Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قربون معرفتت نه دیگه من همون سینمایی میرم ببینم حس این پرید آره سینمایی ادامه بدی موفق تری 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره سینمایی ادامه بدی موفق تری پس 4تا خوبشو معرفی کنم ببینم 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام کاملاً تینیجری ـه سلام پس ارزش دیدن نداره تایید می شود 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگم مینایی این دختره تفلون الینا هنوز بین این دو تا شازده مونده؟!! :icon_razz: زنده ست اصلا؟ 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگم مینایی این دختره تفلون الینا هنوز بین این دو تا شازده مونده؟!! :icon_razz:زنده ست اصلا؟ نه دیگه الان حالت خودپر داره یکم تمایل به دیمن:icon_razz: آره همچنان نفس میکشه:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شایعاتی وجو داره که این فیلم به 13 فصل میرسه:| تا همینجاشو هم آب بستن توش 13 فصل چی میخوان بکنن 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه دیگه الان حالت خودپر داره یکم تمایل به دیمن:icon_razz:آره همچنان نفس میکشه:icon_pf (34): مگه قرار نیست این هفته بمیره 2 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگم مینایی این دختره تفلون الینا هنوز بین این دو تا شازده مونده؟!! :icon_razz:زنده ست اصلا؟ تفلون : )))) نینا این فصل آخرشه که بازی میکنه ... خداحافظی کرد که دیگه از فصل بعد نیس ایان هم با نیکی ( بازیگر توایلایت) مزدوج شد ولی فکر میکنم هنوز فصل بعدی هم در راه باشه ...... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این فیلم ها متناسب با سن من نیست 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تفلون : ))))نینا این فصل آخرشه که بازی میکنه ... خداحافظی کرد که دیگه از فصل بعد نیس ایان هم با نیکی ( بازیگر توایلایت) مزدوج شد ولی فکر میکنم هنوز فصل بعدی هم در راه باشه ...... :84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i والا با اون قیافه ش! مسخره بازی !! :icon_razz: دیگه انقد آب بستن فک کنم اقیانوس شد من فک کنم همون دوران جوانی دو سه فصلشو دیدم. حیف وقتی که واسه این گذاشتم چند فصل شده الان؟! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی فیلم کمدی عاشقانه نداره من ببینم؟ این فیلاما با روحیات من سازگار نیست 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی فیلم کمدی عاشقانه نداره من ببینم؟این فیلاما با روحیات من سازگار نیست سکوت بره ها 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سکوت بره ها تو یه تاپیک دیگه دیده بودم سکوت بره ها رو ترسناک زده! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه قرار نیست این هفته بمیره نمیدونم در جریان نیستم من تا اونجا دیدم که انسانیت استیفن برگشت توسط مادرش 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو یه تاپیک دیگه دیده بودم سکوت بره ها رو ترسناک زده! ترسناکه داشتم شوخی می کردم 3 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0iوالا با اون قیافه ش! مسخره بازی !! :icon_razz: دیگه انقد آب بستن فک کنم اقیانوس شد من فک کنم همون دوران جوانی دو سه فصلشو دیدم. حیف وقتی که واسه این گذاشتم چند فصل شده الان؟! 5فصل شده فکر کنم .. نکته مثبتش کلاوس بود با اون لهجه ش .. 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درکل صدای یاوری جالبه....ب خون آشام هابگه:گریه نکن...... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 5فصل شده فکر کنم .. نکته مثبتش کلاوس بود با اون لهجه ش .. فصل 6 هم تموم شد . کلاوس هم از این سریال رفته و تو اورجینال بازی می کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده