M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ ئه ئه دیدی اصلاً حواسم نبود صاحاب اینجا که مریم ـه حله پس:D :smiley (18): :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: استعمال دخانیات در این مکان اکیدا ممنوع است... :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:استعمال دخانیات در این مکان اکیدا ممنوع است... :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: ئه تازگیا رفته بودم کافه نوشیدن قهوه رو ممنوع کرده بود 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ ئه تازگیا رفته بودم کافه نوشیدن قهوه رو ممنوع کرده بود بهتر...چقدر تلخ بود...اه اه:whistle: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ حمید منُ دعوا کرد گفت اینجا نکش! خودش باید باشه پس :| دخترم به تو هزار بار گفتم نکش حمید خطریهولی من همه جا با خودم سیگار دارم و میکشم :| هوا گرمه روزبه باد گرم میاد تو اون چپقتو خاموش کن باو زورمون میرسه دیگهحمید واسه به قوله خودش ضعیفه ها قاطیه واسه ما شکلاته مگه کولر هم داریم؟ ناصر ئه تازگیا رفته بودم کافه نوشیدن قهوه رو ممنوع کرده بود نسکافه میخوردی خو کافه رفتم نوشته سیگار مجاز است! 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ بهتر...چقدر تلخ بود...اه اه:whistle: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ این هم شاهدش مثل زهر... اووووووووف فضای دونفرههههه آب چی میگه اون بغل؟آبه دیگه نه؟!؟! یه دنیا مشکوک! 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اووووووووف فضای دونفرهههههآب چی میگه اون بغل؟آبه دیگه نه؟!؟! یه دنیا مشکوک! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ والا بی ذوقااااااااااااا......:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ این هم شاهدش مثل زهر... آخ آخ آخ هوس اسپرسو کردم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ بهتر...چقدر تلخ بود...اه اه:whistle: باشه بهتر دیگه قهوه خوردن ممنوع شد 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ این هم شاهدش مثل زهر... قهوه رو باید تلخ خورد بانو 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ قهوه رو باید تلخ خورد بانو + هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اووووووووف فضای دونفرهههههآب چی میگه اون بغل؟آبه دیگه نه؟!؟! یه دنیا مشکوک! اصن یه وضعییییی دو نفرههه :D میگه بیا منُ بنوش می تونه باشه ! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اووووووووف فضای دونفرهههههآب چی میگه اون بغل؟آبه دیگه نه؟!؟! یه دنیا مشکوک! :ws28: این آب داستانی داره....درخواست آب دادیم...چه لیوانی دادن...مجبور شدیم جرعه جرعه بنوشیم باشه بهتر دیگه قهوه خوردن ممنوع شد میریم پاتوق اولی.... + هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد واقعا....خوبه خودت هر سری قیافه من رو دیدی... و اینکه خودت هم دوست نداری ولی باهام همدردی میکنی... ------------ کلا تاپیک به انحراف رفت:whistle: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28:این آب داستانی داره....درخواست آب دادیم...چه لیوانی دادن...مجبور شدیم جرعه جرعه بنوشیم میریم پاتوق اولی.... واقعا....خوبه خودت هر سری قیافه من رو دیدی... و اینکه خودت هم دوست نداری ولی باهام همدردی میکنی... ------------ کلا تاپیک به انحراف رفت:whistle: لیوانش خیلی خوب بود عمو رئیس رامون نمیده دیگه منکه میدونی تلخ دوست دارم ، علت اینکه الان کمتر استفاده میکنم هم که میدونی چی نمیدونی همونُ بگم --- همش تقصیره حمیده :| 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ :ws28:این آب داستانی داره....درخواست آب دادیم...چه لیوانی دادن...مجبور شدیم جرعه جرعه بنوشیم میریم پاتوق اولی.... واقعا....خوبه خودت هر سری قیافه من رو دیدی... و اینکه خودت هم دوست نداری ولی باهام همدردی میکنی... ------------ کلا تاپیک به انحراف رفت:whistle: بانو ما خودمون ذغال فروشیم مارو سیاه نکن کجا رفتی که با پنج سیری برات آب آوردن مزه شم قهوه بوده همه هم قهوه خور ماشالا!تلخه بد مزه س کم میخورن همه هم از حال هم با خبر ناصب بیا من و تو بریم اصنخودمون دو نفره ش کنیم:vahidrk: + هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد چه طاووسی بوده ماشالا لیوانش خیلی خوب بود عمو رئیس رامون نمیده دیگه منکه میدونی تلخ دوست دارم ، علت اینکه الان کمتر استفاده میکنم هم که میدونی چی نمیدونی همونُ بگم --- همش تقصیره حمیده :| به من چه باو 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ اووووووووف فضای دونفرهههههآب چی میگه اون بغل؟آبه دیگه نه؟!؟! یه دنیا مشکوک! خوب یه چیز تلخ تر باید باشه که قهوه به مذاق شیرین بیاد خو!!! اما اوففففففف یه فضای یه نفره و دولیوان قهوه تلخ و ....... چه شود دلم ضعف رفت 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خوب یه چیز تلخ تر باید باشه که قهوه به مذاق شیرین بیاد خو!!!اما اوففففففف یه فضای یه نفره و دولیوان قهوه تلخ و ....... چه شود دلم ضعف رفت یک دوست خوب که همیشه بدونی کنارته و بارها امتحان خودش رو پس داده 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ این هم یک مراسم دیگه قهوه خورون.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده