mehrshad53 433 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 من از بچگی عاشق سیندرلا بودم،میخواستم یه ماچ ابدار ازش بکنم.:ws2: 2
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 هیچ وقت بزرگ نشم....اککه هی هه هه زرنگی!!! ولی من بچه بودم دوس داشتم زود بزرگ شم!!! کفش تق تقی پام کنم ای جااااااااان!! واسه من آرزوم نبود چون خیلی اینکارو میکردم!! :wubpink: معلم بشم(هر چند که اون موقع ها معلما خیلی خوش تیپ بودن.آها اره دیگه مقنعه چونه دارو اینا).....هنوزم آرزومه آخه معلمی چیه؟؟ من بچه بودم آرزو داشتم بازیگر بشم ولی بعدها فهمیدم غلط زیادی کردم چرا غلطه زیادی؟؟؟ :banel_smiley_52: وااای چه آرزوی مشترکیمنم می خواستم بزرگ شم جای اسکارلت بازی کنم اما تا من بزرگ شدم نامردا گفتن برباد رفته تکراری شده مخاطب پسند نیست!پس آرزوهای من چی میشد! مطمئنم اگه تو بازی میکردی خیلی مخاطب پسند میشد!! :persiana__hahaha: 2
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 من از بچگی عاشق سیندرلا بودم،میخواستم یه ماچ ابدار ازش بکنم.:ws2: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: عججججججججججججججب!!!! بچه که بودم آرزو داشتم پسر بودم نه بابا پسر خوب نبود البته از ولنگوبازیه پسرا خوشم میومد ولی از بقیه چیزاشون نه! :persiana__hahaha: 1
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 سيدني بوسو بده تا پشيمون نشده :)) سیدنی نهو سیندی!!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 بعدشم جلو جمو این کاراااااااااااااااااااااا!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 ای جااااااااان!! واسه من آرزوم نبود چون خیلی اینکارو میکردم!! :wubpink: خوش به حالت 2
ترنج 209 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 آدما فضول نباشن من بزرگ شدم آما ادما هنوز فضولن تازه فضول تر هم شدن! 2
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2010 آدما فضول نباشن من بزرگ شدم آما ادما هنوز فضولن تازه فضول تر هم شدن! آرزوت این بود که آدما فضول نباشن؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده