هوتن 15061 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 الله من تو بچگی همیشه آرزو میکردم بتونم کل دیوارای خونمونو با ماژیک رنگ کنم تا مامان بابامو خوشحال کنم !! :دی احسنتم یا شیخ ادرکنی ولا شقلهم منهم انک مع المهتدین و تقاتلون فی سبیله و لو کان مستقیثا و ابکی انه سریعا و لا حیوت الی للشیوخ
VINA 31339 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 الله من تو بچگی همیشه آرزو میکردم بتونم کل دیوارای خونمونو با ماژیک رنگ کنم تا مامان بابامو خوشحال کنم !! :دی :jawdrop:
هوتن 15061 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 الله صدق اللهشم بگو !! این هزار دفعه !! به به به این دقتتون طیب ا.. انفاسکم:icon_pf (34):
*mini* 37778 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 احسنتم یا شیخ ادرکنی ولا شقلهم منهم انک مع المهتدین و تقاتلون فی سبیله و لو کان مستقیثا و ابکی انه سریعا و لا حیوت الی للشیوخ هوتتن؟!!!:jawdrop::jawdrop:خودتییی؟؟؟ 1
YEK SHEYKHE BOZORG 77 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 به به به این دقتتون طیب ا.. انفاسکم:icon_pf (34): الله مشتی شما که اینقدر پست زدی کارت امتیاز جمع کردی !! این کارت امتیازا به چه درد میخوره !؟! جایزه میدن آخرش ؟! :icon_pf (34): 1
*mini* 37778 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 اللهمشتی شما که اینقدر پست زدی کارت امتیاز جمع کردی !! این کارت امتیازا به چه درد میخوره !؟! جایزه میدن آخرش ؟! :icon_pf (34): میگن همشو بزاری رو هم ادامس خرسی هم بهت نمیدن
ooraman 22216 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 من آرزو داشتم آدم کوچولو داشته باشم و اینکه بازیگر میشدم 1
YEK SHEYKHE BOZORG 77 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 میگن همشو بزاری رو هم ادامس خرسی هم بهت نمیدن الله مینی اختشاش نکن !! قراره کارت شارژ ایرانسل بدن خودمم کاندیداشم !! :w00:
Number_One 488 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 اللهمینی اختشاش نکن !! قراره کارت شارژ ایرانسل بدن خودمم کاندیداشم !! :w00: شيخ كبير شما احيانا مهرشاد شماره 53 نيستين ؟ :banel_smiley_4: 1
anthonio montana 3249 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 سالام علیکوم!!! چطور مطورید؟ راستش میخاستم بدونم آرزوی بچگیاتون چی بوده؟؟ من خودم عاشقه آمپول زدن بودن انقده مورچه ها خفت میکردمو با تیخ کاکتوس آمپول میزدم یا به عروسکم .... ولی الان مثه نمی خام بگم ازش میترسم....:banel_smiley_52: یکی دیگه از آرزوهامم این بود که دوس دختره سوباسا میشدم! :ws28: من آرزوهای زیادی داشتم یکیش این بود: اون موقع آلبوم عکس برگردونای آدامس فوتبالیست ها رو داشتم...همه شو کامل کردم به جز یکیش...شاید 100 تا آدامس خریدم که پیداش کنم ولی پیدا نشد یکیشم این بود که بزنم پای چشم همکار معلم مهدکودکمون(البته این کارو کردم واز ته کلاس با پاک کن کوبوندم تو چشش...بچه ها هم چون ازم می ترسیدن صداشون در نیومد) یکی هم این بود که (با عرض شرمندگی)انقدر بزرگ شم که بتونم سیگار بکشم:که متاسفانه الان دوست دارم انقدر اراده داشته باشم تا این لامصبو ترکش کنم 2
anthonio montana 3249 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 اللهمشتی دلت خوشه من شیخم !! تا جایی که یادمه....مهرشاد برق می خوند...علاقه خاصی هم به لاپلاس داشت...افعال وافن گونه ای هم انجام میداد(مثل بستن پروفایل)...ایشون فاقد گزینه های مطرح شده هستن ولی از لحاظ برخی گزینه های پروفایلی شباهت زیادی به ایشون دارن 1
anthonio montana 3249 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 خوش اومدی داش رضا رضا در راه نواندیشان:قطع اینترنت و ناکامی پی در پی در تماس با مخابرات پست اول رضا در نواندیشان: دهن به دهن شدن با یک قطره و آشنایی با ادمین پس از اینکه اولین پستش ویرایش شد:banel_smiley_52: پست دوم رضا:آشنایی با مدیر بخش عمران که یکی از کاربران گل باشگاه بود پست سوم رضا:آشنایی با یکی از گل پسرهای باشگاه مهندسان با دانش تخصصی بالا آقا سجاد گل قربونت سجاد جون...امیدوارم اینجا دوران خوشی رو پشت سر بذاریم 1
هوتن 15061 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 اللهمشتی شما که اینقدر پست زدی کارت امتیاز جمع کردی !! این کارت امتیازا به چه درد میخوره !؟! جایزه میدن آخرش ؟! :icon_pf (34): شیخنا من اگر امتیازی دارم بفدای چشم مستت این امتیازها یه پاپاسی توشب اول قبر نمی ارزه یا شیخ وقتی این نکیر سادیسمی میاد و هی چوب در ...... میکنه اونجاست که من میگم یاشیخ ادرکنی:icon_pf (34): 2
YEK SHEYKHE BOZORG 77 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 شیخنا من اگر امتیازی دارم بفدای چشم مستتاین امتیازها یه پاپاسی توشب اول قبر نمی ارزه یا شیخ وقتی این نکیر سادیسمی میاد و هی چوب در ...... میکنه اونجاست که من میگم یاشیخ ادرکنی:icon_pf (34): الله خوب برادر از همین الآن وقتشه که به خدا کانکت شی طلب مغفرت کنی مثل شب امتحان نذاری دقیقا اون موقعی که میخوای بمیری !! :icon_pf (34): در کل با خدا هماهنگه برو خیالت تخت !! 1
ارسال های توصیه شده