رفتن به مطلب

آرزوهای بچگیتون چی بودش؟؟

Cinderella

ارسال های توصیه شده

الله

من تو بچگی همیشه آرزو میکردم بتونم کل دیوارای خونمونو با ماژیک رنگ کنم تا مامان بابامو خوشحال کنم !! :دی

احسنتم یا شیخ ادرکنی

ولا شقلهم منهم انک مع المهتدین و تقاتلون فی سبیله و لو کان مستقیثا و ابکی انه سریعا و لا حیوت الی للشیوخ

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 231
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

الله

من تو بچگی همیشه آرزو میکردم بتونم کل دیوارای خونمونو با ماژیک رنگ کنم تا مامان بابامو خوشحال کنم !! :دی

:jawdrop:

لینک به دیدگاه
احسنتم یا شیخ ادرکنی

ولا شقلهم منهم انک مع المهتدین و تقاتلون فی سبیله و لو کان مستقیثا و ابکی انه سریعا و لا حیوت الی للشیوخ

هوتتن؟!!!:jawdrop::jawdrop:خودتییی؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
به به به این دقتتون طیب ا.. انفاسکم:icon_pf (34):

الله

مشتی شما که اینقدر پست زدی کارت امتیاز جمع کردی !! این کارت امتیازا به چه درد میخوره !؟!

جایزه میدن آخرش ؟! :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
الله

مشتی شما که اینقدر پست زدی کارت امتیاز جمع کردی !! این کارت امتیازا به چه درد میخوره !؟!

میگن همشو بزاری رو هم ادامس خرسی هم بهت نمیدن

لینک به دیدگاه
سالام علیکوم!!! 29dz8zk.gif

چطور مطورید؟

راستش میخاستم بدونم آرزوی بچگیاتون چی بوده؟؟

من خودم عاشقه آمپول زدن بودن انقده مورچه ها خفت میکردمو با تیخ کاکتوس آمپول میزدم یا به عروسکم ....rollingf.gif

ولی الان مثه نمی خام بگم ازش میترسم....:banel_smiley_52:

یکی دیگه از آرزوهامم این بود که دوس دختره سوباسا میشدم! 6.gif

:ws28::ws28::ws28:

من آرزوهای زیادی داشتم

یکیش این بود: اون موقع آلبوم عکس برگردونای آدامس فوتبالیست ها رو داشتم...همه شو کامل کردم به جز یکیش...شاید 100 تا آدامس خریدم که پیداش کنم ولی پیدا نشد:ws52:

یکیشم این بود که بزنم پای چشم همکار معلم مهدکودکمون(البته این کارو کردم واز ته کلاس با پاک کن کوبوندم تو چشش:ws28:...بچه ها هم چون ازم می ترسیدن صداشون در نیومد:ws3:)

یکی هم این بود که (با عرض شرمندگی)انقدر بزرگ شم که بتونم سیگار بکشم:که متاسفانه الان دوست دارم انقدر اراده داشته باشم تا این لامصبو ترکش کنم:ws21::ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
الله

مشتی دلت خوشه من شیخم !!

تا جایی که یادمه....مهرشاد برق می خوند...علاقه خاصی هم به لاپلاس داشت...افعال وافن گونه ای هم انجام میداد(مثل بستن پروفایل)...ایشون فاقد گزینه های مطرح شده هستن ولی از لحاظ برخی گزینه های پروفایلی شباهت زیادی به ایشون دارن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوش اومدی داش رضا:icon_gol:

رضا در راه نواندیشان:قطع اینترنت و ناکامی پی در پی در تماس با مخابرات

پست اول رضا در نواندیشان: دهن به دهن شدن با یک قطره و آشنایی با ادمین پس از اینکه اولین پستش ویرایش شد:banel_smiley_52:

پست دوم رضا:آشنایی با مدیر بخش عمران که یکی از کاربران گل باشگاه بود:icon_gol:

پست سوم رضا:آشنایی با یکی از گل پسرهای باشگاه مهندسان با دانش تخصصی بالا آقا سجاد گل:icon_gol:

قربونت سجاد جون...امیدوارم اینجا دوران خوشی رو پشت سر بذاریم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
الله

شیخنا من اگر امتیازی دارم بفدای چشم مستت

این امتیازها یه پاپاسی توشب اول قبر نمی ارزه یا شیخ وقتی این نکیر سادیسمی میاد و هی چوب در ...... میکنه

اونجاست که من میگم یاشیخ ادرکنی:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
شیخنا من اگر امتیازی دارم بفدای چشم مستت

این امتیازها یه پاپاسی توشب اول قبر نمی ارزه یا شیخ وقتی این نکیر سادیسمی میاد و هی چوب در ...... میکنه

اونجاست که من میگم یاشیخ ادرکنی:icon_pf (34):

الله

خوب برادر از همین الآن وقتشه که به خدا کانکت شی طلب مغفرت کنی مثل شب امتحان نذاری دقیقا اون موقعی که میخوای بمیری !! :icon_pf (34):

در کل با خدا هماهنگه برو خیالت تخت !!

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...