M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ خب یهو بپرید تو بحث الا تماشاچی کاری ازم بر نمیادمگه اینکه چندتا منبع با لینک معرفی کنید و علاوه بر اون یه سری هم آموزش بدید:| بحث پرش نیست که...تا دوشنبه فرصت داده شد که فصل های مربوط به نیروگاه بخار کتاب ون وایلن مطالعه بشه.. تقریبا همه وضعیت مشابه داریم ، پس تلاش میکنیم برای یاد گرفتن 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ خب یهو بپرید تو بحث الا تماشاچی کاری ازم بر نمیادمگه اینکه چندتا منبع با لینک معرفی کنید و علاوه بر اون یه سری هم آموزش بدید:| فرصت مطالعاتی رو برای همین گذاشتیم که برید مطالعه کنید.همینطوری شروع نکردیم که! اولش گفتیم سیستمهای بخار-ترمودینامیک ون وایلن عمو مجله بهوشن دست بزنه میکشمش:| [emoji35] 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ فرصت مطالعاتی رو برای همین گذاشتیم که برید مطالعه کنید.همینطوری شروع نکردیم که!اولش گفتیم سیستمهای بخار-ترمودینامیک ون وایلن [emoji35] صفحه چندتاچندو بخونم؟:| خشن نشو دست به غذا ها هم نزن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام عموووووووو سهند..............:hapydancsmil:........حیف ک رشته پرست و تعصبی نیستم......................شما چرا نیومدید.................................................ناسلامتی دعوتتونم میکنم نمیاید........ اومدم ولی شام رسیدم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ بحث پرش نیست که...تا دوشنبه فرصت داده شد که فصل های مربوط به نیروگاه بخار کتاب ون وایلن مطالعه بشه..تقریبا همه وضعیت مشابه داریم ، پس تلاش میکنیم برای یاد گرفتن من عقب موندم وایسید آپلود کتابا خیلی وقتمو میگیره . تو بحث بعدی شرکت میکنم . موضوعش جامداتی باشه لطفا 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ صفحه چندتاچندو بخونم؟:|خشن نشو دست به غذا ها هم نزن سیکلهای ترمودینامیکی سیکل توان 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ توو چرا دادو بیداد میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستای مکااااااااااااااانیک ............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام عمو سهند........ سلام عمو مجله....... سلام عمو جاست شیخ.......... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستای مکااااااااااااااانیک ............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:سلام عمو سهند........ سلام عمو مجله....... سلام عمو جاست شیخ.......... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: منم که اینجا هویجم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ منم که اینجا هویجم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بابا روزبههههههههههههههههه جونم...............:there: هویج چیه.......شما تاج سرییییییییییییییییییییی........................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خو اول به عموها سلام کردم.........:w554: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستای مکااااااااااااااانیک ............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:سلام عمو سهند........ سلام عمو مجله....... سلام عمو جاست شیخ.......... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام جان سلاممممممممممم خوش اومدی منم که اینجا هویجم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حسودددددددددددد:vahidrk: سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بابا روزبههههههههههههههههه جونم...............:there: هویج چیه.......شما تاج سرییییییییییییییییییییی........................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خو اول به عموها سلام کردم.........:w554: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من عقب موندم وایسید آپلود کتابا خیلی وقتمو میگیره .تو بحث بعدی شرکت میکنم . موضوعش جامداتی باشه لطفا شروع نشده که کسی عقب باشه...دوستان جامداتی هم بیان که بعد از بحث های ترمودینامیک و کلی بریم سراغ تجهیزات و آنجا دیگه شما باید ارائه فضل کنید. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ آقا یکم از کار بگین ایده کاری sghl , درود خوش اومدید آقا شروع کنیم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ایده کاری توضیحات بیشتری بفرمایید و اینکه در چه زمینه ای منظورتون هست و خودتون چه توانایی ها و امکاناتی دارید؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ایده کاری سلام خوش اومدی کار در چه زمینه ای؟ سیالات ؟ جامدات ؟ ساخت ؟ نقشه ؟ کارمندی تو شرکت؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده