افزایش بدن

• Like 6
لینک به دیدگاه
این کار زشتی هست حالا هرکس انجام بده چه اوباما باشه چه کریس چه راننده های اتوبوس مینی بوس :banel_smiley_4:

بهتره تعداد توالت عمومی ها رو در سطح شهرها افزایش بدن

:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ای که در کوچه معشوقه ما می‌گذری. بر حذر باش که سر می‌شکند دیوارش.

کار ایشون ربطی به شخصیت نداره. نیومده فحش نده. من یکی ایشونو بقدری دوست دارم که اگه هر روز بیاد تو جیب منم اون کارو بکنه , ذوق مرگ میشم. بخاطر یه شاش کردن همه جلوه های انسانی یه نفر زیر سئوال نمیره.

شایدم داشته شلوارش رو مرتب میکرده. شما که چیزی ندیدی چرا فکر میکنی ایشون داره ادرار میکنه؟

یعنی در این حد:w58::icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب شایدبنده خدا داشته منفجرمی شده.سوال کنکور:فرض کنیدیه جای هستید که دست شویی نیست شماهم عجله دارین چه کاری انجام می دهید.

1:ws3:

2:ws52:

3:icon_pf (34):

4:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...