onlyhvs 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزيز اين تاپيك واسه كسايي كه يا كنكور ارشد دادن يا مي خوان بدهند يا الان دارند ارشد مي خونند. دوستاي عزيزي كه جزوات پارسه يا خانه شهرسازان رو ئارند كه نياز ندارند يا فعلا نمي خوان به صورت امانت يا قرضي يه جوري بدست من برسوونن تا خيلي سريع اسكن كنم و تو سايت قرار بدهم تا همه بتونن استفاده كنند. باتشكر از همه سريع اقدام كنيد ممنون 16 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان یه سوال!؟جزوات و کلاسهای پارسه بهتره یا خانه شهرسازان!؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من جزوات پارسه رو قبلاً گرفتم اصلاً خوب نیست. یه خورده از تاریخش رو خوندم و بیخیال شدم. مباحث دیگه اش هم از دوستم پرسیدم گفت اونام بدرد نمیخوره دیگه سراغش نرفتم. مثل اینکه فقط تو کلاساشون یه چیزایی میگن. اما در مورد خانه شهرسازان من شنیدم که بهتره. هم جزوه هاش هم کلاساش. ولی خودم ندیدم. پارسه رو چون دیدم توصیه میکنم سمتش نرین که وقت تلف کردنه. 9 لینک به دیدگاه
onlyhvs 34 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من جزوات پارسه رو قبلاً گرفتم اصلاً خوب نیست.یه خورده از تاریخش رو خوندم و بیخیال شدم. مباحث دیگه اش هم از دوستم پرسیدم گفت اونام بدرد نمیخوره دیگه سراغش نرفتم. مثل اینکه فقط تو کلاساشون یه چیزایی میگن. اما در مورد خانه شهرسازان من شنیدم که بهتره. هم جزوه هاش هم کلاساش. ولی خودم ندیدم. پارسه رو چون دیدم توصیه میکنم سمتش نرین که وقت تلف کردنه. دوستان گل ، مرسي از نظرات اما شما كه جزوه پارسه رو خونديد و خوشتون نيومد ميشه يه جوري به دست من برسونيدش ؟؟ هم نياز دازم هم اسكن كنم امكانش هست ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان یه سوال!؟جزوات و کلاسهای پارسه بهتره یا خانه شهرسازان!؟؟ جزوه های خانه شهرسازان خوبن ولی اول کتابها رو مطالعه کنید بعد جزوه جزوه های پارسه فقط آمار و مباحثش خوبه بقیه اش افتضاحه کلاس های خانه شهرسازان هم که فقط تهران برگذار میشه اگر تهرانی هستید حتما ثبت نام کنید. راجع به آزمون ها هم بگم : آزمون های خانه شهرسازان بد نیست ولی تعداد شرکت کننده ها خیلی کمن ! مثلا پارسال اوایل 40 نفر دو آزمون آخر 75 نفر ! بهتره آزمون های پارسه رو شرکت کنید تقریبا 500-550 نفر شرکت میکنن و جامعه آماریه خوبیه که بتونید خودتون رو بسنجید 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ جزوه های پارسه رو چطور بدستتون برسونم؟ 1 لینک به دیدگاه
onlyhvs 34 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ جزوه های پارسه رو چطور بدستتون برسونم؟ سلام مرسي از لطفي كه داري ممنون پس من منتظرتونم لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من جزوات پارسه رو نخوندم اما سطحی که نگاه کردم بدرد بخور نبود،فقط آمارش مثل اینکه خوبه خانه شهرسازان هم چیزه فوق العاده ای نیست ،تاریخش بدک نیست من همه جزوه هاش رو خوندم به نظرم کتابهای منبع رو خوندن خیلی مفیدتره اما آزمونهای پارسه بهتره بخاطر اینکه تعداد بیشتری شرکت میکنن و خیلی از دوستهای من که پارسه خوب رتبه میاوردن کنکور هم رتبه هاشون خوب شد اما خانه شهرسازانی ها نه 7 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید این خانه شهرسازان رو که میگید همونه که تو سید خندانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید این خانه شهرسازان رو که میگید همونه که تو سید خندانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ala_sh 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ جزوه های پارسه درس مبانی برنامه ریزی نوشته محسن اسماعیلی خوبه +آمار احتمال طورانی من به شخصه بعد از خوندن کتب منبع قصد مطالعه این 2جلد رو از جزوات پارسه دارم. 2 لینک به دیدگاه
