Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بچه بودم دوست داشتم 18 سالم بشه زود چه آرزوي مسخره اي 2 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ دوستاشتم نویسنده بشم :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بزرگ شم اندازه بابام .. اما هنوز نشدم . 2 لینک به دیدگاه
ghazal-1 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سالام علیکوم!!! چطور مطورید؟ راستش میخاستم بدونم آرزوی بچگیاتون چی بوده؟؟ من خودم عاشقه آمپول زدن بودن انقده مورچه ها خفت میکردمو با تیخ کاکتوس آمپول میزدم یا به عروسکم .... ولی الان مثه نمی خام بگم ازش میترسم....:banel_smiley_52: یکی دیگه از آرزوهامم این بود که دوس دختره سوباسا میشدم! خوشگل ترین دختر دنیا باشم 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بچه بودم دوست داشتم 18 سالم بشه زود چه آرزوي مسخره اي چرا مسخره؟؟ اتفاقا منم دوس داشتم زود بزرگ شم!!!!!!! دوستاشتم نویسنده بشم :girl_in_dreams: :persiana__hahaha: بزرگ شم اندازه بابام ..اما هنوز نشدم . میشی ایشالله!!!!!!:TAEL_SmileyCente: خوشگل ترین دختر دنیا باشم :pichak: 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من وقتی بجه بودم ارزو داشتم خواننده بشم وهمیشه هم جلو اینه ادای خواننده ها رو در میاوردم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ از بچگی ارزوم این بود که یه پیانیست عالی شم هنوزم همینه ارزوم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرزو داشتم زود سیبیل در آرم زن بگیرم آخه عموم وقتی من 5 سالم بود سیبیلو بود زن گرفت بعد سوار ماشین عروس شد ملت واسش بوق میزدن. نمیدونین چه کیفی میکردم. فکر میکردم هر کی سیبیل درآره بزرگ میشه زنم بگیره کارش درسته همه واسش بوق میزنن. از 5 6 سالگی میخواستم زن بگیرم!:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرزو داشتم زود سیبیل در آرم زن بگیرم آخه عموم وقتی من 5 سالم بود سیبیلو بود زن گرفت بعد سوار ماشین عروس شد ملت واسش بوق میزدن. نمیدونین چه کیفی میکردم. فکر میکردم هر کی سیبیل درآره بزرگ میشه زنم بگیره کارش درسته همه واسش بوق میزنن. از 5 6 سالگی میخواستم زن بگیرم!:smiley (18): :ws28::ws28: خیلی باحالی 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من وقتی بجه بودم ارزو داشتم خواننده بشم وهمیشه هم جلو اینه ادای خواننده ها رو در میاوردم آره راس میگی.....خیلی حال میده وایسی جلوی آینه حرف بزنی!!! منم کوچیک بودم خواهرم ازم بزرگتر بودو این کارو میکرد من تو دلم میگفتم خلوچل شده!!! از بچگی ارزوم این بود که یه پیانیست عالی شم هنوزم همینه ارزوم خب برو دنبالش که تا آخره عمرت آرزوت نباشه!! :1238: آرزو داشتم زود سیبیل در آرم زن بگیرم آخه عموم وقتی من 5 سالم بود سیبیلو بود زن گرفت بعد سوار ماشین عروس شد ملت واسش بوق میزدن. نمیدونین چه کیفی میکردم. فکر میکردم هر کی سیبیل درآره بزرگ میشه زنم بگیره کارش درسته همه واسش بوق میزنن. از 5 6 سالگی میخواستم زن بگیرم!:smiley (18): ای آی ای.... بچه ها ذاته خودشونو از همون اولش نشون میدن!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تو دوران دبستان یکی از بزرگترین آرزوهام داشتن یه سری مدادرنگی 72 رنگ بود که مامانم هیچ وقت بیشتر از 24 رنگ برام نخرید 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تو دوران دبستان یکی از بزرگترین آرزوهام داشتن یه سری مدادرنگی 72 رنگ بود که مامانم هیچ وقت بیشتر از 24 رنگ برام نخرید اووووووووووووووخی!!! :pichak29: ناراحت نباش منم نداشتم!!!:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ هیچ وقت بزرگ نشم....اککه هی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ میشه ارزوی الانمو بگم من دوست دارم الان واسم سفره غذا های خوشمزه بزارن گشنمه:ws44: 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ میشه ارزوی الانمو بگم من دوست دارم الان واسم سفره غذا های خوشمزه بزارن گشنمه:ws44: شیکمووووووووووووووو اههههههههههههههههه:w00::w00::w00::w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شیکمووووووووووووووو اههههههههههههههههه:w00::w00::w00::w00::w00::w00: چیه گشنمه:w00:خودت شکم نداری:w00: 1 لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ معلم بشم(هر چند که اون موقع ها معلما خیلی خوش تیپ بودن.آها اره دیگه مقنعه چونه دارو اینا).....هنوزم آرزومه 2 لینک به دیدگاه
poriya_m 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من بچه بودم آرزو داشتم بازیگر بشم ولی بعدها فهمیدم غلط زیادی کردم 4 لینک به دیدگاه
ترنج 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من بچه بودم آرزو داشتم بازیگر بشم ولی بعدها فهمیدم غلط زیادی کردم وااای چه آرزوی مشترکیمنم می خواستم بزرگ شم جای اسکارلت بازی کنم اما تا من بزرگ شدم نامردا گفتن برباد رفته تکراری شده مخاطب پسند نیست!پس آرزوهای من چی میشد! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده