Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws52::ws52: چی شد؟ همین دیگه جمله سنگین بود . . . . . . ی هفته تعطیل رسمی 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک وقت هایی فکر میکنم مرد بودن چقدر می تواند غمگین باشد. هیچ کس از دنیای مردانه نمی گوید. هیچ کس از حقوق مردان دفاع نمیکند. هیچ انجمنی با پسوند «... مردان» خاص نمیشود. مرد ها نمادی مثل رنگ صورتی ندارند. این روزها همه یک بلند گو دست گرفقته اند و از حقوق و درد ها و دنیای زنان می گویند. در حالی که حق و درد و دنیای هر زنی یکی از همین مرد ها است. یکی از همین مرد هایی که دوستمان دارند. توقتی میخواهند حرف خاصی بزنند هول می شوند. حتی همان مرد هایی که دوستمان داشتند ولی رفتند...یکی از همین مرد های همیشه خسته. از همین هایی که از 18 سالگی دویدن را شروع میکنند. و مدام باید عقب باشند. مدام باید حرص رسیدن به چیزی را بخورند. سربازی، کار، در آمد، تحصیل... همه از مرد ها همه توقعی دارند. باید تحصیل کرده باشند. پولدار، خوشتیپ، قد بلند، خوش اخلاق، قوی... و خدا نکند یکی از اینها نباشند... ما هم برای خودمان خوشیم! مثلن از مردی که صبح تا شب دارد برای در آمد بیشتر برای فراهم کردن یک زندگی خوب برای ما که عشقشان باشیم به قولی سگ دو می زند، توقع داریم که شبش بیاید زیر پنجره مان ویالون بزند و از مردی که زیر پنجره مان ویالون می زند توقع داریم که عضو ارشد هیات مدیره ی شرکت واردات رادیاتور باشد. توقع داریم همزمان دوستمان داشته باشند، زندگی مان را تامین کنند، صبور باشند و دلداریمان بدهند، خوب کار کنند و همیشه بوی خوب بدهند و زود به زود سلمانی بروند و غذاهای بد مزه مارا با اشتیاق بخورند و با ما مهمانی هایی که دوست داریم بیایند و هر کسی را که ما دوست داریم دوست داشته باشند و دوست های دوران مجردیشان را فراموش کنند و نان استاپ توی جمع قربان صدقه مان بروند و هیچ زن زیباتری را اصلن نبینند و حتی یک نخ هم سیگار نکشند! مرد ها دنیای غمگین صبورانه ای دارند. بیایید قبول کنیم. مرد ها صبرشان از ما بیشتر است. وقت هایی که داد میزنند وقت هایی هم که توی خیابان دست به یقه می شوند وقت هایی که چکشان پاس نمیشود وقت هایی که جواب اس ام اس شب به خیر را نمیدهند وقت هایی که عرق کرده اند وقت هایی که کفششان کثیف است تمام این وقت ها خسته اند و کمی غمگین. و ما موجودات کوچک شگفت انگیز غرغروی بی طاقت را دوست دارند. دوستمان دارند و ما همیشه فکر میکنیم که نکند من را برای خودم نمیخواهد برای زیبایی ام میخواهد، نکند من را برای شب هایش میخواهد؟ نکند من را برای چال روی لپم میخواهد؟ در حالی که دوستمان دارند؛ ساده و منطقی... مرد ها همه دنیایشان همین طوری است. ساده و منطقی... درست بر عکس دنیای ما. بیایید بس کنیم. بیایید میکرفون ها و تابلو های اعتراضیمان را کنار بگذاریم. من فکر میکنم مرد ها، واقعن مرد ها، انقدر ها که داریم نشان میدهیم بد نیستند. مرد ها احتمالن دلشان زنی میخواهد که کنارش آرامش داشته باشند. فقط همین. کمی آرامش در ازای همه فشار ها و استرس هایی که برای خوشبخت کردن ما تحمل میکنند. کمی آراممش در ازای قصر رویایی که ما طلب میکنیم... بر خلاف زندگی پر دغدغه ای که دارند، تعریف مرد ها از خوشبختی خیلی ساده است. اینجارو موافق نیستم لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک وقت هایی فکر میکنم مرد بودن چقدر می تواند غمگین باشد. هیچ کس از دنیای مردانه نمی گوید. هیچ کس از حقوق مردان دفاع نمیکند. هیچ انجمنی با پسوند «... مردان» خاص نمیشود. مرد ها نمادی مثل رنگ صورتی ندارند. این روزها همه یک بلند گو دست گرفقته اند و از حقوق و درد ها و دنیای زنان می گویند. در حالی که حق و درد و دنیای هر زنی یکی از همین مرد ها است. یکی از همین مرد هایی که دوستمان دارند. توقتی میخواهند حرف خاصی بزنند هول می شوند. حتی همان مرد هایی که دوستمان داشتند ولی رفتند...