Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر مرد زن نگیرد عاقل است ولی اگر زنی شوهر نکند ، «بیخ ریش پدرش مانده» است.اگر مرد شب ها تا صبح بیرون از منزل بماند، «مهمانی» بوده است ولی اگر زن بعد از غروب آفتاب به منزل بیاد «ددر» رفته بوده. اگر مرد با خشونت صحبت کند «لحن مردانه» دارد و اگر زن با خشونت حرف بزند «بی ادب » است. اگر مرد سهل انگار باشد «جوانمرد» است ولی اگر زن بردبار و با گذشت باشد «بی عرضه و شلخته» است. اگر مرد ساعت ها با کسی در گوشی صحبت کند «کسب اخبار» است و اگر زنی همان قدر حرف بزند «پرگو» است. اگر مرد در حضور دیگران به زنش محبت کند «مهربان و وفادار» است ولی اگر زن اینکار را انجام دهد «بی حیا» است. اگر مرد پر خور باشد «خوش اشتها» است ولی اگر زن پر خور باشد «شکمو» است. اگر مرد چهل سال داشته باشد «جوان» است و اول چلچلیش ولی اگر زنی سی و پنج سال بیشتر داشته باشد «مسن» است اگر مرد خراّج باشد «دست و دل باز است» و اگر زنی خراّج از آب در بیاید «خانه خراب کن» است. اگر مرد خسیس باشد «مقتصد و صرفه جو» است و اگر زن بخیل باشد «گدا» است. اگر مرد موهایش سفید شده باشد «پخته و موقر» است ولی اگر زن موهایش قدری خاکستری باشد «پیرزن» است. اگر مرد کم حرف باشد «متین و سنگین» است ولی اگر زن کم حرف بزند «از خود راضی و اخمو» است. 22 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام تشكر بابت دعوت معلومه خانوم شيفته ي خصوصيات آقايونين 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام تشكر بابت دعوتمعلومه خانوم شيفته ي خصوصيات آقايونين 7 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آیا اینها واقعا طنز میباشد؟ این جمله نابودم کرد اصن: اگر مرد موهایش سفید شده باشد «پخته و موقر» است ولی اگر زن موهایش قدری خاکستری باشد «پیرزن» است. :icon_pf (34): اصلا همش تقصیر مرداست 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرد است دیگر گاه میخواد مردانه زندگی کند... 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر مرد چهل سال داشته باشد «جوان» است و اول چلچلیش ولی اگر زنی سی و پنج سال بیشتر داشته باشد «مسن» است ازون قرمزه خوشم اومد هویجورییییی 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مردا خیلی مَردن 12 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ب نظر من همه اینا مهر تاییدی بود براینکه زن آیینه جمال خداست..لطیف..زیبا..و همه صفات نیکو از آن اوست.. بهله.... 13 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مردا خیلی مَردن جمله ی سنگینیه.. بینندگان 1 صلوات ختم بفرمائید 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ب نظر من همه اینا مهر تاییدی بود براینکه زن آیینه جمال خداست..لطیف..زیبا..و همه صفات نیکو از آن اوست..بهله.... اگر مرد زن نگیرد عاقل است ولی اگر زنی شوهر نکند ، «بیخ ریش پدرش مانده» است.اگر مرد شب ها تا صبح بیرون از منزل بماند، «مهمانی» بوده است ولی اگر زن بعد از غروب آفتاب به منزل بیاد «ددر» رفته بوده. اگر مرد با خشونت صحبت کند «لحن مردانه» دارد و اگر زن با خشونت حرف بزند «بی ادب » است. اگر مرد سهل انگار باشد «جوانمرد» است ولی اگر زن بردبار و با گذشت باشد «بی عرضه و شلخته» است. اگر مرد ساعت ها با کسی در گوشی صحبت کند «کسب اخبار» است و اگر زنی همان قدر حرف بزند «پرگو» است. اگر مرد در حضور دیگران به زنش محبت کند «مهربان و وفادار» است ولی اگر زن اینکار را انجام دهد «بی حیا» است. اگر مرد پر خور باشد «خوش اشتها» است ولی اگر زن پر خور باشد «شکمو» است. اگر مرد چهل سال داشته باشد «جوان» است و اول چلچلیش ولی اگر زنی سی و پنج سال بیشتر داشته باشد «مسن» است اگر مرد خراّج باشد «دست و دل باز است» و اگر زنی خراّج از آب در بیاید «خانه خراب کن» است. اگر مرد خسیس باشد «مقتصد و صرفه جو» است و اگر زن بخیل باشد «گدا» است. اگر مرد موهایش سفید شده باشد «پخته و موقر» است ولی اگر زن موهایش قدری خاکستری باشد «پیرزن» است. اگر مرد کم حرف باشد «متین و سنگین» است ولی اگر زن کم حرف بزند «از خود راضی و اخمو» است دقیقا همینو گفتند دوباره بخون سودی 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من همه چیزو باید توضیح بدم؟یک بانو باید کم بخوره چون لطیف و ظریفه..موهاش باید همیشه رنگ کرده باشه چون باید زیبا باشه.باید خرج کن باشه و ببخشه چون ببخش یه کاره خداییه..من نمیفهمم آیکیو انقد پایین؟ 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این متن میگه یه خانوم نباید اینجوری باشه..که ضد همه این کارها ..نتیجش یک بانوی کامل..مث همه بانوانه... بهله 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من همه چیزو باید توضیح بدم؟یک بانو باید کم بخوره چون لطیف و ظریفه..موهاش باید همیشه رنگ کرده باشه چون باید زیبا باشه.باید خرج کن باشه و ببخشه چون ببخش یه کاره خداییه..من نمیفهمم آیکیو انقد پایین؟ میشه خوب از یه نظر کاملا بی ربط و نامربوط ربطش داد به اون چیزی که نیستیم ولی میخواییم باشیم ای کییو 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نیازی نمیبینم واسه هرحرفی ک میزنم توضیح بدم برداشت هم اینجا آزاده 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موافقم چون اینجا طنز اجتماعی هستش و همه چی باب خنده هستش و لاغیر 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مردا خیلی مَردن مرسی داداشی من فک کردم مردا خیلی زنن الان هدایت شدم سپاسگذارم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرد است دیگر گاه میخواد مردانه زندگی کند... قربون قدمت عزیزم لطف کردی اومدی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همینی هست که هست :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همینی هست که هست :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چقدر این متن آدمو وادار میکنه یه سری حقایق دیگه هم گفته بشه ک خانوما این شکلکو بذارن: :w589: و بگن همنی هست ک هست.. :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی داداشی من فک کردم مردا خیلی زنن الان هدایت شدم سپاسگذارم چرا نقل قول گرفتی به من خبر نداده!!الان دیدم من ببخشید خدایی استفاده کنید از جملات به قول مجید همینه که هست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده