saghar... 6666 ارسال شده در 1 تیر، 2015 سلام مامی خوش اومدییییییییاصولا مادر عیدی میده هااااا سلام گلم مرسی خوب تو نیومدی که من بهت عیدی بدم 2
هوادار 1112 ارسال شده در 2 تیر، 2015 بعدم فردا مهمون بنده جوجه و عصرونه هم آش دوغ هستین این اتوبوس کجاس نکنه من جا موندم نه عروسی نیست ولی من کار نمیکنم منوی غذا؟؟؟ برو کار کن مگو چیپس و ماست 3
Lean 56970 ارسال شده در 2 تیر، 2015 خودت پیری بابابزرگ من جوونه مرسی نوه مهلبانم دعواش کن:hapydancsmil: 2
Lean 56970 ارسال شده در 2 تیر، 2015 سلام گندمیچطوری دختر گلم؟ من عیدی میخوام خوراکی ها رو هم همه خوردن واسه من نمونده من حوصله ندارم شنبه برم یونی من عیدی میخوام عید همه مبارک:hapydancsmil: ینی گندمک نبیره منه؟ 3
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 2 تیر، 2015 هرکی میره سیزده منم با خودس ببره منم ات هوم هستم من نیز 6
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 2 تیر، 2015 هرکی میره سیزده منم با خودس ببره منم ات هوم هستم من نیز منم نمیرم. 7
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 2 تیر، 2015 مهمون بنده جوجه و عصرونه هم آش دوغ هستینالبته خودم واقعی شماها مجازی جوجه رو که دیگه تاحالا زدید ... فک کنم الان داریدراس راسی آش دوغتونو میل میکنید دیگه.....نوش جونتون ... 4
رضا7 13 ارسال شده در 2 تیر، 2015 سسللللللام مرسي از پذيراييت 13بدرت هم مبارك شكر خدا نحسي 13گريبون مذاكرات را هم نگرفت:icon_gol: 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 3 تیر، 2015 ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥ ♥ گندم مرسی بابت تمام زحمتات... ♥ ♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 5
saghar... 6666 ارسال شده در 3 تیر، 2015 برو کار کن مگو چیپس و ماست :ws28: مرسی نوه مهلبانم دعواش کن:hapydancsmil: خواهش بابابزرگی:hapydancsmil: ینی گندمک نبیره منه؟ اره بابابزرگ میشه نبیره شما 6
S.F 24933 ارسال شده در 3 تیر، 2015 سلام. ب همه بچس حقوق دان. ببخشید دیر شد. رفته بودم بزمگاه سال خوبی داشته باشین. هر روزتان نوروز، نوروزتان پیروز. 5
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 3 تیر، 2015 سلام دخترم بخشید مشکلات نتی دارم نتونستم به وقت بیام سال نو حقوقی های عزیز در راس اونا دختر عزیزم گندم مدیر یدونه تمام انجمنها مبارک 4
Gandom.E 17805 سازنده ارسال شده در 3 تیر، 2015 هرکی میره سیزده منم با خودس ببره چرا موندین خونه؟ منم ات هوم هستم عجب من نیز منم نمیرم. اوا چرا؟؟:| جوجه رو که دیگه تاحالا زدید ...فک کنم الان داریدراس راسی آش دوغتونو میل میکنید دیگه.....نوش جونتون ... بعله جای دوستان خالی اونقدر بقول آقوی همساده لهِ لهم سسللللللام مرسي از پذيراييت 13بدرت هم مبارك شكر خدا نحسي 13گريبون مذاكرات را هم نگرفت:icon_gol: سلام ممنون از حضورتون ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥ ♥ گندم مرسی بابت تمام زحمتات... ♥ ♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ممنووووونم تمنا مهربون و نازنیییییین♥♥♥♥♥ سلام. ب همه بچس حقوق دان. ببخشید دیر شد. رفته بودم بزمگاه سال خوبی داشته باشین. هر روزتان نوروز، نوروزتان پیروز. سلااااام خیلی خوشحالم کردین از حضورتون منم امیدوارم سال خوبی پیشِ رو داشته باشین و دیروز بهتون خوش گذشته باشه سلام دخترم بخشید مشکلات نتی دارم نتونستم به وقت بیام سال نو حقوقی های عزیز در راس اونا دختر عزیزم گندم مدیر یدونه تمام انجمنها مبارک سلاااااام بابایی ممنونم شمام بهترین سال زندگیتو پیش رو داشته باشی ان شاء الله 5
Gandom.E 17805 سازنده ارسال شده در 3 تیر، 2015 آقا مهدی شما میهمان ویژه تالار بودین افتخار دادین ممنونم از لطفتون خییییییلی خوشحالم کردین امیدوارم بهترین سال زندگیتون باشه امسال:love070: 6
ارسالهای توصیه شده