z-mazaheri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ نظرتون درباره کتابهای شهرام جنگجو(نشر پردازش)چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ کتاب جنگجو خوبه و خلاصه مباحث خوبیه. فقط به شرطی که قبلش منابع اصلی رو خونده باشی و اون خلاصه مباحث رو واسه مرور بخونی. ولی در کل تو این کتابای خلاصه مباحثی که هست به نظر من کتاب جنگجو از بقیه کامل تره. 3 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان اگه دنبال خلاصه مباحث کارشناسی ارشد هستید من کتابای شهرام جنگ جو رو پیشنهاد می کنم . 5 لینک به دیدگاه
mohsen65.planner 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وای خیلی متعجب شدم از این نظرها؛امیدوارم دوستان صادقانه نظر داده باشن و نخواسته باشن دیگران و از دور خارج کنند:icon_pf (34):جزوه های خانه شهرسازان خیلی قدیمی و محدود به چند تا کتاب قدیمیه ولی حداقل کتابای پارسه بروزه.امروز از دوستای سال بالاییم کتابای ارشد موسسه کیمیا فکر و گرفتم از همشون کامل ترو بهتر بود ولی دوستم گفت با کلاساشان کامل می شه.امید وارم همگی به هم کمک کنیم و اطلاعات درست بدیم و اگه از چیزی اطلاعی نداریم حداقل حرفی نزنیم. 2 لینک به دیدگاه
mohsen65.planner 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ کتاب جنگجو دیگه جواب گوی کنکورهای اخیر نیست چون همش نکات حفظی و درک درستی از مطالب ارائه نکرده 2 لینک به دیدگاه
nazi.gh 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ وای خیلی متعجب شدم از این نظرها؛امیدوارم دوستان صادقانه نظر داده باشن و نخواسته باشن دیگران و از دور خارج کنند:icon_pf (34):جزوه های خانه شهرسازان خیلی قدیمی و محدود به چند تا کتاب قدیمیه ولی حداقل کتابای پارسه بروزه.امروز از دوستای سال بالاییم کتابای ارشد موسسه کیمیا فکر و گرفتم از همشون کامل ترو بهتر بود ولی دوستم گفت با کلاساشان کامل می شه.امید وارم همگی به هم کمک کنیم و اطلاعات درست بدیم و اگه از چیزی اطلاعی نداریم حداقل حرفی نزنیم. ای بابا................ تو رو خدا دیگه بیشتر از این گیجمون نکنید.....یکی میگه پارسه یکی میگه خانه شهرسازان،یکی میگه کیمیا فکر.....بالاخره چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا................تو رو خدا دیگه بیشتر از این گیجمون نکنید.....یکی میگه پارسه یکی میگه خانه شهرسازان،یکی میگه کیمیا فکر.....بالاخره چی شد؟ هیچ کدوم.....اینها فقط سردرگم میکنن آدم رو.....کتاب های اصلی رو بخون و خودت خلاصه برداری کن.....از همه ی این جزوات مفیدتر خواهد بود....بهت قول میدم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سلام،این چیزایی که گفتید کاملا گیج شدم.یه راهنمایی کنید برای ما که تهران نیستیم که خانه شهرسازان بریم و پارسه هم فقط برای برنامه ریزی شهری داره!!!!من طراحی شهری می خوام،منابع بخونم خوبه؟ کتابای خلاصه مباحث جنگجو هم گرفتم،کسی خونده نظرشو بده؟ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ الان که بخوای شروع کنی، چون وقت به اندازه کافی هست، منابع اصلی رو بخون. خلاصه مباحث و کلاسای کنکور فایده نداره به نظرم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده