Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. خوش اومدید زود اومدم استقبال شاکی نشید که کسی نیومد استقبال ممنون م م م م م م (به یاد امید اسپمر) 5 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ بعله من نیام کی بیاد گندم دخترمه هرجا بره منم هستم عههه یعنی شما قراره زحمت جوجه را بکشی منم میام چقد عصبانی خب جا هست شما هم بیا 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ جا هستا اتوبوس گرفته من کوشولوم یه جا کوشولو برام نگه دارین با 50 سیخ جوجه 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ عههه یعنی شما قراره زحمت جوجه را بکشی ا نه دیگه من مادر گندمم میشینم بقیه کار میکنن 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ باشه تو رو با خودم میبرم هولااااااااااااااا:hapydancsmil: تاب هم واسم میبندی به درخت؟ من جوجه نمیخورم! آش موخوام. 6 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ بعله من نیام کی بیاد گندم دخترمه هرجا بره منم هستم من کلا خرابه نسبت فامیلی انجمنم و این مدل حرف زدن چقد این کلمه برام نامفهوم بود بعد خوندن چند پست فهمیدم هزت همون هسته . کلا این دو موضوع خیلی تفکر میخواد تا متوجه موضوع پست ها بشم 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ عههه یعنی شما قراره زحمت جوجه را بکشی چقد عصبانی خب جا هست شما هم بیا عفصانی نیزتم 5 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من کوشولوم یه جا کوشولو برام نگه دارین با 50 سیخ جوجه با کل فامیلتون میای 50 سیخ نه دیگه من مادر گندمم میشینم بقیه کار میکنن مگه عروسی گندم هه که مادر عروس میشنه بقیه کارا را انجام بدن هولااااااااااااااا:hapydancsmil: تاب هم واسم میبندی به درخت؟ من جوجه نمیخورم! آش موخوام. میخای ساغر منوی غذا هم بیاره واست 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من کوشولوم یه جا کوشولو برام نگه دارین با 50 سیخ جوجه با کل فامیلتون میای 50 سیخ نه خودم تنها خوب گشنمه میفهمی 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من کلا خرابه نسبت فامیلی انجمنم و این مدل حرف زدن چقد این کلمه برام نامفهوم بود بعد خوندن چند پست فهمیدم هزت همون هسته . کلا این دو موضوع خیلی تفکر میخواد تا متوجه موضوع پست ها بشم ما که با کسی فامیل نیستیم عفصانی نیزتم خب الان عصبانیت چ شکلیه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ [quote=هوادار;1520727 میخای ساغر منوی غذا هم بیاره واست اگه بیاره که خیلی خوبه . بشرطی که منوش کامل باشه ها. کوبیده و قفقازی هم توش باشه. :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ خب الان عصبانیت چ شکلیه من عصن عفصانی نمیشم 5 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اگه بیاره که خیلی خوبه . بشرطی که منوش کامل باشه ها. کوبیده و قفقازی هم توش باشه. :hapydancsmil: :vahidrk: همین خواسته ها را داری که فرار کرد دیگه ج نده من عصن عفصانی نمیشم 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون م م م م م م (به یاد امید اسپمر) خواههش خودتو ناراحت نکن :there: 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ کار را که کرد...انکه تمام کردبنده عید دیدنی رو به پایان رسوندم عیدیو رد کن بیاد 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سلام گندمیچطوری دختر گلم؟ من عیدی میخوام خوراکی ها رو هم همه خوردن واسه من نمونده من حوصله ندارم شنبه برم یونی من عیدی میخوام عید همه مبارک:hapydancsmil: سلام مامی خوش اومدیییییییی اصولا مادر عیدی میده هااااا فردا نهار همه مهمون من..به پست بعدی بنده توجه فرمایین سلام خدمت دوستان عزیزم سال نو مبارک صد سال به این سالها میدونم خودم گلم ولی براتون گل آوردم عیدی چی بهمون میدین؟ شام بمونیم؟ به بههههههه زحمت کشیدین خوش اومدین همساده سال نو شمام مبارک Click here to view the original image of 3200x2120px. Click here to view the original image of 2000x1260px. Click here to view the original image of 1600x1200px. سلاممممممم احوال شما و همه دوستان باصفاااااا خوبید بهار قشنگتون مبارککککک دلهاتون شاد و خوش بهاری باشین در همه لحظاتتت سلاااام آقا مهدی خییییییلی خوشحالم کردین از حضورتون با این گلای زیبا و تبریکاتون حسابی شرمندمون کردین بهترین سال زندگیتونو براتون آرزو دارم چقد اینجا خلوته ؟ سلامممنون از دعوت شما خوشمزه بود مرسی فقط شیرینی یزدی کم داره قطاب، باقلوا، پشمک و.... سلام آقا میثم خیلی زحمت کشیدین چه مهمونای خوبی دارم هیشکی دست خالی نمیاد اینجا:hapydancsmil: از خجالتتون درمیام..زحمت کشیدین ای بابا گندم خااااااااااااااااانوم منو در مقابل عمل انجام شده قرار دادیدااااااااااا ...باشه میام کمکتون ...اما خدایی نگید چرا اینجور پذیرایی میکنمااااا ..حال فعلن یه مرد پیدا بشه این موز رو میل کنه ..[/img] آقای رفسنجانی بنده هلاک پذیرایی خاصتون شدم طفلی بهار..دیگه موز از گلوش پایین نمیره بچه زحمت کشیدین سلام سلامخیلی خوش اومدم سلام سلاام خوش اومدی ناصر خانِ توهم شیخ ودن شالااااااااااااااااام :hapydancsmil: یه چیزی بدین من بخولم بلم لالا. عزیزم از خودت پذیرایی کن ایشالا فردا حسابی بهت خوش میگذره:hapydancsmil: شمام بیا گندم یه اتوبوس میگیره فردا سیزده بدر همه مهمون من.. پست بعدی را از دست ندهید بعله من نیام کی بیاد گندم دخترمه هرجا بره منم هستم تایید میشود شدیدا منم میام توام میای..نگران نباش کار را که کرد...انکه تمام کردبنده عید دیدنی رو به پایان رسوندم عیدیو رد کن بیاد عید دیدنی تموم نشده همچنان ادامه بدهید نسیم نیومده برقا رو خاموش میکنی میخوای بری؟؟ عیدی یه سری دوستان نقدی و یه سری دیگه که منت گذاشتن معنوی و نقدی حساب میشه 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ خب دوستان عرضم به خدمتتون که عید دیدنی هنوز تموم نشده چون بابا سهندم هنوز نیومده بعدم فردا مهمون بنده جوجه و عصرونه هم آش دوغ هستین البته خودم واقعی شماها مجازی اینم از عیدی هاتون فعلا اینارو داشته باشین تا فردا شب ببینم چه غوغایی میکنیداااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: اینم یه چشمه از عیدی فردا 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ هولااااااااااااااا:hapydancsmil: تاب هم واسم میبندی به درخت؟ من جوجه نمیخورم! آش موخوام. اره میبندم باشه میگم واست اش درس کنن 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ من کوشولوم یه جا کوشولو برام نگه دارین با 50 سیخ جوجه با کل فامیلتون میای 50 سیخ مگه عروسی گندم هه که مادر عروس میشنه بقیه کارا را انجام بدن میخای ساغر منوی غذا هم بیاره واست نه عروسی نیست ولی من کار نمیکنم منوی غذا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اگه بیاره که خیلی خوبه . بشرطی که منوش کامل باشه ها. کوبیده و قفقازی هم توش باشه. :hapydancsmil: نازنین جون عزیزم امردیگه ای نداری ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده