رفتن به مطلب

سوال

fateme79

ارسال های توصیه شده

سلام من الان اول دبیرستان هستم الان توی انتخابرشتم موندم می خواستم از تجربه های شما دوستان استفاده کنم رشته علوم انسانی بهتره یا کامپیوتر در هنرستان؟

؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

کلا دو فاز متفاوت هستند

رشته انسانی همش خوندنیه و حفظیات ولی کامپیوتر بیشتر محاسباتی هست و تقریبا زیر شاخه ریاضی و فیزیک هست.

باید ببینی تو کدوم شاخه قویتری

اگه علاقه به حفظیات داری انسانی وگرنه اگه میتونی ریاضی یا تجربی برو آینده دارتر هستند. تا شاخه هنرستانی در آینده برای انتخاب رشته دستت بازتره

لینک به دیدگاه

بستگی به علاقه ات داره. هر تصمیمی که می گیری حتما روحیات و علایقت رو هم در نظر بگیر. از یه مشاور تحصیلی هم کمک بگیری بد نیست. موفق باشی :icon_gol:

لینک به دیدگاه

اگه واسه دل خودت میخوای درس بخونی که هیچی ولی اگر میخوای درس بخونی که وارد اجتماع بشی نه به بازار کار توجه کن نه به علاقت!

به بازار کار توجه نکن چرا؟ چون اون سالی که من داشتم کنکور سراسری میدادم 1 دونه پرستار هم نمیخواستن! حقوقشون رو نمیدادن ...اون موقه مثلا ارشد میکروبیولوژی خیلی شاخ بود راحت استاد حق و التدریس در دانشگاه میگرفتن و من در حالی که پرستاری قبول شدم و نرفتم! الان ارشد میکروبیولوژی دارم و حق و التدریس که هیچ! آرزو دارم فقط یه کار پیدا کنم !!!:ws3:

حالا هر جایی آزمون میذارن یه پرستار میخوان و دوستم همزمان با من رفت رشته پرستاری و الان داره تو دوران طرحش حقوق نسبتا خوبی میگیره ...

این در حالیه که به رشتم به شددددت علاقه مند هستم ولی حتی دکترا هم بگیریم فایده ای نداره چون کار نیست و رشتم با تمام کاربردی بودنش در ایران اصلا شناخته شده نیست و به عنوان یک رشته تحقیقاتی ازش یاد میشه!! :w16:

در کل نظرم اینه رشته ای رو انتخاب کنید که حداقل خود اشتغالی داشته باشه و به این نکته هم توجه کنید که سرمایه ایجاد شغل رو هم داشته باشید !

یا رشته ای رو انتخاب کنید که تو اون رشته در ادارات و سازمانها پارتی داشته باشید

لینک به دیدگاه

شما دکتراتو بگیر , تا اونوقت کار هم جور میشه. رشته شما بسیار عالیه. فقط لازمه ش اینه که بری و هر جوری هست سعی کنی سری تو سر ها داشته باشی و بتونی دیده بشی. دنبال استخدام باشی موفق نمیشی ولی اگه بتونی حتی مفتی هم شده باشی یه جاهایی کار کنی براحتی صاحب کار میشی. این روش رو فردا بطور کامل برات توضیح میدم. من تصورم اینه که شما دنیای کسب و کار رو با دانش و تجربه خودت معنی میکنی. من فردا بهتون شرح میدم که بازاریابی کار جواب نمیده و باید بازارسازی رو بلد باشیم تا صاحب کار بشیم.

لینک به دیدگاه
اگه واسه دل خودت میخوای درس بخونی که هیچی ولی اگر میخوای درس بخونی که وارد اجتماع بشی نه به بازار کار توجه کن نه به علاقت!

به بازار کار توجه نکن چرا؟ چون اون سالی که من داشتم کنکور سراسری میدادم 1 دونه پرستار هم نمیخواستن! حقوقشون رو نمیدادن ...اون موقه مثلا ارشد میکروبیولوژی خیلی شاخ بود راحت استاد حق و التدریس در دانشگاه میگرفتن و من در حالی که پرستاری قبول شدم و نرفتم! الان ارشد میکروبیولوژی دارم و حق و التدریس که هیچ! آرزو دارم فقط یه کار پیدا کنم !!!:ws3:

حالا هر جایی آزمون میذارن یه پرستار میخوان و دوستم همزمان با من رفت رشته پرستاری و الان داره تو دوران طرحش حقوق نسبتا خوبی میگیره ...

این در حالیه که به رشتم به شددددت علاقه مند هستم ولی حتی دکترا هم بگیریم فایده ای نداره چون کار نیست و رشتم با تمام کاربردی بودنش در ایران اصلا شناخته شده نیست و به عنوان یک رشته تحقیقاتی ازش یاد میشه!! :w16:

در کل نظرم اینه رشته ای رو انتخاب کنید که حداقل خود اشتغالی داشته باشه و به این نکته هم توجه کنید که سرمایه ایجاد شغل رو هم داشته باشید !

یا رشته ای رو انتخاب کنید که تو اون رشته در ادارات و سازمانها پارتی داشته باشید

دکتراتو که گرفتی یه ازمایشگاه میزنی بعدش تا اخر عمر اسکناس چاپ میکنی. الانشم میشه با تولید کمپوست پول خوبی به جیب زد. یه کار کارافرینی راه بیندازی همه چی ردیف میشه.

لینک به دیدگاه
دکتراتو که گرفتی یه ازمایشگاه میزنی بعدش تا اخر عمر اسکناس چاپ میکنی. الانشم میشه با تولید کمپوست پول خوبی به جیب زد. یه کار کارافرینی راه بیندازی همه چی ردیف میشه.

آزمایشگاه زدن مگه انقد راحته ! :ws3: قیمت هر دستگاه 700 میلیون تومنه! ضمنا اگر خودم به تنهایی بخوام بزنم دکترام رو باید در وزارت بهداشت بگیرم ینی بورسیه وزارت بهداشت بشم که نظام پزشکی بهم بدن و مجوز آزمایشگاه بگیرم مطمئنم به راحتی وزارت علوم دکترا قبول میشم ولی لازم هست یه کنکور وزارت بهداشت بدید تا متوجه بشید قبولی درش تقریبا محاله :w02: مثلا سرجمع دو نفر میخوان که بعید میدونم تا دوست و فک و فامیل آقازاده ها هستن به ما برسه !

مشکل کار نیست ... من میتونم بالشخصه یه وام بگیرم مغازه بزنم فرضا لوازم پزشکی ... مشکل اینه که من اینهمه درس نخوندم که برم اون کار رو بکنم ... رشتم رو دوست داشتم و دارم اما نبودن شغل برام ثقیله ! کسی نیست جوابم رو بده چرا باید اینهمه فارغ و التحصیل میکرو حتی کثیرتر از میکروب های این کره خاکی در ایران داشته باشیم در حالی که برای هیچکدوم شغل نیست؟!! بعضیا هستن میگن دانشگاه آزاد رو مثلا بنا کردن گفتن این به معنی این نیست که همه قراره کار داشته باشن این برا اینه که هر کی میخواد عشقی درس بخونه! خوب این حرف به شرطی منطقی هست که برای کسانی که فارغ التحصیل دانشگاه دولتی هستن لااقل کار باشه!

من که سرم هم بره با مدرک ارشد نمیرم تو ازمایشگاه تشخیص طبی کار کنم وقتی کارشناسی بودم راضی بودم به این کار اما وقتی سختیهایی که اینجا کشیدم رو دیدم و با اینکه مدرکم هیچ ارتباطی با آزمایشگاه تشخیص طبی نداره و یه فوق دیپلم علوم ازمایشاهی قراره کنار من کار کنه و همون حقوق رو بگیره واقعا برام سنگین تموم میشه

بحث دیگه دوست خودمه لیسانس میکروبیولوژی رو با سه ترم مشروطی رها کرد (ترم آخر رو نخوند ) الان در یکی از آزمایشگاههای تهران استخدام شده داره کار میکنه!!! این در حالیه که خیلیا با لیسانس بیکار هستن.... کار با دیگرانم ندارم ...غصه خودمو میخورم ...ولی میخوام بگم خانه از پایبست ویران است!

این نظراتم این دوست عزیز تازه جوانمون بخونن بد نیست اوضاع دستشون میاد ... بلکه چشمشون رو باز کنن که تو این راه کثیف (درس خوندن):ws3: قدم گذاشتن هر چه بالاتر بیان و رشته ناشناخته تر باشه اوضاع بدتر میشه

لینک به دیدگاه

اگرفنی هستی,یعنی ازبچگی ب انگولک وجنگولک بازی گرایش داری,بچسب ب رشته های فنی...مث خودم!!!اگر باروحیات ورفتارهای بدون هیجان وکارهای یکسره,عادات ساده,و روزمرررگی میتونی تاکهنسالی ادامه بدی برو انسانی و...... ... . .. ... بسته ب ذهن و کشفیات وایده پردازی ,اینکه درون و علت رو جویایی باید خودتو کشف,بعد تحصیل رو باعشق ادامه بدی....

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...