یکی از همین مرد های همیشه خسته. از همین هایی که از 18 سالگی دویدن را شروع میکنند. و مدام باید عقب باشند. مدام باید حرص رسیدن به چیزی را بخورند. سربازی، کار، در آمد، تحصیل... همه از مرد ها همه توقعی دارند. باید تحصیل کرده باشند. پولدار، خوشتیپ، قد بلند، خوش اخلاق، قوی... و خدا نکند یکی از اینها نباشند... ما هم برای خودمان خوشیم! مثلن از مردی که صبح تا شب دارد برای در آمد بیشتر برای فراهم کردن یک زندگی خوب برای ما که عشقشان باشیم به قولی سگ دو می زند، توقع داریم که شبش بیاید زیر پنجره مان ویالون بزند و از مردی که زیر پنجره مان ویالون می زند توقع داریم که عضو ارشد هیات مدیره ی شرکت واردات رادیاتور باشد. توقع داریم همزمان دوستمان داشته باشند، زندگی مان را تامین کنند، صبور باشند و دلداریمان بدهند، خوب کار کنند و همیشه بوی خوب بدهند و زود به زود سلمانی بروند و غذاهای بد مزه مارا با اشتیاق بخورند و با ما مهمانی هایی که دوست داریم بیایند و هر کسی را که ما دوست داریم دوست داشته باشند و دوست های دوران مجردیشان را فراموش کنند و نان استاپ توی جمع قربان صدقه مان بروند و هیچ زن زیباتری را اصلن نبینند و حتی یک نخ هم سیگار نکشند! مرد ها دنیای غمگین صبورانه ای دارند. بیایید قبول کنیم. مرد ها صبرشان از ما بیشتر است. وقت هایی که داد میزنند وقت هایی هم که توی خیابان دست به یقه می شوند وقت هایی که چکشان پاس نمیشود وقت هایی که جواب اس ام اس شب به خیر را نمیدهند وقت هایی که عرق کرده اند وقت هایی که کفششان کثیف است تمام این وقت ها خسته اند و کمی غمگین. و ما موجودات کوچک شگفت انگیز غرغروی بی طاقت را دوست دارند. دوستمان دارند و ما همیشه فکر میکنیم که نکند من را برای خودم نمیخواهد برای زیبایی ام میخواهد، نکند من را برای شب هایش میخواهد؟ نکند من را برای چال روی لپم میخواهد؟ در حالی که دوستمان دارند؛ ساده و منطقی... مرد ها همه دنیایشان همین طوری است. ساده و منطقی... درست بر عکس دنیای ما. بیایید بس کنیم. بیایید میکرفون ها و تابلو های اعتراضیمان را کنار بگذاریم. من فکر میکنم مرد ها، واقعن مرد ها، انقدر ها که داریم نشان میدهیم بد نیستند. مرد ها احتمالن دلشان زنی میخواهد که کنارش آرامش داشته باشند. فقط همین. کمی آرامش در ازای همه فشار ها و استرس هایی که برای خوشبخت کردن ما تحمل میکنند. کمی آراممش در ازای قصر رویایی که ما طلب میکنیم... بر خلاف زندگی پر دغدغه ای که دارند، تعریف مرد ها از خوشبختی خیلی ساده است. این دیگه آخرین نقل قوله بخدایی که بهش اعتقاد دارید خانم ها هم همین آرامش لازم دارن اگه باور کنید 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همین دیگه جمله سنگین بود . . . . . . ی هفته تعطیل رسمی 2 هفته لدفا 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من از این تریبون از تمامی مردهای محترم جامعه عذر میخوام دیگه هیچ مطلبی علیهشون نمیزارم قول میدم متنبه شدم تحت تاثیره 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تحت تاثیره نخیرم مطالب عمو مهدی واقعا منقلبم کرد من خیلی منطقی هستم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این دیگه آخرین نقل قولهبخدایی که بهش اعتقاد دارید خانم ها هم همین آرامش لازم دارن اگه باور کنید من سرعتم افتضاح نمیتونم پا به پاتون بیام ببخشید مگه ما گفتیم باور نمیکنیم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخیرم مطالب عمو مهدی واقعا منقلبم کرد من خیلی منطقی هستم بعله کاملا مشخصه از تاپیکاتون 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعله کاملا مشخصه از تاپیکاتون عمویی میخوای برنی منو بترکونی منهدم کنی آتیش بزنی دلت خونک میشه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عمویی میخوای برنی منو بترکونی منهدم کنی آتیش بزنی دلت خونک میشه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه گرفتی عمویی سید مهدی نه والا,چرا تروریستی میکنی قضیه رو 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتباه گرفتی عمویی سید مهدی نه والا,چرا تروریستی میکنی نخیلم شما هم عمویید دیگه دوست جونم میدونه من به همه آقایون میگم عمویی خوب پس یه دسته گل رز آبی بخرین برا من چون خیلی اصلا با هم ضد نیستیم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخیلم شما هم عمویید دیگه دوست جونم میدونه من به همه آقایون میگم عمویی خوب پس یه دسته گل رز آبی بخرین برا من چون خیلی اصلا با هم ضد نیستیم این همون آقایونی هستن که مطالب ضد واسشون نشر میکنی چه خوش اشتها دسته گل رز آبی فعلا بودجه نداریم شما بزار مسابقه تالارمون برگزار بشه ,امتیازاتو تقسیم کنیم و معوقات دریافت کنیم بعدش واس شما هم یک دسته گل میگیریم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی عالی بووووووووووووووووووووووووووود 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این همون آقایونی هستن که مطالب ضد واسشون نشر میکنی چه خوش اشتها دسته گل رز آبی فعلا بودجه نداریم شما بزار مسابقه تالارمون برگزار بشه ,امتیازاتو تقسیم کنیم و معوقات دریافت کنیم بعدش واس شما هم یک دسته گل میگیریم مرسی عمویی این لحظه باید تو تاریخ ثبت بشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: روزارو میشمرم برا دسته گل آبی هم نشد اکشال نداله گل باشه دیگه شما از این لحظه به لیست عموهای محبوب من اضافه شدید:w139: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی عالی بووووووووووووووووووووووووووود خواهش 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی عمویی این لحظه باید تو تاریخ ثبت بشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:روزارو میشمرم برا دسته گل آبی هم نشد اکشال نداله گل باشه دیگه شما از این لحظه به لیست عموهای محبوب من اضافه شدید:w139: ی هفته که تعطیل رسمی هفته دیگه برو اداره ثبت شما تو مسابقه شکوفه های بهاری شرکت کن شاید گردن آویز گل بردی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ البته پستهای شما هم عالیه ولی با مهدی بودم بازم اشتباه زدم؟؟؟؟؟؟؟؟ اشکال نداره حالا بیا دسته گلتو بگیر :icon_gol::icon_gol::rose: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر مرد زن نگیرد عاقل است ولی اگر زنی شوهر نکند ، «بیخ ریش پدرش مانده» است.اگر مرد شب ها تا صبح بیرون از منزل بماند، «مهمانی» بوده است ولی اگر زن بعد از غروب آفتاب به منزل بیاد «ددر» رفته بوده. اگر مرد با خشونت صحبت کند «لحن مردانه» دارد و اگر زن با خشونت حرف بزند «بی ادب » است. اگر مرد سهل انگار باشد «جوانمرد» است ولی اگر زن بردبار و با گذشت باشد «بی عرضه و شلخته» است. اگر مرد ساعت ها با کسی در گوشی صحبت کند «کسب اخبار» است و اگر زنی همان قدر حرف بزند «پرگو» است. اگر مرد در حضور دیگران به زنش محبت کند «مهربان و وفادار» است ولی اگر زن اینکار را انجام دهد «بی حیا» است. اگر مرد پر خور باشد «خوش اشتها» است ولی اگر زن پر خور باشد «شکمو» است. اگر مرد چهل سال داشته باشد «جوان» است و اول چلچلیش ولی اگر زنی سی و پنج سال بیشتر داشته باشد «مسن» است اگر مرد خراّج باشد «دست و دل باز است» و اگر زنی خراّج از آب در بیاید «خانه خراب کن» است. اگر مرد خسیس باشد «مقتصد و صرفه جو» است و اگر زن بخیل باشد «گدا» است. اگر مرد موهایش سفید شده باشد «پخته و موقر» است ولی اگر زن موهایش قدری خاکستری باشد «پیرزن» است. اگر مرد کم حرف باشد «متین و سنگین» است ولی اگر زن کم حرف بزند «از خود راضی و اخمو» است. خخخخخخخخخخخخخخخ مگه شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرد همیشه یک مرد چه مجرد , چه متاهل !!! ولی زن نه !!!! وااااا !!!! اشتباه نمیکنید؟! مرد وقتی متاهل میشه میشه شوهر ولی زن، زن باقی میمونه.. یعنی زن و مرد میشن زن و شوهر جمله سنگینی بود 1 صلوات عنایت بفرمائید 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وااااا !!!! اشتباه نمیکنید؟! مرد وقتی متاهل میشه میشه شوهر ولی زن، زن باقی میمونه.. یعنی زن و مرد میشن زن و شوهر جمله سنگینی بود 1 صلوات عنایت بفرمائید اگه اینطوره قبلش هم زن ....دختر شوما تقویم نگا کن روز دختر , روز مادر , روز زن و ..... چه خبره اینو یادتون باشه مرد همیشه ثابت میمونه هیچ وقت تغییر نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده