mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من از بچگی عاشق سیندرلا بودم،میخواستم یه ماچ ابدار ازش بکنم.:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ هیچ وقت بزرگ نشم....اککه هی هه هه زرنگی!!! ولی من بچه بودم دوس داشتم زود بزرگ شم!!! کفش تق تقی پام کنم ای جااااااااان!! واسه من آرزوم نبود چون خیلی اینکارو میکردم!! :wubpink: معلم بشم(هر چند که اون موقع ها معلما خیلی خوش تیپ بودن.آها اره دیگه مقنعه چونه دارو اینا).....هنوزم آرزومه آخه معلمی چیه؟؟ من بچه بودم آرزو داشتم بازیگر بشم ولی بعدها فهمیدم غلط زیادی کردم چرا غلطه زیادی؟؟؟ :banel_smiley_52: وااای چه آرزوی مشترکیمنم می خواستم بزرگ شم جای اسکارلت بازی کنم اما تا من بزرگ شدم نامردا گفتن برباد رفته تکراری شده مخاطب پسند نیست!پس آرزوهای من چی میشد! مطمئنم اگه تو بازی میکردی خیلی مخاطب پسند میشد!! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من از بچگی عاشق سیندرلا بودم،میخواستم یه ماچ ابدار ازش بکنم.:ws2: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: عججججججججججججججب!!!! بچه که بودم آرزو داشتم پسر بودم نه بابا پسر خوب نبود البته از ولنگوبازیه پسرا خوشم میومد ولی از بقیه چیزاشون نه! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سيدني بوسو بده تا پشيمون نشده :)) 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سيدني بوسو بده تا پشيمون نشده :)) سیدنی نهو سیندی!!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 بعدشم جلو جمو این کاراااااااااااااااااااااا!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ ای جااااااااان!! واسه من آرزوم نبود چون خیلی اینکارو میکردم!! :wubpink: خوش به حالت 2 لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ آدما فضول نباشن من بزرگ شدم آما ادما هنوز فضولن تازه فضول تر هم شدن! 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آدما فضول نباشن من بزرگ شدم آما ادما هنوز فضولن تازه فضول تر هم شدن! آرزوت این بود که آدما فضول نباشن؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارشیـا 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من از بچگی آرزو داشتم خلبان بشم اما نشد که بشم ....... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده